Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de femara kullanmadım ama 10 mm bir yumurta vardı 4 gün her gün ikindi 4 de 75 lik vuracağım bakalım işe yarayacak mı baya ileri atacak adeti ama yeterki işe yarasın
Hadi inşallahh canım merakla bekliyorum beni de etiketle kaçırmayayım

Femarayı bile atladı ama cidden böyle sakin sakin pazartesi de gel dese cinnet geçirirdimbakalım sonu nasıl olur

Sen nasılsın canım benım bebişler nasıllar
İyiyim kuzum ikiz çok zormuş gerçekten bir de prematüre olunca sağlıkları konusunda da endişeleniyor insan ama çok şükür büyük bir sıkıntımız yok allah dermansız dert vermesin

Rahim kalınlığı İçin ayrıca bi sevindim okuyunca

@PembeAnkaKusu’ya vesile olduğu gibi sana da vesile olsun inşallah canım benim
Ben ilk düştüğümden sonra yaptırmıştım canım testlerim trombofoli paneli 4’lü ve moleküler karyotipleme yaptırmıştık biz.
Ayrıca bebeği genetik incelemeye göndermiştik, nitekim bebekte trizomi 22 denilen genetiksek bir bozukluk tespit edilmişti.

Siz bebeği genetik incelemeye gönderdiniz mi? Erken dönem kayıpları bebekten kaynaklı oluyor genelde.

Umarım çok beklemeden alırsın güzel haberleri

Yani döngünün 15. Günü de olsa ilaçsız 7 görmek benim için ciddi bişey, zaten ovulasyon ile en kalın halini buluyor iğneler de fayda eder yumurta büyürse rahim de daha iyi durumda olur diye umut ediyorum gerisi de Rabbimin uygun gördüğü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…