Merhaba , size de mi 2 gün boyunca sabah akşam verdiler ? Siz kaç saatte aldınız ? Ve benim sadece adet aprım var şuan ve sildikçe kırmızı lekelenme yaşıyorum
Bende bebek yok canım olması için cabaliyorumama demek istediğim daha bebek olmadan bile vakit bulamiyorsak olunca hiç bulamayız demek istedim haklısın bekarlar için çok rahat keşke bu kadar zaman kaybetmeseymisiz yüksek lisans icin
Merhaba , size de mi 2 gün boyunca sabah akşam verdiler ? Siz kaç saatte aldınız ? Ve benim sadece adet aprım var şuan ve sildikçe kırmızı lekelenme yaşıyorum
Yaş ilerledikce okumak çok zor oluyorBenım handikap kpss girdiğim senın ertesinde hemen girince oldu, cok yorulmuşum megerse, o yuzden tembellik yapmayı tercih ettim
Sen hangı bölümde yapıyorsun?
Çok teşekkür ederim detaylı yorumun içinMerhaba, şöyle oldu benim: Ekim ayı sonunda 8+1 de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj yapmadı doktor. Bu bahsettiğiniz ilacı verdi. Birini vajinal birini dil altı olarak verdi ilk önce. Ben eve geldim, ufak ufak kanama başladı. 3 saat sonra sen kendin bu şekilde olacaksın demişti. Evde kendim hem vajinal hem dil altı şekilde aldım ve 10 dk sonra aynı doğum sancısı gibi sancı başladı. Üşüme titreme. Yatağa girip yattım, sonra kese delindi sanırım su gibi bir şey geldi. Kısa süre sonrada bebek
Daha sonra akşam sabah olmak üzere bir iki kere daha aldım sadece dil altı. Bu kadar.
Çok şiddetli kanama yapmadı, rahimde kasılma yaptı ve düşük oldu. Doktorum bana bunun adlında mide ilaci olduğunu, tesadüfen düşüğe sebep olduğunun öğrenildiğini söylemişti. Size de çok geçmiş olsun, ilacinizi dil altı en etkili emilim olduğu için, doktorun tavsiyesine uygun kullanın. İnşallah içinizi temizleyecektir
Çok teşekkür ederim detaylı yorumun için
İlk düşükte ben de vajinal ve dil altı aldığımda şiddetli ağrı ve kanama yaşadım .
Şimdi ise kürtaj sonrası içeride kan pıhtısı görüldü vajinal ultrasonda. Bundan dolayı bana 4 adet cytotec verdi .
8 saat önce aldım ilk ilacı bir ağrı var ama çok şiddetli değil. Kanamam da yok . İkincisini birazdan alacağım .
Garip olan şu ki benim mideme aşırı dokundu ilaç . O kadar ağrıyor ki delindi filan sandım
Kac yasında sınYaş ilerledikce okumak çok zor oluyor
Eğitim yönetimi
Sohrab merhaba , ikinci cytotec i alacağım . Çok hafif adet sancısı gibi olan bir sancı hissettim . Başka da bir şey olmadı . İkinciyi 8 buçuk saat sonra alacağım . Araları çok mu yakın hiç bilemedim . Çünkü ilk ilacı öğlen almıştm . Kararsız kaldımKac yasında sın
Sabah aksam ise 12 saatte bir alman gerekir..belki ikinciden sonra etkilemeye baslar..Sohrab merhaba , ikinci cytotec i alacağım . Çok hafif adet sancısı gibi olan bir sancı hissettim . Başka da bir şey olmadı . İkinciyi 8 buçuk saat sonra alacağım . Araları çok mu yakın hiç bilemedim . Çünkü ilk ilacı öğlen almıştm . Kararsız kaldım
Benden küçükmüçsün
Hadi vesile olsun iğne inşallah canımKızlar,Sohrab bugün adetin 15. Günü dayanamadım doktora gittim normalde pazartesi bakacaktı yumurta bir tane 10 mm dedi doktor ve böyle olmayacak deyip çarşambaya kadar 4 kez fostimon 75 verdi ilkini orada kendi vurdu çarşamba gel dedi adama da tak dedi sözde ilaçsız gidecektik rahim de 7 mm şuan o zamana Ohoo daha da kalınlaşır bence PembeAnkaKusu senin de yumurta gelişmeyip süreç ortasında sanki iğne vermişti de kuzuların olmuştu demi
İnşallah inşallahHadi vesile olsun iğne inşallah canım
Ay eveeet benim de femara pek işe yaramayınca fostimonla büyümüştü kuzummm inşallah sende de güzel sonuçlar alırızKızlar,Sohrab bugün adetin 15. Günü dayanamadım doktora gittim normalde pazartesi bakacaktı yumurta bir tane 10 mm dedi doktor ve böyle olmayacak deyip çarşambaya kadar 4 kez fostimon 75 verdi ilkini orada kendi vurdu çarşamba gel dedi adama da tak dedi sözde ilaçsız gidecektik rahim de 7 mm şuan o zamana Ohoo daha da kalınlaşır bence PembeAnkaKusu senin de yumurta gelişmeyip süreç ortasında sanki iğne vermişti de kuzuların olmuştu demi
Ben de femara kullanmadım ama 10 mm bir yumurta vardı 4 gün her gün ikindi 4 de 75 lik vuracağım bakalım işe yarayacak mıAy eveeet benim de femara pek işe yaramayınca fostimonla büyümüştü kuzummm inşallah sende de güzel sonuçlar alırız
Evet gercekten canına tak demıs ki direk fostimondan giriş yapmısKızlar,Sohrab bugün adetin 15. Günü dayanamadım doktora gittim normalde pazartesi bakacaktı yumurta bir tane 10 mm dedi doktor ve böyle olmayacak deyip çarşambaya kadar 4 kez fostimon 75 verdi ilkini orada kendi vurdu çarşamba gel dedi adama da tak dedi sözde ilaçsız gidecektik rahim de 7 mm şuan o zamana Ohoo daha da kalınlaşır bence PembeAnkaKusu senin de yumurta gelişmeyip süreç ortasında sanki iğne vermişti de kuzuların olmuştu demi
Yarasın gülümmmmm.Ben de femara kullanmadım ama 10 mm bir yumurta vardı 4 gün her gün ikindi 4 de 75 lik vuracağım bakalım işe yarayacak mıbaya ileri atacak adeti ama yeterki işe yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?