Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah rahmet eylesin canım. Allah geride kalanlara sabırlar versin öyle zor ki? Bir rahatsızlığı falan mı vardı?
Hiç bir şeyi yoktu sağlıklı 30 lu yaşlarında genç biri 3 çocuğu var ama erken evlenmiş, galiba gece kalp krizi geçirip dili geri dönmüş eşi uyanmış çıkan o değişik sese kalp masajı yapmış o panikle ama ne fayda

Öyle üzüldüm ki. Ölümün her türlüsü zor ama en zoru genç yaşta olan ölüm
Allah eşine sabır versin

Başınız sağolsun canım, böyle zamanlarda ne söylense anlamsız kalıyor. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin Rabbim

Başınız saollsun, rabbim eşine çocuklarına tüm sevenlerine dayanma gücü versin gercekten Rabbım gecıktıeıyorsa var bir bıldıgı ki boyle oluyor, hayır olsun canım, ınsallah önümüzdeki aya hem vucut toparlanır hem de zihin..

Cok ılgınc gercekten, gecenlerde bır arkadsım anlattı adet bıtmıs abdest almıs sadece o gun ilişki oldu dedı, tüm ay boyunca hıcbısey yok, ve o ılsıkıden hamıle kaldı suan 26 haftalık hamıle.. Hatta ben diyorum ki yaa erken yumurtalama oluyor da bu kadar erken olmaz falan, rabbim ol derse olur.. Insallah bebıse vesıle olsun canm iyıkı gıtmısin bak doktora.. Pazartesiye kadar catlamazsa rahım de hızla kalınlasır belkı.. Ay hadi inşallah

Öyle üzüldüm ki. Ölümün her türlüsü zor ama en zoru genç yaşta olan ölüm
Allah eşine sabır versin
Başınız sağolsun canım, böyle zamanlarda ne söylense anlamsız kalıyor. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin Rabbim
Çok sağolun kızlar benim her ne kadar paylaşımım az olsa da eşim için çok farklı haklı olarak, cidden tam bu zamana mı covid olduk tedavi iptal oldu derken bizi böyle birşey bekliyormuş ve bu süreçte daha zor olurmuş, gerçekten olan her şeyde bizim göremediğimiz bir hayır var, bende hep dua ediyorum çok sevse de eşimin bile çektiği acı ne ki o kadının yanında Rabbim ona da çocuklarına da ferahlık verir inşallah

Allah sabırlar versin cnm ölüm cok zor genç ölüm daha da zor hele ki geride kalan çocuklar olunca..

Kuzu 17 mm pazartesiye kadar çatlar, çatlamazsa bile adetin 6. Günü oluyor. Benim 6,7 gün sürer. Ne yapacağız bilmiyorum

Cnm nasıl gidiyor baya az kalmış
Vücut olarak iyi sayılır canım, bir sıkıntı yok çok şükür. Ufak tefek ağrılar oluyor ama normal. Biraz depresifim sadece. Ailemin yanına gidecektik doğum öncesi hem annemi getirelim demiştik ama benzin fiyatlarını konuşunca eşimle vazgeçtim. 3000liraya yakın sadece yol masrafımız olacak, doğumda nakit olsun elimizde ne olur ne olmaz diye rafa kaldırdım. Bebek 3-4 aylık olunca gidelim hem torun severler dedim ama içim çok buruk.
Sen nasılsın Ömer kuzu alıştı mı yeni hayatına

Kuzu 17 mm pazartesiye kadar çatlar, çatlamazsa bile adetin 6. Günü oluyor. Benim 6,7 gün sürer. Ne yapacağız bilmiyorum
Benim arkadaşım adet bittikten sonraki gün olan ilişki ile hamile kaldı. Ki adetleri de çok düzenlidir aslında o ay erken yumurtlamış muhtemelen.
Sen adet bitimini sakın kaçırma belki bundan sonra yavaş ilerleyecek.

Önceki aylarda ovü testine adet bitiminde mi başlıyordun kuzu?

10. Gün başlıyordum. Pik görmediğim 2 ay oldu toplam 4 ay falan test yaptım ben. Demek pik görmediğim aylar hemen bitiminde çatladı bilemiyorum

10. Gün başlıyordum. Pik görmediğim 2 ay oldu toplam 4 ay falan test yaptım ben. Demek pik görmediğim aylar hemen bitiminde çatladı bilemiyorum
Yani öyle olma ihtimali var gerçekten. Değerlendir mutlaka? Doktora gidecek misin adet sonunda baksın bakalım bir durum ne diye

Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Ahh ahh, bazen her şey boş geliyor, her şeyi unutup bebeğe odaklanıyoruz. Eşimiz yanımızda sağlıklı biz sağlıklıyız, en önemlisi bu.. Allah sevdiklerimizden ayırmasın

Gerçekten öyle ne diyeyim Rabbim ne uygun görürse o cidden, bizden çok onun ailesine sabır versin.

Bu arada yazdığını okudum seninki baya baya erken yumurtlama gerçekten demekki yumurtlama görmediğin ay yok bazen çok erken oluyor sadece çok ilginç bununda öğrendiğin iyi olmuş artık en başından takip yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…