- 1 Eylül 2021
- 5.394
- 20.178
- 298
Bizim nine Dede teyze cocuklari evet, Annemle babam ayri ilceden, bilmiyorum belki de tasiyiciyim bakacaklar kromozomlarim duzgun mu DiyeVar canım benim anneannemle dedem teyze çocukları, annem babam da teyze çocukları aynı şekilde. Amca çocukları mı?
Bence bısey yoktur, ne zamana bellı olur sonuclar?Bizim nine Dede teyze cocuklari evet, Annemle babam ayri ilceden, bilmiyorum belki de tasiyiciyim bakacaklar kromozomlarim duzgun mu Diye
Bir ayi bulacakBence bısey yoktur, ne zamana bellı olur sonuclar?
Eşimde durdurulamaz bir öksürük var böyle geldi mi bazen nefesini kesiyor, ateşine eklem ağrısına parol yetiyor ama günlük hayatını bu öksürük bitirdi resmenHa-ri canım nasıl oldunuz, daha ıyı mısınız?
Allah şifa versin tez zamanda insallah, aşınızı iyiki olmussunuzEşimde durdurulamaz bir öksürük var böyle geldi mi bazen nefesini kesiyor, ateşine eklem ağrısına parol yetiyor ama günlük hayatını bu öksürük bitirdi resmenben iyiyim sadece koltuk altımda bişey şişti o kadar
Eşimde durdurulamaz bir öksürük var böyle geldi mi bazen nefesini kesiyor, ateşine eklem ağrısına parol yetiyor ama günlük hayatını bu öksürük bitirdi resmenben iyiyim sadece koltuk altımda bişey şişti o kadar
Ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etsin diye yaptırmanız iyi olmuş, güzel sonuçlar alın inşallahBizim nine Dede teyze cocuklari evet, Annemle babam ayri ilceden, bilmiyorum belki de tasiyiciyim bakacaklar kromozomlarim duzgun mu Diye
Selizcim güzel haberlerle dön gel arkadaşım, her şey gönlünce olsun. Şu kist gibi bir şey var diyordun sanki bir kaç ay evvel onunla ilgili bir gelişme var mı son durum neydi?Kızlar bugün regl başladı, yarın infertilite polk. Randevum var. Gitmişken ne sorsam yazın hele, unutuyorum
Canım çok çok geçmiş olsun, benim eşimde baya ağır geçirmişti, sonrasında ciğer filmi, ve bir kalp doktoruna gitmenizi öneririm, inşallah hasar bırakmadan atlatırsınızEşimde durdurulamaz bir öksürük var böyle geldi mi bazen nefesini kesiyor, ateşine eklem ağrısına parol yetiyor ama günlük hayatını bu öksürük bitirdi resmenben iyiyim sadece koltuk altımda bişey şişti o kadar
Bidaha girmedim baksın ona daBen bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etsin diye yaptırmanız iyi olmuş, güzel sonuçlar alın inşallah
Selizcim güzel haberlerle dön gel arkadaşım, her şey gönlünce olsun. Şu kist gibi bir şey var diyordun sanki bir kaç ay evvel onunla ilgili bir gelişme var mı son durum neydi?
Benim bu konuda pek bilgim yok lakin, kaç aydır deniyorsunuz, yaşlar kaç bunlar önemli faktörler sanırım, inşallah en hayırlı vakitte olueKızlar bugün regl başladı, yarın infertilite polk. Randevum var. Gitmişken ne sorsam yazın hele, unutuyorum
Canım rahım ıcı bagosıklıgı sor bır deBidaha girmedim baksın ona da
O ne demek kuzucuuCanım rahım ıcı bagosıklıgı sor bır de
Rahım ıcınde katıl hucre var mı yok mu bakılıyor, acaba bebegı yabancı madde olarak algılıyor mu dıye.. Cd56 testi yaptırmak ıstıyorum de onlar anlar, veya rahım ıcı lavaj deO ne demek kuzucuu
Allah şifa versin tez zamanda insallah, aşınızı iyiki olmussunuz
Canım çok çok geçmiş olsun, benim eşimde baya ağır geçirmişti, sonrasında ciğer filmi, ve bir kalp doktoruna gitmenizi öneririm, inşallah hasar bırakmadan atlatırsınız
Sağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış ciddenÖksürük için triflo kullanabilirsiniz. Ben çok çok faydasını görmüştüm. Allah şifa versin inşallah tüm hastalarla beraber
Kuzum benim de 4 gün 14 mm yumurta olduğu olmuştu, senin yumurtaların takip edilmesi gerekiyor olabilir fazla ve düzensiz büyüyor olabilir çünkü.Kızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm için değerler iyi dedi, morfoloji 3 sorun değil dedi.
Bende durumlar böyle kızlar
Allah rahmet eylesin canım. Allah geride kalanlara sabırlar versin öyle zor ki? Bir rahatsızlığı falan mı vardı?Sağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Benimki senden de büyükmüş 2. Günde 17 mm adet bitmeden çatlar bu benceKuzum benim de 4 gün 14 mm yumurta olduğu olmuştu, senin yumurtaların takip edilmesi gerekiyor olabilir fazla ve düzensiz büyüyor olabilir çünkü.
Güzel haberler gelsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?