Normalde sakin kalırım vardır bir hayır der geçerim de o kadar çok ara vermek zorunda kaldım farklı sağlık sorunları ile uğraştım ki tam tamam oh bu ay süreç başladı derken bu olunca üzüldüm galiba ister istemezÇok geçmiş olsun, olanda hayır vardır inşallah böyle düşünmeye çalışın. Ben de covit geçirdim ama tam düşük yaptığım gün öğrendim. Covit olduğum için mi düşük oldu yoksa düşük için gittiğimde hastaneden mi aldım hala muamma
Geçenlerde de yumurtanın çatladığı günde eşimle kavga ettik, bazen farklı farklı aksilikler çıkıyor. İşte hepsinin bir hikmeti var biz anlayamıyoruz.
Olanda hayır vardır, üzmeyin kendinizi. Geçmiş olsun, çarçabuk iyileşirsiniz inşallah
Dur kız hele, var mı gelen gıdenHayırlısı be gülüm, bekleyip göreceğiz, inşallah vardır tabiki ama beklentimi yitirdimbir dahaki aya olur inşallah kuzucum ne yapalım
Yok balım, bat yarınDur kız hele, var mı gelen gıden
Daha kötüsünden korudu belkı rabbim bilemeyizNormalde sakin kalırım vardır bir hayır der geçerim de o kadar çok ara vermek zorunda kaldım farklı sağlık sorunları ile uğraştım ki tam tamam oh bu ay süreç başladı derken bu olunca üzüldüm galiba ister istemez
Baska yaptın mı test?Yok balım, bat yarın
Yapmadım bebem, bat geçerse öyle yaparım artıkBaska yaptın mı test?
Akıllandın demekYapmadım bebem, bat geçerse öyle yaparım artık
Aklıllansam 3 gün kala test yapmazdım ahahAkıllandın demek
Yani yumurta var yok eğer iyi olursak değerlendirme olur gibi ama şuan aman Allahım tüm kemikler yeri ile belli sankiDaha kötüsünden korudu belkı rabbim bilemeyiz
Hayırlısı olsun gülüm, siz yine de degerlendirmeyı yaparsınız
Artık diyelimAklıllansam 3 gün kala test yapmazdım ahah
Dur bakalım, doktorun ne dıyecek, umutsuzluga kapılma, bagısıklıgı kuvvetlendırdınız kac aydır, covid vız gelir vız gıder ınsallah..Yani yumurta var yok eğer iyi olursak değerlendirme olur gibi ama şuan aman Allahım tüm kemikler yeri ile belli sankiyok Sohrab benim buradan sonra artık sabrım kalmadı zaten adet de giderek azalıyor bi rahim bi yumurta farklı sıkıntılar çıkıyor bu covid işi bitsin diğer ay direk aşılama isteyeceğim ki doktor da o kafada artık olmadı mı başlasın tüp bebek işine artık sürekli rahim kalınlaştı mı, yumurta neden büyümedi uğraşmayalım ha yine nasip olmaz o ayrı
Adam covidi duyunca kahroldu amaDur bakalım, doktorun ne dıyecek, umutsuzluga kapılma, bagısıklıgı kuvvetlendırdınız kac aydır, covid vız gelir vız gıder ınsallah..
Daha yumurta çatlamadı, o zamana kadar moral vereceksin elinden gelenin fazlasını yapacaksın, anladın senAdam covidi duyunca kahroldu ama
Allahım önce ağırlaşmadan atlatalım daDaha yumurta çatlamadı, o zamana kadar moral vereceksin elinden gelenin fazlasını yapacaksın, anladın sen
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin, bizimde tam deneyelim dedik eşim kovit olmuştuAllahım önce ağırlaşmadan atlatalım da
Çok geçmiş olsun kuzum sana da bulaştı demekBenim de ciddi eklem ağrım başladı aşı da beni çok kötü yapıyordu bu onun da üstü bişey galibacidden nasıl bir şans var anlamadım ki
Çok şükür iyiyiz. 16. Haftaya geldik bebeklerle bakalım. İnşallah sorunsuz ilerleriz. Mide bulantilari aynen devam. Doktor birde rahim ağzı uzunluğuna bakıyor erken doğum riski olmasın diye 3 haftada bir çağırıyor. 2.5 in altına düşmemesi gerekirmis inşallah düşmez altına, sağlıkla ilerleriz inşallah. Sen nasılsın baya ilerlemiş hafta.
Çok geçmiş olsun vardır bir hayır inşallah kolay atlatirsiniz. Bende ikinci biontek aşımı olmadım doktor ol dedi net bir şekilde. Heryer covit dolu korkuyor insan yaEtsem bile kontrole gidemiyorumbilmiyorum süreci düşünecek bile halim kalmadı şaka gibi ya hiç ummadım böyle olacağını
Maşallah her şey hep böyle güzel devam etsinÇok şükür iyiyiz. 16. Haftaya geldik bebeklerle bakalım. İnşallah sorunsuz ilerleriz. Mide bulantilari aynen devam. Doktor birde rahim ağzı uzunluğuna bakıyor erken doğum riski olmasın diye 3 haftada bir çağırıyor. 2.5 in altına düşmemesi gerekirmis inşallah düşmez altına, sağlıkla ilerleriz inşallah. Sen nasılsın baya ilerlemiş hafta.
Çok geçmiş olsun kuzum sana da bulaştı demekinşallah hemen iyileşirsiniz Sende nazar falan mı var ya anlayamadım gitti kontrole gitmesen de iyi hissederseniz deneyin yine boşa gitmesin belli olmaz yumurta büyür kendiliğinden çatlar bir de tutar allahın işi
Maşallah her şey hep böyle güzel devam etsin
Ha-ri canım çok geçmiş olsun, ben de kızlara katılıyorum eğer kendini iyi hissederse denemeden geçmeyin bu ayı. Belli mi olur?
Eşinin nasıl geçirdiğini geçireceğini tam bilmiyoruz tabi ama artık o eski covid belirtileri kalmadı gördüğüm kadarıyla, umarım hafif ve ayakta atlatır da siz de deneme imkanı bulursunuz. Her şey üst üste geldi evet ama belki bu köprüden önceki çıkış gibidir. İnşallah öyledir
Çok teşekkürler kızlar valla çevrede yakalanmayan kalmadı gibi, bizde şu süreci atlatalım öyle olsun derken buldu nasip, eşimi sıkıntıya sokan öksürük ve eklem ağrısı ben ona göre çok çok iyiyim şükürÇok geçmiş olsun vardır bir hayır inşallah kolay atlatirsiniz. Bende ikinci biontek aşımı olmadım doktor ol dedi net bir şekilde. Heryer covit dolu korkuyor insan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?