Hem de nasıl zorUzaklık zor cnm ya Allah yardımcın olsun, benzine cok zam geldi, peki doğumda kaynanan mi gelicek? Sezaryan olursa birine ihtiyaç oluyor ilk günlerde. Cok sukur iyiyiz cnm uykusuzluk zorluyor ama buna şükür, pazar günü kirkimiz çıkıyor
Onun yuksek oldugunu sanmıyorum, cunku dogumdan sonra göğüslerim sardık 1 hafta ama faydası olmadı süt gelecekti, Prolaktıni düşürmesi için dostinex aldım 2 haftada toplam 2 tane.. Ertesi güne göğüslerim rahatlamıstı. O düşürmüştür mutlaka.. Dogum ve kurtajdan sonra ayrı ayrı estrofem kullandım biraz düzen karıstı
Sohrab Ha-ri burcusami @Teneffus Zili, @Lalalala1 ve kızlarr kalp atışını duyduk bugün çok şükür Rabbim herkese nasip etsin hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Bende de sürekli lekelenme oluyor, ama adet olamadım, arada kasılmalar da oluyor, hatta diyorum yarına gelir, bakıyorum hıcbısey yok.. Tarlusal kullan dedı bi 10 gün de öyle sarkar. Bakalım ne zaman gelecekCanım ben kürtajdan sonra 48.günde adet olmuştum.
Çok panik yapma bence, oluyo böyle şeyler.
İlk 3 gün adet gibi, 40.güne kadar da hep lekelenme oldu bende.
.
Ben hiç gelemicek sandım cnm aman iyi gelsin, kaynanayla rahat edemez zaten insan ya, valla öyle zaman geçiyorHem de nasıl zorbazen çok bunalıyorum ama ailem sağlıklı ya buna da şükür diyorum. Yok canım annem otobüsle gelecek artık. Nisanın 2. Haftası gibi gelir heralde duruma göre. Kaynanam köyde zaten gelemez ama gelebilecek bile olsa istemezdim. Annemle daha rahat ederim.
Şaka gibi doğdu da kırkı çıkıyor yaçok çabuk geçiyor zaman. Yavaş yavaş uykuları düzene girer inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk
Yok gelir de doğum öncesi ben gidemicem diye şeyettimBen hiç gelemicek sandım cnm aman iyi gelsin, kaynanayla rahat edemez zaten insan ya, valla öyle zaman geçiyorsenin de az kalmış cnm maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm büyüdükçe düzene girer uykusu
İyiler çok şükür canım 2 ay erken doğdukları için bazı sağlık problemleri var prematüreden kaynaklı çoğu geçiciymiş. Buna da şükür allah dermansız dert vermesin. İkiz bakımı çok zormuş 3 kişi bakıyoruz bukadarını tahmin etmemiştim özellikle böyle minik doğarlarsa. Şimdi çok şükür büyüttük ikisi de normal bebek kilolarına geldiler.Bebisler nasıl sizin. İkizdi yanlış hatırlamıyorsam. Herkes çok gözümü korkutuyor oysa ben sadece sağlık kısmına odakliyim diye tersliyorum herkesi. Ama nasıl ikiz annesi olmak
Canım başınız sağ olsun çok acı bir durum allah kalanlara sabır versinSağolun kızlar benim bir iki saat eklem ağrım oldu parol aldım geçti başka hiç bir şeyim yok, eşim de dün bir öneri üzerine çam kozalağı şurubu içti anında öksürük bitti ama çok acı birşey oldu 2 3 yaş büyük abisi gibi birlikte büyüdüğü kardeşinden bile yakın kuzeni vefat etti ani bir ölüm ile geride 3 küçük çocuk bırakarak cenazeye de gidemeyince eşim bitik şuan bu ay tedavinin yarım kalmasının bir hayrı varmış cidden
Büyütmüşsün bile bebeğiniUzaklık zor cnm ya Allah yardımcın olsun, benzine cok zam geldi, peki doğumda kaynanan mi gelicek? Sezaryan olursa birine ihtiyaç oluyor ilk günlerde. Cok sukur iyiyiz cnm uykusuzluk zorluyor ama buna şükür, pazar günü kirkimiz çıkıyor
Baş sağlığı diliyorumÇok sağolasın ben iyiyim çok şükür kovid konusunda bana bişey olmadı ruh hali olarak da tabiki üzülsem de eşimin etkilenmesi daha farklı bana sadece dua etmek düşüyor onlar için
Çok sevindimSohrab Ha-ri burcusami @Teneffus Zili, @Lalalala1 ve kızlarr kalp atışını duyduk bugün çok şükür Rabbim herkese nasip etsin hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
İyiler çok şükür canım 2 ay erken doğdukları için bazı sağlık problemleri var prematüreden kaynaklı çoğu geçiciymiş. Buna da şükür allah dermansız dert vermesin. İkiz bakımı çok zormuş 3 kişi bakıyoruz bukadarını tahmin etmemiştim özellikle böyle minik doğarlarsa. Şimdi çok şükür büyüttük ikisi de normal bebek kilolarına geldiler.
Canım başınız sağ olsun çok acı bir durum allah kalanlara sabır versinbu hafta 2 gün aşılar 1 gün de doktor derken hiç giremedim anca aldım telefonu elime yeni görüyorum… Nasıl oldunuz?
Allah razı olsun kızlarBaş sağlığı diliyorum
Allah sabır versin
Çok sevindim kuzuuum hep sağlıkla devam etsin inşallahhhSohrab Ha-ri burcusami @Teneffus Zili, @Lalalala1 ve kızlarr kalp atışını duyduk bugün çok şükür Rabbim herkese nasip etsin hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
İnşallah canım benim bazen hiç belirti olmuyor sen zaten birsürü takviye kullandın bağışıklığın sağlamdırAllah razı olsun kızlar
PembeAnkaKusu miniklerin iyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olurlar, eşim sağlık açısından toparladı, bana geçti mi geçmedi mi henüz anlamadım bugün biraz boğazım acıyor ama başka birşey yok eşim gibi ciddi bir belirtim yok yani bakalım bu şekilde geçer gider inşallah
Normal cnm hamilelik psikolojisi zor ya, maşallah koca adam oldu seninki deYok gelir de doğum öncesi ben gidemicem diye şeyettimbiraz sıkıldım giderim 1 hafta çabuk geçer en azından demiştim ama sağlık olsun evet ya daha dün karnım küçük büyümüyo bu diyodum şimdi kaldıramıyorum ne zaman,ne çabuk büyüdü bu kadar aklı almıyo insanın sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler inşallah
Cok şükür cnm darısı başınıza olsun inşallahBüyütmüşsün bile bebeğini
Maşallah size
2 kiloyu geçtiNormal cnm hamilelik psikolojisi zor ya, maşallah koca adam oldu seninki denasıl peki hareketleri falan hareketli mi hala
Günaydın kuzum çok sevindim maşşallah gebelik için de çok iyi değerGünaydın kızlar, insülin direncim 1,4 cıktıson 3 yılda 3ün altına düşürememistim, doktor ilac içmene gerek yok dedı, bi tuhaf hissettim kendimi, bi tane içsem olur mu dedım güldü o da.. Cok saskınım
sutlaacc sen en son ne zaman baktırdın?
İnsallahhh canım, aslında 6 aydır ilac da ıcmıyordum Hıc, gebelıgın etkısı mı oldu acaba düşmesinde.. Kilo artısım da olmustu... Kesın uçtu deger diyordumGünaydın kuzum çok sevindim maşşallah gebelik için de çok iyi değer
Maşallah cnm ya hareketli olması iyi olduğunu gösteriyor ya insanin içi rahatlıyor. Benimkide ayaklarını cok ittirirdi ya sok tarafımdaydi hiç durmuyordu2 kiloyu geçtisağını solunu dayıyor, sağ böbreğimi bazen de sağ kaburgamı tepikliyor çok şükür merakta bırakmıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?