Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım mide bulantılar ım başladı benim, özellikle ikindiden sonra fenayım, yarın gideceğiz, umarım herşey yolundadır
Yaa ben kaçırmışım msjını, güzel haberlerini bekliyoruz, benim de keseyi görünce başlamıştı hemen bulantı, Allah yardımcın olsun cnm

Hepinize merhaba arkadaşlar. Beni hatırlayanlar vardır uzun süredir yazamadım. Bir kimyasal iki kürtaj oldum. İlk kürtajda beş haftalıkken gelişim durmuştu. İkincide enox 0.4 iğne ve coraspin kullandım kanama başladı ve kalp atışı durdu. Pkos var bende bu ay femara ve inofolic kullanıyorum hamilelik oluşursa hangi doktora gitsem diye düşünüyorum. İzmir Aliağa Bergama yada Manisa Soma Akhisar tarafında doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Mthfr677 ve pai heterozigot çıktı. İğne dozu kaç olmalı doktorum gebelik oluşursa günde iki kere 0.4 iğne öneriyor ama bana fazla gibi geldi. 60 kiloyum

Sizin nasıl gidiyor kaçıncı hafta. Herşey Yolundadir inşallah

Bende de pai 4 g mthrc ve faktör v heterozogot çıktı. Ama bana hematoloji heyeti ayrıntılı test yaptı ve gerek görmedi iğneye.kendi perinatolog da gerek görmedi. Bence önceden de kötü bir deneyim yaşamış siniz. Bende yaşadım. Hematoloji gidip ayrıntılı test yaptırın. Ben kullanmıyorum şimdi iğne ama doktorlara da güveniyorum inşallah bir sorun çıkmaz

Canım mide bulantılar ım başladı benim, özellikle ikindiden sonra fenayım, yarın gideceğiz, umarım herşey yolundadır
Hayırlı olsun kaçıncı haftadasiniz. Benimde mide bulantısı kusma hayatımı felç etti ama inşallah geçecek, sağlıklı olsunlar da

Bebisler nasıl sizin. İkizdi yanlış hatırlamıyorsam. Herkes çok gözümü korkutuyor oysa ben sadece sağlık kısmına odakliyim diye tersliyorum herkesi. Ama nasıl ikiz annesi olmak

Cevabın için teşekkürler canım sağlıkla devam etsin inşallah. Bende şu an 100 mg ecopirin kullanıyorum hamile kalınca da sadece 4000 iğne ile devam etmek istiyorum. Doktorlar iki düşük kimyasal falan duyunca genlere bakmadan yüksek doz iğne falan diyorlar ama sonuçta fazlası da zarar. Olmazsa dediğin gibi hematolojiye gitmek en iyisi olacak. Kan sulandırıcı hap da kullanmiyorsun dimi canım doğru anladım. Peki başka takviye kullanıyor musun

Merhaba kistiniz kayboldu mu

benim de klomen kullanımından dolayı 2 kucuk kistim var da, birkac ay da uzun bir süre benim icin :) bebek düşünüyoruz, umarım cabucak giderler
Bunlara basit kistler deniyormuş o zaman ben hep çok araştırmıştım hem de çok kafaya takmıştım. Yumurtalar fazla büyüdüğü İçin çatlamayıp kiste dönüyor canım zararlı bir şey değil ama işte gebelik olmuyor tabi o yumurtalardan. Tez vakitte alırsın inşallah güzel haberi

sagol canım bana doktor da bunlar onemli değil hamile kalabilirsin demişti. zaten ilk gebeliğimde oyle olmustu klomen hem kist yaptı hem hamile kaldım. ama bu sefer büyürler diye endişe ediyorum nedense kafaya takıyorum. bunlar oldugu icin de tekrar yumurta geliştirici ilac veremiyor, kaybolmalarını bekliyor. benim amh düşük, 38 yasındayım. hayırlısı inşallah, vardır bunda da bir hayır, bekleyecegim

Allah bağışlasın evladınızı. Çok yakında bir tanıdığım da sizinle hemen hemen aynı yaşlarda çocuğu da yok ona da doktor amh düşük demişti ama bir kaç ay içinde hamile kalıp bebeğini kucağına aldı:)
Hepimizin gönlüne göre olsun, evlat hiç kolay bir şey değilmiş ama eminim bir o kadar güzeldir

amin Allah razı olsun, size de inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin
ilk hamile kalmayı denediğimde bana tüp bebek demişlerdi hic olmayacak diye korkmustum, bekleyiş zordur bilirim Allah yardımcınız olsun
çok teşekkür ederim bana moral verdiniz, hepimizin gönlüne göre olsun :)

Kan sulandırıcı kullanıyorum ecoprin alıyordum corasprin e çevirdi doktor 100 luk hap alıyorum. Birde takviye olarak imom verdi doktor kusuyorum çünkü. Bana doktorum Türkiye de önlem amaçlı gebelerin yarısina veriyorlar demişti yurtdışı nda böyle bir uygulama yok. Gerek yok demişti

Dusuk yapan Sevgili hanimlar, aranizda anneannesi ile dedesi kuzen olan var mi ? Benim anneannemin 6 tane dogduktan sonra ölen bebegi var, Genetik doktoru karamsar bir tablo cizdi, kan verdik sonuclari bekliyoruz

Dusuk yapan Sevgili hanimlar, aranizda anneannesi ile dedesi kuzen olan var mi ? Benim anneannemin 6 tane dogduktan sonra ölen bebegi var, Genetik doktoru karamsar bir tablo cizdi, kan verdik sonuclari bekliyoruz
Var canım benim anneannemle dedem teyze çocukları, annem babam da teyze çocukları aynı şekilde. Amca çocukları mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…