- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Tabii ilk kürtajımda hastanede de vermişlerdi hatırladım . Vajinal ve oral aldığımda bende de sendeki gibi titreme olmultu baya bir şekilde .Ben aldıktan yarım saat sonra feci üsüme titreme olmustu
Pıhtıyı atsın da yeter ki olmasın
Dilinin altında eriyene kadar beklettin deıl mı
Kac saatte bır al dedı? Antibiyotik de verdı mı?Tabii ilk kürtajımda hastanede de vermişlerdi hatırladım . Vajinal ve oral aldığımda bende de sendeki gibi titreme olmultu baya bir şekilde .
Şuan 3 saatin sonunda yalnızca hafif kasık ağrım Çar . Ve sildikçe kırmızı lekelenme yaşıyorum. Umarım çok fena bir durum yaşamam
Hayır sabah akşam al dedi . Zaten ben kürtaj olalı tam 14 gün oldu . Belki de bından dolayıKac saatte bır al dedı? Antibiyotik de verdı mı?
Olabılır cnmHayır sabah akşam al dedi . Zaten ben kürtaj olalı tam 14 gün oldu . Belki de bından dolayı
Selam canlarım bata son 6 gün, ovulasyon değerlendirnelerini yaptım. Bu günlerde ilişkiye girmeye çekiniyorum. Acaba bebek yerleşmeye çalışıyorsa sıkıntı olmaz dimi diyebaşkası sorsa saçmalama yaaa derdim ama kendim olunca kafaya takıyorum
2 saat oldu ilacı alalı. Hiçbir şey olmadıbu normal mi …
8 mart tabikiBenimde bat a 6-7 gün var. Test yapmaya ne zaman başlasak
Aklıma girmeeeeBen Pazartesi başlarım gibi geliyor
Normalde bu zamanlar olması lazım ovulasyon ama biraz ileri attı pazartesi de kontrolüm varHa-ri sen ovulasyon takip ettin mi ne oldu bu ay
Takip ediyor musunNormalde bu zamanlar olması lazım ovulasyon ama biraz ileri attı pazartesi de kontrolüm var
Cumartesi başlayacağım çok önceden takip etmeme gerek yok diye düşündüm salı gün 8mm civarıydı diyeTakip ediyor musun
Senin bat ileri atabilir o zaman ben de erken yumurtladım 12.Gün. Bir iki gün öne çekildiCumartesi başlayacağım çok önceden takip etmeme gerek yok diye düşündüm salı gün 8mm civarıydı diyepazarı değerlendir dedi zaten gelmeden pazartesi de belli olur ne var ne yok
Tezli yl oldukça zor çok zaman istiyor ben yapıyorum şu an tez dönemindeyim bilgisayarın başına oturmakta zorlaniyorum. Ders dönemi kolay geçiyor ama tezde kendinle basbasasin çok motive olmak ve ders çalışmak için zaman bulmak gerekiyor, bebiş olmadan yapılır ama olunca çok zor benceBen de yüksek lisans yapmaya karar verdim, bi alese gircem ama Hıc calısmıyorumbenım 10 yol doluyor bu sene, uzman ogremtenlık ıcın
Merhaba , size de mi 2 gün boyunca sabah akşam verdiler ? Siz kaç saatte aldınız ? Ve benim sadece adet aprım var şuan ve sildikçe kırmızı lekelenme yaşıyorumBen de ilk aldığımda çok etkilenmemiştim. İkinci kez aldığımda etkisi daha hızlı olmuştu.
Kürtaj öncesi 12. Gün oluyordu benimde sonra böyle ileri attı bakalım yeterki pazartesi net bişey desin deSenin bat ileri atabilir o zaman ben de erken yumurtladım 12.Gün. Bir iki gün öne çekildi
Tezsız dusunuyorum bende su sınav ıcın, kariyer planımda ilerisi yok maalesef.. Okuldan benım yasıtım bır arkadas doktorayı bitirdi bu sene, cok zorlandı ama bitirdi.. Daha bekar, ve sanıyorum bir süre daha evliliği düşenmez gibi.. İkisi birlikte oldukça zor oluyordur Allah yardımcın olsunTezli yl oldukça zor çok zaman istiyor ben yapıyorum şu an tez dönemindeyim bilgisayarın başına oturmakta zorlaniyorum. Ders dönemi kolay geçiyor ama tezde kendinle basbasasin çok motive olmak ve ders çalışmak için zaman bulmak gerekiyor, bebiş olmadan yapılır ama olunca çok zor bence
Tezsiz de dusunebilirsin.
Bende bebek yok canım olması için cabaliyorumTezsız dusunuyorum bende su sınav ıcın, kariyer planımda ilerisi yok maalesef.. Okuldan benım yasıtım bır arkadas doktorayı bitirdi bu sene, cok zorlandı ama bitirdi.. Daha bekar, ve sanıyorum bir süre daha evliliği düşenmez gibi.. İkisi birlikte oldukça zor oluyordur Allah yardımcın olsun
İlk atandıgım sene alese girmiştim, abim de kendı unıversıtesınde yapmam ıcın destek de olacaktı ama gözüm kesmedi, keske o zaman yapsaymısım, cok pısman oldum.
Benım handikap kpss girdiğim senın ertesinde hemen girince oldu, cok yorulmuşum megerse, o yuzden tembellik yapmayı tercih ettimBende bebek yok canım olması için cabaliyorumama demek istediğim daha bebek olmadan bile vakit bulamiyorsak olunca hiç bulamayız demek istedim haklısın bekarlar için çok rahat keşke bu kadar zaman kaybetmeseymisiz yüksek lisans icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?