Hiç bir şeyi yoktu sağlıklı 30 lu yaşlarında genç biri 3 çocuğu var ama erken evlenmiş, galiba gece kalp krizi geçirip dili geri dönmüş eşi uyanmış çıkan o değişik sese kalp masajı yapmış o panikle ama ne faydaAllah rahmet eylesin canım. Allah geride kalanlara sabırlar versin öyle zor ki? Bir rahatsızlığı falan mı vardı?
Öyle üzüldüm ki. Ölümün her türlüsü zor ama en zoru genç yaşta olan ölümHiç bir şeyi yoktu sağlıklı 30 lu yaşlarında genç biri 3 çocuğu var ama erken evlenmiş, galiba gece kalp krizi geçirip dili geri dönmüş eşi uyanmış çıkan o değişik sese kalp masajı yapmış o panikle ama ne fayda
Başınız sağolsun canım, böyle zamanlarda ne söylense anlamsız kalıyor. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin RabbimSağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Başınız saollsun, rabbim eşine çocuklarına tüm sevenlerine dayanma gücü versinSağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Cok ılgınc gercekten, gecenlerde bır arkadsım anlattı adet bıtmıs abdest almıs sadece o gun ilişki oldu dedı, tüm ay boyunca hıcbısey yok, ve o ılsıkıden hamıle kaldı suan 26 haftalık hamıle.. Hatta ben diyorum ki yaa erken yumurtalama oluyor da bu kadar erken olmaz falan, rabbim ol derse olur.. Insallah bebıse vesıle olsun canm iyıkı gıtmısin bak doktora.. Pazartesiye kadar catlamazsa rahım de hızla kalınlasır belkı.. Ay hadi inşallahKızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm için değerler iyi dedi, morfoloji 3 sorun değil dedi.
Bende durumlar böyle kızlar
Öyle üzüldüm ki. Ölümün her türlüsü zor ama en zoru genç yaşta olan ölüm
Allah eşine sabır versin
Başınız saollsun, rabbim eşine çocuklarına tüm sevenlerine dayanma gücü versingercekten Rabbım gecıktıeıyorsa var bir bıldıgı ki boyle oluyor, hayır olsun canım, ınsallah önümüzdeki aya hem vucut toparlanır hem de zihin..
Çok sağolun kızlar benim her ne kadar paylaşımım az olsa da eşim için çok farklı haklı olarak, cidden tam bu zamana mı covid olduk tedavi iptal oldu derken bizi böyle birşey bekliyormuş ve bu süreçte daha zor olurmuş, gerçekten olan her şeyde bizim göremediğimiz bir hayır var, bende hep dua ediyorum çok sevse de eşimin bile çektiği acı ne ki o kadının yanında Rabbim ona da çocuklarına da ferahlık verir inşallahBaşınız sağolsun canım, böyle zamanlarda ne söylense anlamsız kalıyor. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin Rabbim
Allah sabırlar versin cnm ölüm cok zor genç ölüm daha da zor hele ki geride kalan çocuklar olunca..Çok sağolun kızlar benim her ne kadar paylaşımım az olsa da eşim için çok farklı haklı olarak, cidden tam bu zamana mı covid olduk tedavi iptal oldu derken bizi böyle birşey bekliyormuş ve bu süreçte daha zor olurmuş, gerçekten olan her şeyde bizim göremediğimiz bir hayır var, bende hep dua ediyorum çok sevse de eşimin bile çektiği acı ne ki o kadının yanında Rabbim ona da çocuklarına da ferahlık verir inşallah
Cnm nasıl gidiyor baya az kalmışBaşınız sağolsun canım, böyle zamanlarda ne söylense anlamsız kalıyor. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin Rabbim
Gerçekten öyle zaten en zor ailesine Rabbim yardım etsinAllah sabırlar versin cnm ölüm cok zor genç ölüm daha da zor hele ki geride kalan çocuklar olunca..
Kuzu 17 mm pazartesiye kadar çatlar, çatlamazsa bile adetin 6. Günü oluyor. Benim 6,7 gün sürer. Ne yapacağız bilmiyorumCok ılgınc gercekten, gecenlerde bır arkadsım anlattı adet bıtmıs abdest almıs sadece o gun ilişki oldu dedı, tüm ay boyunca hıcbısey yok, ve o ılsıkıden hamıle kaldı suan 26 haftalık hamıle.. Hatta ben diyorum ki yaa erken yumurtalama oluyor da bu kadar erken olmaz falan, rabbim ol derse olur.. Insallah bebıse vesıle olsun canm iyıkı gıtmısin bak doktora.. Pazartesiye kadar catlamazsa rahım de hızla kalınlasır belkı.. Ay hadi inşallah
Vücut olarak iyi sayılır canım, bir sıkıntı yok çok şükür. Ufak tefek ağrılar oluyor ama normal. Biraz depresifim sadece. Ailemin yanına gidecektik doğum öncesi hem annemi getirelim demiştik ama benzin fiyatlarını konuşunca eşimle vazgeçtim. 3000liraya yakın sadece yol masrafımız olacak, doğumda nakit olsun elimizde ne olur ne olmaz diye rafa kaldırdım. Bebek 3-4 aylık olunca gidelim hem torun severler dedim ama içim çok buruk.Cnm nasıl gidiyor baya az kalmış
Benim arkadaşım adet bittikten sonraki gün olan ilişki ile hamile kaldı. Ki adetleri de çok düzenlidir aslında o ay erken yumurtlamış muhtemelen.Kuzu 17 mm pazartesiye kadar çatlar, çatlamazsa bile adetin 6. Günü oluyor. Benim 6,7 gün sürer. Ne yapacağız bilmiyorum
10. Gün başlıyordum. Pik görmediğim 2 ay oldu toplam 4 ay falan test yaptım ben. Demek pik görmediğim aylar hemen bitiminde çatladı bilemiyorumBenim arkadaşım adet bittikten sonraki gün olan ilişki ile hamile kaldı. Ki adetleri de çok düzenlidir aslında o ay erken yumurtlamış muhtemelen.
Sen adet bitimini sakın kaçırma belki bundan sonra yavaş ilerleyecek.
Önceki aylarda ovü testine adet bitiminde mi başlıyordun kuzu?
Yani öyle olma ihtimali var gerçekten. Değerlendir mutlaka? Doktora gidecek misin adet sonunda baksın bakalım bir durum ne diye10. Gün başlıyordum. Pik görmediğim 2 ay oldu toplam 4 ay falan test yaptım ben. Demek pik görmediğim aylar hemen bitiminde çatladı bilemiyorum
Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Ahh ahh, bazen her şey boş geliyor, her şeyi unutup bebeğe odaklanıyoruz. Eşimiz yanımızda sağlıklı biz sağlıklıyız, en önemlisi bu.. Allah sevdiklerimizden ayırmasınSağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Bitince demedi, pazartesi gel dediYani öyle olma ihtimali var gerçekten. Değerlendir mutlaka? Doktora gidecek misin adet sonunda baksın bakalım bir durum ne diye
Gercı bu kadar hızla buyuduyse erken catlayabılır haklısınKuzu 17 mm pazartesiye kadar çatlar, çatlamazsa bile adetin 6. Günü oluyor. Benim 6,7 gün sürer. Ne yapacağız bilmiyorum
Gerçekten öyle ne diyeyim Rabbim ne uygun görürse o cidden, bizden çok onun ailesine sabır versin.Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Ahh ahh, bazen her şey boş geliyor, her şeyi unutup bebeğe odaklanıyoruz. Eşimiz yanımızda sağlıklı biz sağlıklıyız, en önemlisi bu.. Allah sevdiklerimizden ayırmasın
Amin çok sağol canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?