Çok geçİnsan başkalarına objektif olabildiği kadar kendine objektif olabilse zaten, tıpkı ben
Bi süre girmeyiverin kız yeteri kadar girmişsindir diye düşünüyorum ben
Allahım derse ara verip az okuyayım dedim kahkaha attım yaaaÇok geç, adam da ovulasyon döneminde saha çölüne dönüyor, bata 4,5 kala yağmur ormanları mübarek
Çok teşekkür ederim canım sorduğun içinL lotuscicek ne durumdasın canım, nasıl oldun?
Ay çok güldüm Allah da seni güldürsünÇok geç, adam da ovulasyon döneminde saha çölüne dönüyor, bata 4,5 kala yağmur ormanları mübarek
2 gün çalışıyorsam 3 gün misafir yada bir olay oluyor ama idare ediyorum
Hıc korkma, rahatlıcaksın, üzerini güzelce ört, üsüme ve titreme olurÇok teşekkür ederim canım sorduğun için
Haftaiçi okulda olduğum için ilacı kullanmaya korkutum . Bugün ve yarın çok yoğun değilim . Birazdan ilk dil altı cytotec i alacağım . Çok da gerginim adet olacakmış gibi karnım şişti . İçerdeki kanı atamadığım içn sanırım . Ama kahverengi bir şekilde ince pıhtılat geliyor . Bana şans dile
Ben de yüksek lisans yapmaya karar verdim, bi alese gircem ama Hıc calısmıyorum2 gün çalışıyorsam 3 gün misafir yada bir olay oluyor ama idare ediyorum
2 gün çalışıyorsam 3 gün misafir yada bir olay oluyor ama idare ediyorum
Allah zihin açıklığı versin kızlar, siz üstesinden gelirsiniz eminim kiBen de yüksek lisans yapmaya karar verdim, bi alese gircem ama Hıc calısmıyorumbenım 10 yol doluyor bu sene, uzman ogremtenlık ıcın
Amin canımAllah zihin açıklığı versin kızlar, siz üstesinden gelirsiniz eminim ki
Bir başladın mı devamı gelir inşallah hiç merak etmeBen de yüksek lisans yapmaya karar verdim, bi alese gircem ama Hıc calısmıyorumbenım 10 yol doluyor bu sene, uzman ogremtenlık ıcın
Amin aminAllah zihin açıklığı versin kızlar, siz üstesinden gelirsiniz eminim ki
Rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah canm bnmBir başladın mı devamı gelir inşallah hiç merak etmesadece cevre faktörü, hesapta olmayan işler eee evin sorumluluğu doktor süreci karışınca benim bazen allak bullak oluyor ama nasip
Amin hepimize nasip etsin inşallahRabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah canm bnm
Aldım ilacı . Güncellerim burada d . Şifa olsunHıc korkma, rahatlıcaksın, üzerini güzelce ört, üsüme ve titreme olur
Son kontrolde iyiydi canım umarım yolundadır her şey :)Amin aminsen nasılsın peki nasıl minik
AmiiiiinAy çok güldüm Allah da seni güldürsün
Korkma hiç, merak etme, rahatlıcaksınAldım ilacı . Güncellerim burada d . Şifa olsunKorkuyorum yaaaaaa
2 saat oldu ilacı alalı. Hiçbir şey olmadıKorkma hiç, merak etme, rahatlıcaksın
Ben aldıktan yarım saat sonra feci üsüme titreme olmustu2 saat oldu ilacı alalı. Hiçbir şey olmadıbu normal mi …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?