Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var canım benim anneannemle dedem teyze çocukları, annem babam da teyze çocukları aynı şekilde. Amca çocukları mı?
Bizim nine Dede teyze cocuklari evet, Annemle babam ayri ilceden, bilmiyorum belki de tasiyiciyim bakacaklar kromozomlarim duzgun mu Diye

Kızlar bugün regl başladı, yarın infertilite polk. Randevum var. Gitmişken ne sorsam yazın hele, unutuyorum

Ha-ri canım nasıl oldunuz, daha ıyı mısınız?
Eşimde durdurulamaz bir öksürük var böyle geldi mi bazen nefesini kesiyor, ateşine eklem ağrısına parol yetiyor ama günlük hayatını bu öksürük bitirdi resmen ben iyiyim sadece koltuk altımda bişey şişti o kadar

Allah şifa versin tez zamanda insallah, aşınızı iyiki olmussunuz

Öksürük için triflo kullanabilirsiniz. Ben çok çok faydasını görmüştüm. Allah şifa versin inşallah tüm hastalarla beraber

Bizim nine Dede teyze cocuklari evet, Annemle babam ayri ilceden, bilmiyorum belki de tasiyiciyim bakacaklar kromozomlarim duzgun mu Diye
Ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etsin diye yaptırmanız iyi olmuş, güzel sonuçlar alın inşallah
Kızlar bugün regl başladı, yarın infertilite polk. Randevum var. Gitmişken ne sorsam yazın hele, unutuyorum
Selizcim güzel haberlerle dön gel arkadaşım, her şey gönlünce olsun. Şu kist gibi bir şey var diyordun sanki bir kaç ay evvel onunla ilgili bir gelişme var mı son durum neydi?

Canım çok çok geçmiş olsun, benim eşimde baya ağır geçirmişti, sonrasında ciğer filmi, ve bir kalp doktoruna gitmenizi öneririm, inşallah hasar bırakmadan atlatırsınız

Bidaha girmedim baksın ona da

Benim bu konuda pek bilgim yok lakin, kaç aydır deniyorsunuz, yaşlar kaç bunlar önemli faktörler sanırım, inşallah en hayırlı vakitte olue

Allah şifa versin tez zamanda insallah, aşınızı iyiki olmussunuz
Canım çok çok geçmiş olsun, benim eşimde baya ağır geçirmişti, sonrasında ciğer filmi, ve bir kalp doktoruna gitmenizi öneririm, inşallah hasar bırakmadan atlatırsınız
Öksürük için triflo kullanabilirsiniz. Ben çok çok faydasını görmüştüm. Allah şifa versin inşallah tüm hastalarla beraber
Sağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden

Kızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu

Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.

Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.

Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.

Sperm için değerler iyi dedi, morfoloji 3 sorun değil dedi.

Bende durumlar böyle kızlar

Kuzum benim de 4 gün 14 mm yumurta olduğu olmuştu, senin yumurtaların takip edilmesi gerekiyor olabilir fazla ve düzensiz büyüyor olabilir çünkü.

Güzel haberler gelsin bakalım

Allah rahmet eylesin canım. Allah geride kalanlara sabırlar versin öyle zor ki? Bir rahatsızlığı falan mı vardı?

Kuzum benim de 4 gün 14 mm yumurta olduğu olmuştu, senin yumurtaların takip edilmesi gerekiyor olabilir fazla ve düzensiz büyüyor olabilir çünkü.

Güzel haberler gelsin bakalım
Benimki senden de büyükmüş 2. Günde 17 mm adet bitmeden çatlar bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…