Uzaklık zor cnm ya Allah yardımcın olsun, benzine cok zam geldi, peki doğumda kaynanan mi gelicek? Sezaryan olursa birine ihtiyaç oluyor ilk günlerde. Cok sukur iyiyiz cnm uykusuzluk zorluyor ama buna şükür, pazar günü kirkimiz çıkıyorVücut olarak iyi sayılır canım, bir sıkıntı yok çok şükür. Ufak tefek ağrılar oluyor ama normal. Biraz depresifim sadece. Ailemin yanına gidecektik doğum öncesi hem annemi getirelim demiştik ama benzin fiyatlarını konuşunca eşimle vazgeçtim. 3000liraya yakın sadece yol masrafımız olacak, doğumda nakit olsun elimizde ne olur ne olmaz diye rafa kaldırdım. Bebek 3-4 aylık olunca gidelim hem torun severler dedim ama içim çok buruk.
Sen nasılsın Ömer kuzu alıştı mı yeni hayatına
Çok şükür canım, bundan sonra hızla iyileşirsiniz inşallah, Ahh çok üzüldüm gerçekten, Rabbim eşine ve çocuklarına sabır versin gönül ferahlığı versin en çok onlara zorSağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Cok ılgınc gercekten, gecenlerde bır arkadsım anlattı adet bıtmıs abdest almıs sadece o gun ilişki oldu dedı, tüm ay boyunca hıcbısey yok, ve o ılsıkıden hamıle kaldı suan 26 haftalık hamıle.. Hatta ben diyorum ki yaa erken yumurtalama oluyor da bu kadar erken olmaz falan, rabbim ol derse olur.. Insallah bebıse vesıle olsun canm iyıkı gıtmısin bak doktora.. Pazartesiye kadar catlamazsa rahım de hızla kalınlasır belkı.. Ay hadi inşallah
Allah ol derse oluyor gercektenÇok şükür canım, bundan sonra hızla iyileşirsiniz inşallah, Ahh çok üzüldüm gerçekten, Rabbim eşine ve çocuklarına sabır versin gönül ferahlığı versin en çok onlara zor
Cidden nasip işleri bu olsa gerek, benim bu gebeliğim de hem yumurtlama yı denemedik hemde o ay iki defa falan olmuştur
Yaa benim kürtajlardan sonra bi değişme olmamıştı.Ins. kısa sürede düzene girer adet döngün.Ben de doktoruma mesaj attım dogumdan sonra 54 gun, kurtaj sonrası 41 gun oldu.hala adet olmadım. Gebelık testı yaptırıp sonuca gore adet soktueucu yazayım dedı, ben de gebelik mumkun deıl dedım tabı, tarlusal içmeye basladım bugun..
Ahh canım çok geçmiş olsun üzüldüm cidden çok zor arkada 3 kalmış Rabbim sabırlar versin ailesine.Başınız sağolsun.Sağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Çok sağolasın ben iyiyim çok şükür kovid konusunda bana bişey olmadı ruh hali olarak da tabiki üzülsem de eşimin etkilenmesi daha farklı bana sadece dua etmek düşüyor onlar içinAhh canım çok geçmiş olsun üzüldüm cidden çok zor arkada 3 kalmış Rabbim sabırlar versin ailesine.Başınız sağolsun.Sen nasılsın peki şuan? Yazdığına göre iyisin inş.
Prolactin de mi baktirsaniz acaba?Ben de doktoruma mesaj attım dogumdan sonra 54 gun, kurtaj sonrası 41 gun oldu.hala adet olmadım. Gebelık testı yaptırıp sonuca gore adet soktueucu yazayım dedı, ben de gebelik mumkun deıl dedım tabı, tarlusal içmeye basladım bugun..
İnşallah canım, dogumla kurtaj arasında da 13 gun var olunca isler karıstı biraz.. Bakalım tarlusal ıse yarar ınsallahYaa benim kürtajlardan sonra bi değişme olmamıştı.Ins. kısa sürede düzene girer adet döngün.❤
Onun yuksek oldugunu sanmıyorum, cunku dogumdan sonra göğüslerim sardık 1 hafta ama faydası olmadı süt gelecekti, Prolaktıni düşürmesi için dostinex aldım 2 haftada toplam 2 tane.. Ertesi güne göğüslerim rahatlamıstı. O düşürmüştür mutlaka.. Dogum ve kurtajdan sonra ayrı ayrı estrofem kullandım biraz düzen karıstıProlactin de mi baktirsaniz acaba?
Canım çok sevindim, biraz da bekleyip gittin sanırım sen eğer öyleyse çok sabırlısın maşallah sana
Hadi bakalım tez zamanda sökülsün inşallahBen de doktoruma mesaj attım dogumdan sonra 54 gun, kurtaj sonrası 41 gun oldu.hala adet olmadım. Gebelık testı yaptırıp sonuca gore adet soktueucu yazayım dedı, ben de gebelik mumkun deıl dedım tabı, tarlusal içmeye basladım bugun..
İnşallah yaHadi bakalım tez zamanda sökülsün inşallah
Covid için söylemiştim canım iyi olmana sevindim.:)Çok sağolasın ben iyiyim çok şükür kovid konusunda bana bişey olmadı ruh hali olarak da tabiki üzülsem de eşimin etkilenmesi daha farklı bana sadece dua etmek düşüyor onlar için
inş. işe yarar canım.:)İnşallah canım, dogumla kurtaj arasında da 13 gun var olunca isler karıstı biraz.. Bakalım tarlusal ıse yarar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?