Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalama sancısı deılmıs o zaman o, hadi ınsallah gelecek haftaya kadar 7 8 mm daha büyürse çatlatma ıgnesı verır belkı, verırse yok falan deme bak..
Yok demem ama bana çok geç kalmış gibi geldi bu ay nedense ama bakalım

Canım benim 28-30 sa zaten biraz daha var ovülasyon için gibi, inşallah hem rahim hem de yumurtalar ideal seviyede olacak
Her gü 1-2 mm büyüdüğünü de düşünürsek 18-19mm olur. Sohrabın dediği gibi iğne de düşünebilirsin, hatta doktor söylemese bile sen söyle iste:)

17. 18.gun yumurtalama olacak, gec deıl kı canım
Hiç böyle geriye kalmamıştı ama olsun dediğiniz gibi gidince çatlama mış olursa iğne isteyeceğim kendim net olsun, kızlar bugün yeni hamile olan arkadaşım ciddi bir kanama yaşamış hatta pıhtı düşmüş baya büyük o garip bebek sanmış eşinin de okulu uzaktı o gelinceye geç olur diye doktora götürdüm doktorumuz aynı ama o kadar kötü hissettim ki aynı yerde aynı acıyı yakın arkadaşım da hissedecek diye nasıl korktum şükür kese duruyor bebek az gözükmüş kalp atışı oluşmuş ama çok azıcık bir kanama alanı var demiş az ise nasıl öyle çok kanama var ki

Ah bu kanamalar, insallah bısey olmaz, tekrarı gelmez.. Benım sürekli kanama oldu biliyorsun, bebeklerım ıyıydı sukur herdefasında kalbim ağzımda gittim doktora. Bol bol dinlensin, Hıc yerinden kalkmasın gerekırse.. Pruluton yapmıstır muhakkak doktoru, o ıgne den sonra kesilir kanama..

Gerçekten bu bebek olayı Allah’ın mucizesi, bizlik hiçbir şey yok olumlu ya da olumsuz.
Baksana kalp atışı bile var diyorsun olacak olan bir şekilde oluyor
Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin arkadaşına da canım benim dua edeceğim onun İçin de

Ah evet ondan vermiş iki güne bir vurulacak 10 tane var progestan da kullanıyor, benim fikrim bence coraspirin kullanıyordu bazılarına kanama yapıyormuş ondandır diye düşündüm inaşallah ardı gelmez, rapor aldı 10 gün okula gitmeyecek kendi başıma gelmiş kadar çarpıldım resmen

Güzel kalpli arkadaşlarımcidden bebek işi başlı başına mucize yaa avuç içi kadar pıhtı geldi dedi ne demek o kadar gelmesi ama o halde baktılar var şükür ne büyük mucize Rabbim yeterki ol desin

Olabılır bak, bana ilk kanama da oksapari kestırmıstı doktor
Allah bagıslasın INSALLAH bebegıni ona..

Merhaba bende geçen hafta progesteron hormonu testi verdim0.2 çıktı bugün yine gidip verdim bu hafta içinde yumurtlama olmuşsa ne kadar çıkar tahminen deger

Merhaba bende geçen hafta progesteron hormonu testi verdim0.2 çıktı bugün yine gidip verdim bu hafta içinde yumurtlama olmuşsa ne kadar çıkar tahminen deger
Merhaba, yumurtalamanın 7.günü 10 üzerinde olması istenir, yumurtlama oldugunu o sekılde teyit ediyorlar.. Ama 7 8 cıkıp gebe oldugunu ogrenen arkadslarım da oldu.. Ama yine 0.1 0.2 gıbı bı deger cıkarsa yumurtlama olmamıstı.r.

Teşekkür ederim

Selam canlarım bata son 6 gün, ovulasyon değerlendirnelerini yaptım. Bu günlerde ilişkiye girmeye çekiniyorum. Acaba bebek yerleşmeye çalışıyorsa sıkıntı olmaz dimi diye başkası sorsa saçmalama yaaa derdim ama kendim olunca kafaya takıyorum

36.haftaya kadar ilişkiye girenler oluyormus bız napalım en son hazıranda şey oldu

İnsan başkalarına objektif olabildiği kadar kendine objektif olabilse zaten, tıpkı ben
Bi süre girmeyiverin kız yeteri kadar girmişsindir diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…