Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedirginlik maalesef bende de var. Sanırım önceden yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor. Kendi doktorum 3 haftada bir görmek isterken ben aralarda başka doktora kaçamak yapıyorum Detaylı ultrason yapıldı mı?
HejaR12 seni de tebrik edemedim. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah gruptaki herkes bebeklerini kucağına alacak

Canım merhaba benimde yaşım 30 yazdığını görünce dayanamadım,2 kaybımın üstüne birde kimyasal yaşadım geçen ay. bazen bende diyorum bu yaşadıklarım çok ağır diye ama inan böyle düşündükçe ya da araştırdıkça kendini daha da kötü hissedersin sana tavsiyem biraz kafanı rahatlatmaya çalış . Araştırmalarını yapmışsın gerisi Allah’ tan hayırlısıyla yeniden olacak

Evet canım 2 hafta kadar önde detaylı ultrason yapıldı çok şükür yolundaymış her şey, umarım hep böyle olur

Arada yaz sen de neler yaptığını, bebişle ikinizi de öpüyorum

Kızlar selam;

Cumratesi itibariyle bu ay da kırmızıları gördüm, artık işi şansa bırakmadan ileriki aşamalara geçmek istiyorum. Benim yumurtalarımın boyu çatlaması vs gayet iyi, eşimin de hızı ve sayısı yerinde ama morfoloji 1. geçen hafta görğndüğü ürolog bu değerlerle hamilelik oluşur demiş, bir tane de zeucit adında bir takviye vermiş.

Eşimin yaşı genç olmadığından şansa bırakmak istemiyorum. Sizce aşılama benim için işe yarar mı? Aşılama yaptırmalı mıyım? Aşılama zor bir süreç mi? Pahalı mı? Nelere dikkat etmeliyim? Bugün reglin 3. günü. Akşama doğru randevum var, bu ay başlayabilir miyiz?

Ay çok geçmiş olsun canım ya olmayan kalmadı artık çok mu kötü eşin?

Ay çok geçmiş olsun canım ya olmayan kalmadı artık çok mu kötü eşin?
Şükür öyle hastahanelik vs gibi değil ama ateşi var yatıyor baya baya, bu ay aman dikkat edelim diye dolaşıyordu hep ama cidden nerden nasıl buldu da oldu anlamadık çünkü cuması boş, cumartesi pazar bugünü de boş, perşembe çift maske okula gitti ama önce de gidiyordu aynı

Okullar riskli tabi canım kimbilir kimden geçti sen iğneni yapmaya devam et ama bence ya belki de eşin hemen iyileşir yine de değerlendirirsiniz. Senin aşıların varsa ve belirtin yoksa karantinada olmuyorsun diye biliyorum öyle değil mi? Doktora kendin gidersin en kötü. Çok uğraştınız boşa gitmesin ben bile üzüldüm

Benim de ciddi eklem ağrım başladı aşı da beni çok kötü yapıyordu bu onun da üstü bişey galiba cidden nasıl bir şans var anlamadım ki

Yaaa cok gecmıs olsun canım, sen kendını izole et, ınsallah eşin de atlatır.. Tam da nasıl denk geldi.. Rabbimin vardır bir bildiği.. Kontrol de iptal oldu o zaman

Yaaa cok gecmıs olsun canım, sen kendını izole et, ınsallah eşin de atlatır.. Tam da nasıl denk geldi.. Rabbimin vardır bir bildiği.. Kontrol de iptal oldu o zaman
Bana çoktan bulaşmış zaten valla vardır bir hayır tabiki ama ne bileyim işte
Çok geçmiş olsun canım, bol su meyve c vitamini ve d vitamini
Hepsine dikkat ediyoruz bakalım

Etsem bile kontrole gidemiyorum bilmiyorum süreci düşünecek bile halim kalmadı şaka gibi ya hiç ummadım böyle olacağını

Çok geçmiş olsun, olanda hayır vardır inşallah böyle düşünmeye çalışın. Ben de covit geçirdim ama tam düşük yaptığım gün öğrendim. Covit olduğum için mi düşük oldu yoksa düşük için gittiğimde hastaneden mi aldım hala muamma

Geçenlerde de yumurtanın çatladığı günde eşimle kavga ettik, bazen farklı farklı aksilikler çıkıyor. İşte hepsinin bir hikmeti var biz anlayamıyoruz.

Olanda hayır vardır, üzmeyin kendinizi. Geçmiş olsun, çarçabuk iyileşirsiniz inşallah

Ben çatlamanın 9. Günündeyim, yine de sabah test yaptım. Negatif. Biraz erken adet oluyorum diye yaptım. Bakalım çarşamba bir daha denerim galiba

Yine de erken bak aşılamanın 11.günü 27 cıkmıstı benım deger, test ıse bellı belırsızdı
Hayırlısı be gülüm, bekleyip göreceğiz, inşallah vardır tabiki ama beklentimi yitirdim bir dahaki aya olur inşallah kuzucum ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…