Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzaklık zor cnm ya Allah yardımcın olsun, benzine cok zam geldi, peki doğumda kaynanan mi gelicek? Sezaryan olursa birine ihtiyaç oluyor ilk günlerde. Cok sukur iyiyiz cnm uykusuzluk zorluyor ama buna şükür, pazar günü kirkimiz çıkıyor

Slm kizlar bende 17 ocakta 12 hafatalik bebeğimi düşük yaptım. Doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi.cok erken mi acaba .Ben zaten çok zor hamile kalabiliyorum Bi evladım var oda tüp bebek tedavisiyle oldu .daha sonra kendiliğinden oldu Bi kimyasal Bi düşük.ama dusukten sonra acayip Bi hırs gibi bisey oldu bebeğimi geri istiyorum yeri dolsun istiyorum .

Çok şükür canım, bundan sonra hızla iyileşirsiniz inşallah, Ahh çok üzüldüm gerçekten, Rabbim eşine ve çocuklarına sabır versin gönül ferahlığı versin en çok onlara zor

Cidden nasip işleri bu olsa gerek, benim bu gebeliğim de hem yumurtlama yı denemedik hemde o ay iki defa falan olmuştur

Allah ol derse oluyor gercekten

Ben de doktoruma mesaj attım dogumdan sonra 54 gun, kurtaj sonrası 41 gun oldu.hala adet olmadım. Gebelık testı yaptırıp sonuca gore adet soktueucu yazayım dedı, ben de gebelik mumkun deıl dedım tabı, tarlusal içmeye basladım bugun..

Yaa benim kürtajlardan sonra bi değişme olmamıştı.Ins. kısa sürede düzene girer adet döngün.

Ahh canım çok geçmiş olsun üzüldüm cidden çok zor arkada 3 kalmış Rabbim sabırlar versin ailesine.Başınız sağolsun. Sen nasılsın peki şuan? Yazdığına göre iyisin inş.

Ahh canım çok geçmiş olsun üzüldüm cidden çok zor arkada 3 kalmış Rabbim sabırlar versin ailesine.Başınız sağolsun. Sen nasılsın peki şuan? Yazdığına göre iyisin inş.
Çok sağolasın ben iyiyim çok şükür kovid konusunda bana bişey olmadı ruh hali olarak da tabiki üzülsem de eşimin etkilenmesi daha farklı bana sadece dua etmek düşüyor onlar için

Prolactin de mi baktirsaniz acaba?

Prolactin de mi baktirsaniz acaba?
Onun yuksek oldugunu sanmıyorum, cunku dogumdan sonra göğüslerim sardık 1 hafta ama faydası olmadı süt gelecekti, Prolaktıni düşürmesi için dostinex aldım 2 haftada toplam 2 tane.. Ertesi güne göğüslerim rahatlamıstı. O düşürmüştür mutlaka.. Dogum ve kurtajdan sonra ayrı ayrı estrofem kullandım biraz düzen karıstı

Hadi bakalım tez zamanda sökülsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…