Yok demem ama bana çok geç kalmış gibi geldi bu ay nedense ama bakalımYumurtalama sancısı deılmıs o zaman o, hadi ınsallah gelecek haftaya kadar 7 8 mm daha büyürse çatlatma ıgnesı verır belkı, verırse yok falan deme bak..
Canım benim 28-30 sa zaten biraz daha var ovülasyon için gibi, inşallah hem rahim hem de yumurtalar ideal seviyede olacak
Geldim şimdi 11.gün hiç ne yumurta ne rahim için ilaç kullanmadım genelde 28 ile 30 arası değişen bir döngüm var hiç ileri atmaz, rahim 4 ile 5 mm arası geçen ölçümde 8 leri 16. Gün ovulasyon olduktan sonra görmüştüm büyük yumurta tam yok yanlış bakmadımsa 7 8 mm bir yumurta ölçtü pazartesi yine gel dedi ama pazar ilişki olsun dedi
17. 18.gun yumurtalama olacak, gec deıl kı canımYok demem ama bana çok geç kalmış gibi geldi bu ay nedense ama bakalım
Canım benim 28-30 sa zaten biraz daha var ovülasyon için gibi, inşallah hem rahim hem de yumurtalar ideal seviyede olacak
Her gü 1-2 mm büyüdüğünü de düşünürsek 18-19mm olur. Sohrabın dediği gibi iğne de düşünebilirsin, hatta doktor söylemese bile sen söyle iste:)
Hiç böyle geriye kalmamıştı ama olsun dediğiniz gibi gidince çatlama mış olursa iğne isteyeceğim kendim net olsun, kızlar bugün yeni hamile olan arkadaşım ciddi bir kanama yaşamış hatta pıhtı düşmüş baya büyük o garip bebek sanmış eşinin de okulu uzaktı o gelinceye geç olur diye doktora götürdüm doktorumuz aynı ama o kadar kötü hissettim ki aynı yerde aynı acıyı yakın arkadaşım da hissedecek diye nasıl korktum şükür kese duruyor bebek az gözükmüş kalp atışı oluşmuş ama çok azıcık bir kanama alanı var demiş az ise nasıl öyle çok kanama var ki17. 18.gun yumurtalama olacak, gec deıl kı canım
Ah bu kanamalar, insallah bısey olmaz, tekrarı gelmez.. Benım sürekli kanama oldu biliyorsun, bebeklerım ıyıydı sukur herdefasında kalbim ağzımda gittim doktora. Bol bol dinlensin, Hıc yerinden kalkmasın gerekırse.. Pruluton yapmıstır muhakkak doktoru, o ıgne den sonra kesilir kanama..Hiç böyle geriye kalmamıştı ama olsun dediğiniz gibi gidince çatlama mış olursa iğne isteyeceğim kendim net olsun, kızlar bugün yeni hamile olan arkadaşım ciddi bir kanama yaşamış hatta pıhtı düşmüş baya büyük o garip bebek sanmış eşinin de okulu uzaktı o gelinceye geç olur diye doktora götürdüm doktorumuz aynı ama o kadar kötü hissettim ki aynı yerde aynı acıyı yakın arkadaşım da hissedecek diye nasıl korktum şükür kese duruyor bebek az gözükmüş kalp atışı oluşmuş ama çok azıcık bir kanama alanı var demiş az ise nasıl öyle çok kanama var ki
Gerçekten bu bebek olayı Allah’ın mucizesi, bizlik hiçbir şey yok olumlu ya da olumsuz.Hiç böyle geriye kalmamıştı ama olsun dediğiniz gibi gidince çatlama mış olursa iğne isteyeceğim kendim net olsun, kızlar bugün yeni hamile olan arkadaşım ciddi bir kanama yaşamış hatta pıhtı düşmüş baya büyük o garip bebek sanmış eşinin de okulu uzaktı o gelinceye geç olur diye doktora götürdüm doktorumuz aynı ama o kadar kötü hissettim ki aynı yerde aynı acıyı yakın arkadaşım da hissedecek diye nasıl korktum şükür kese duruyor bebek az gözükmüş kalp atışı oluşmuş ama çok azıcık bir kanama alanı var demiş az ise nasıl öyle çok kanama var ki
Ah evet ondan vermiş iki güne bir vurulacak 10 tane var progestan da kullanıyor, benim fikrim bence coraspirin kullanıyordu bazılarına kanama yapıyormuş ondandır diye düşündüm inaşallah ardı gelmez, rapor aldı 10 gün okula gitmeyecek kendi başıma gelmiş kadar çarpıldım resmenAh bu kanamalar, insallah bısey olmaz, tekrarı gelmez.. Benım sürekli kanama oldu biliyorsun, bebeklerım ıyıydı sukur herdefasında kalbim ağzımda gittim doktora. Bol bol dinlensin, Hıc yerinden kalkmasın gerekırse.. Pruluton yapmıstır muhakkak doktoru, o ıgne den sonra kesilir kanama..
Güzel kalpli arkadaşlarımGerçekten bu bebek olayı Allah’ın mucizesi, bizlik hiçbir şey yok olumlu ya da olumsuz.
Baksana kalp atışı bile var diyorsun olacak olan bir şekilde oluyor
Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin arkadaşına da canım benim dua edeceğim onun İçin de
Olabılır bak, bana ilk kanama da oksapari kestırmıstı doktorAh evet ondan vermiş iki güne bir vurulacak 10 tane var progestan da kullanıyor, benim fikrim bence coraspirin kullanıyordu bazılarına kanama yapıyormuş ondandır diye düşündüm inaşallah ardı gelmez, rapor aldı 10 gün okula gitmeyecek kendi başıma gelmiş kadar çarpıldım resmen
Amin amin valla Rabbim herkesin bebeğini korusun bize de sağlıkla nasip etsin inşallahOlabılır bak, bana ilk kanama da oksapari kestırmıstı doktor
Allah bagıslasın INSALLAH bebegıni ona..
Merhaba bende geçen hafta progesteron hormonu testi verdim0.2 çıktı bugün yine gidip verdim bu hafta içinde yumurtlama olmuşsa ne kadar çıkar tahminen degerEvet işte lh yumurtlama döneminde yukselir, e2 degerı de yumurtanın kalitesi hakkında bilgi verır. Tüp bebekte her kontrolde bunun takıbı yapılır, 2.gun baslanır, toplamaya kadar.. Bazı arkadaslar sadece ıkıncı ücüncü gun bakılır dedıgı ıcın acıklamak istedim, yumurtlama zamanı bu degerler tavan yapar. Progesteron 0.2 0.3 seklinde yukselmye baslar yumurtlama gunu, 7. Günü en yuksek seviyeye ulasır.
Ben senın e2 degerıni merak ediyorum en cok
Merhaba, yumurtalamanın 7.günü 10 üzerinde olması istenir, yumurtlama oldugunu o sekılde teyit ediyorlar.. Ama 7 8 cıkıp gebe oldugunu ogrenen arkadslarım da oldu.. Ama yine 0.1 0.2 gıbı bı deger cıkarsa yumurtlama olmamıstı.r.Merhaba bende geçen hafta progesteron hormonu testi verdim0.2 çıktı bugün yine gidip verdim bu hafta içinde yumurtlama olmuşsa ne kadar çıkar tahminen deger
Teşekkür ederimMerhaba, yumurtalamanın 7.günü 10 üzerinde olması istenir, yumurtlama oldugunu o sekılde teyit ediyorlar.. Ama 7 8 cıkıp gebe oldugunu ogrenen arkadslarım da oldu.. Ama yine 0.1 0.2 gıbı bı deger cıkarsa yumurtlama olmamıstı.r.
Rica ederimTeşekkür ederim
36.haftaya kadar ilişkiye girenler oluyormusSelam canlarım bata son 6 gün, ovulasyon değerlendirnelerini yaptım. Bu günlerde ilişkiye girmeye çekiniyorum. Acaba bebek yerleşmeye çalışıyorsa sıkıntı olmaz dimi diyebaşkası sorsa saçmalama yaaa derdim ama kendim olunca kafaya takıyorum
Ya ne bilim daha yeni var mı yok mu belli değil, varsa boğulmasın36.haftaya kadar ilişkiye girenler oluyormusbız napalım en son hazıranda şey oldu
İnsan başkalarına objektif olabildiği kadar kendine objektif olabilse zaten, tıpkı benSelam canlarım bata son 6 gün, ovulasyon değerlendirnelerini yaptım. Bu günlerde ilişkiye girmeye çekiniyorum. Acaba bebek yerleşmeye çalışıyorsa sıkıntı olmaz dimi diyebaşkası sorsa saçmalama yaaa derdim ama kendim olunca kafaya takıyorum
Sabah sabah güldürdün beni kızYa ne bilim daha yeni var mı yok mu belli değil, varsa boğulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?