Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem de nasıl zor bazen çok bunalıyorum ama ailem sağlıklı ya buna da şükür diyorum. Yok canım annem otobüsle gelecek artık. Nisanın 2. Haftası gibi gelir heralde duruma göre. Kaynanam köyde zaten gelemez ama gelebilecek bile olsa istemezdim. Annemle daha rahat ederim.
Şaka gibi doğdu da kırkı çıkıyor ya çok çabuk geçiyor zaman. Yavaş yavaş uykuları düzene girer inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk

Canım ben kürtajdan sonra 48.günde adet olmuştum.
Çok panik yapma bence, oluyo böyle şeyler.

İlk 3 gün adet gibi, 40.güne kadar da hep lekelenme oldu bende.

.

Canım ben kürtajdan sonra 48.günde adet olmuştum.
Çok panik yapma bence, oluyo böyle şeyler.

İlk 3 gün adet gibi, 40.güne kadar da hep lekelenme oldu bende.

.
Bende de sürekli lekelenme oluyor, ama adet olamadım, arada kasılmalar da oluyor, hatta diyorum yarına gelir, bakıyorum hıcbısey yok.. Tarlusal kullan dedı bi 10 gün de öyle sarkar. Bakalım ne zaman gelecek

Ben hiç gelemicek sandım cnm aman iyi gelsin, kaynanayla rahat edemez zaten insan ya, valla öyle zaman geçiyorsenin de az kalmış cnm maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm büyüdükçe düzene girer uykusu

Yok gelir de doğum öncesi ben gidemicem diye şeyettim biraz sıkıldım giderim 1 hafta çabuk geçer en azından demiştim ama sağlık olsun evet ya daha dün karnım küçük büyümüyo bu diyodum şimdi kaldıramıyorum ne zaman,ne çabuk büyüdü bu kadar aklı almıyo insanın sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler inşallah

Bebisler nasıl sizin. İkizdi yanlış hatırlamıyorsam. Herkes çok gözümü korkutuyor oysa ben sadece sağlık kısmına odakliyim diye tersliyorum herkesi. Ama nasıl ikiz annesi olmak
İyiler çok şükür canım 2 ay erken doğdukları için bazı sağlık problemleri var prematüreden kaynaklı çoğu geçiciymiş. Buna da şükür allah dermansız dert vermesin. İkiz bakımı çok zormuş 3 kişi bakıyoruz bukadarını tahmin etmemiştim özellikle böyle minik doğarlarsa. Şimdi çok şükür büyüttük ikisi de normal bebek kilolarına geldiler.
Canım başınız sağ olsun çok acı bir durum allah kalanlara sabır versin bu hafta 2 gün aşılar 1 gün de doktor derken hiç giremedim anca aldım telefonu elime yeni görüyorum… Nasıl oldunuz?

Büyütmüşsün bile bebeğini
Maşallah size

Baş sağlığı diliyorum
Allah sabır versin
Allah razı olsun kızlar

PembeAnkaKusu miniklerin iyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olurlar, eşim sağlık açısından toparladı, bana geçti mi geçmedi mi henüz anlamadım bugün biraz boğazım acıyor ama başka birşey yok eşim gibi ciddi bir belirtim yok yani bakalım bu şekilde geçer gider inşallah

İnşallah canım benim bazen hiç belirti olmuyor sen zaten birsürü takviye kullandın bağışıklığın sağlamdır

Normal cnm hamilelik psikolojisi zor ya, maşallah koca adam oldu seninki de nasıl peki hareketleri falan hareketli mi hala

Günaydın kuzum çok sevindim maşşallah gebelik için de çok iyi değer

2 kiloyu geçti sağını solunu dayıyor, sağ böbreğimi bazen de sağ kaburgamı tepikliyor çok şükür merakta bırakmıyor beni
Maşallah cnm ya hareketli olması iyi olduğunu gösteriyor ya insanin içi rahatlıyor. Benimkide ayaklarını cok ittirirdi ya sok tarafımdaydi hiç durmuyorduşimdi de aynı o bacaklar kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…