Yapma 1 gun daha sabret, 11.gün cok cok silik olur varsa bile, cıkmayabilir de.. O yuzden pazartesi yap bence..Yarasın gülümmmmm.
Kızlar yarın 11. Gün çatlama sonrası, erken gebelik testim gözümün içine bakıyor. Sabah yapsam mı
Hadi inşallahh canım merakla bekliyorum beni de etiketle kaçırmayayımBen de femara kullanmadım ama 10 mm bir yumurta vardı 4 gün her gün ikindi 4 de 75 lik vuracağım bakalım işe yarayacak mıbaya ileri atacak adeti ama yeterki işe yarasın
Off tamam pekiYapma 1 gun daha sabret, 11.gün cok cok silik olur varsa bile, cıkmayabilir de.. O yuzden pazartesi yap bence..
Sen nasılsın canım benımHadi inşallahh canım merakla bekliyorum beni de etiketle kaçırmayayım
Bosuna üzülme diyeOff tamam peki
Femarayı bile atladı ama cidden böyle sakin sakin pazartesi de gel dese cinnet geçirirdimEvet gercekten canına tak demıs ki direk fostimondan giriş yapmısvesıle olsun ınsallah canım benım valla sevındım, evet pembeankakusu da ıkızlerıne boyle bı surecten sonra kavusmustu, darısı sana ınsallah
Bence bir gün daha sabret tam belli olsunYarasın gülümmmmm.
Kızlar yarın 11. Gün çatlama sonrası, erken gebelik testim gözümün içine bakıyor. Sabah yapsam mı
Tamam hiç merak etmeHadi inşallahh canım merakla bekliyorum beni de etiketle kaçırmayayım
Femara ne kız, gonalf i atlamısFemarayı bile atladı ama cidden böyle sakin sakin pazartesi de gel dese cinnet geçirirdimbakalım sonu nasıl olur
Bu ondan iyi mi de ben onu iyi sanıyordumFemara ne kız, gonalf i atlamıs
İyi, inatcı yumurtalara verıyoalr, tüp bebekte bıldıgım kadarıyla.. Gonalf yetersiz kalınca yanına bunu da ekliyorlarBu ondan iyi mi de ben onu iyi sanıyordum
İyiyim kuzum ikiz çok zormuş gerçekten bir de prematüre olunca sağlıkları konusunda da endişeleniyor insan ama çok şükür büyük bir sıkıntımız yok allah dermansız dert vermesinSen nasılsın canım benımbebişler nasıllar
Bakalım artık çarşamba ne diyecek çatlamamış ama büyümüş olursa dersimi aldım direk çatlatma iğnesi de isteyeceğimİyi, inatcı yumurtalara verıyoalr, tüp bebekte bıldıgım kadarıyla.. Gonalf yetersiz kalınca yanına bunu da ekliyorlar
Rahim kalınlığı İçin ayrıca bi sevindim okuyuncaKızlar,Sohrab bugün adetin 15. Günü dayanamadım doktora gittim normalde pazartesi bakacaktı yumurta bir tane 10 mm dedi doktor ve böyle olmayacak deyip çarşambaya kadar 4 kez fostimon 75 verdi ilkini orada kendi vurdu çarşamba gel dedi adama da tak dedi sözde ilaçsız gidecektik rahim de 7 mm şuan o zamana Ohoo daha da kalınlaşır bence PembeAnkaKusu senin de yumurta gelişmeyip süreç ortasında sanki iğne vermişti de kuzuların olmuştu demi
Ben ilk düştüğümden sonra yaptırmıştım canım testlerim trombofoli paneli 4’lü ve moleküler karyotipleme yaptırmıştık biz.Herkese merhaba, üst üste 2 düşük yapanlar hangi testleri yaptırdı acaba ?
Ben Trombofoli Paneli 6Lı
Periferik Kanda Kromozom Analizi
Eşim, Periferik Kanda Kromozom Analizi
Moleküler Karyotipleme
Yaptırdık . Sonuçları bekliyoruz.
Bunda başka HANGİ TESTLERİ YAPTIRABİLİRİM …
yardımcı olur musunuz
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, kavuştunuz sonundaİyiyim kuzum ikiz çok zormuş gerçekten bir de prematüre olunca sağlıkları konusunda da endişeleniyor insan ama çok şükür büyük bir sıkıntımız yok allah dermansız dert vermesin
Selizay idrar kokusu hamilelik belirtisi miYa ne bilim daha yeni var mı yok mu belli değil, varsa boğulmasın
Değil bence, geçen ay vardı bende bir şey çıkmadıSelizay idrar kokusu hamilelik belirtisi mi
HmmmDeğil bence, geçen ay vardı bende bir şey çıkmadı
Yani döngünün 15. Günü de olsa ilaçsız 7 görmek benim için ciddi bişey, zaten ovulasyon ile en kalın halini buluyor iğneler de fayda eder yumurta büyürse rahim de daha iyi durumda olur diye umut ediyorum gerisi de Rabbimin uygun gördüğü artıkRahim kalınlığı İçin ayrıca bi sevindim okuyunca
@PembeAnkaKusu’ya vesile olduğu gibi sana da vesile olsun inşallah canım benim
Ben ilk düştüğümden sonra yaptırmıştım canım testlerim trombofoli paneli 4’lü ve moleküler karyotipleme yaptırmıştık biz.
Ayrıca bebeği genetik incelemeye göndermiştik, nitekim bebekte trizomi 22 denilen genetiksek bir bozukluk tespit edilmişti.
Siz bebeği genetik incelemeye gönderdiniz mi? Erken dönem kayıpları bebekten kaynaklı oluyor genelde.
Umarım çok beklemeden alırsın güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?