Çok sevindim güzel haberGünaydın kızlar, insülin direncim 1,4 cıktıson 3 yılda 3ün altına düşürememistim, doktor ilac içmene gerek yok dedı, bi tuhaf hissettim kendimi, bi tane içsem olur mu dedım güldü o da.. Cok saskınım
@sutlaacc sen en son ne zaman baktırdın?
Yeme şeklin yediklerin etki etmiştir canım kilodan ziyadeİnsallahhh canım, aslında 6 aydır ilac da ıcmıyordum Hıc, gebelıgın etkısı mı oldu acaba düşmesinde.. Kilo artısım da olmustu... Kesın uçtu deger diyordum
Gebelikte hiç dikkat etmedim, hatta 24. Haftada seker yuklemesı olacak dıye kara kara dusunuyordum, bunu korumam lazım, yuruyus yap, beslenmeye dikkat et dedı. Insallah boyle devam ederYeme şeklin yediklerin etki etmiştir canım kilodan ziyade
Ben iyiyim, aşılamadan sonra bir ay ara veriyor hastane. Mart ayı bekleme ayı doğal deniyoruz ama aşılamadan sonda umut yok ben deGebelikte hiç dikkat etmedim, hatta 24. Haftada seker yuklemesı olacak dıye kara kara dusunuyordum, bunu korumam lazım, yuruyus yap, beslenmeye dikkat et dedı. Insallah boyle devam edersen nasılsın
Olabilir canım gebelikte hormonlar herşey değişiyor ablamın adet düzeni bile değişti gebelikten sonra. Onda da benim gibi pko vardı şimdi erkenden adet oluyor zamanında yani. Kilodan ziyade yediklerin de önemli hem. Üzümünü ye bağını sorma valla ne olduysa çok da güzel olmuş ilaçtan da kurtuldunİnsallahhh canım, aslında 6 aydır ilac da ıcmıyordum Hıc, gebelıgın etkısı mı oldu acaba düşmesinde.. Kilo artısım da olmustu... Kesın uçtu deger diyordum
Nasip canım, Hıc beklemediğin anda çiçek açarmıs umutlar..Ben iyiyim, aşılamadan sonra bir ay ara veriyor hastane. Mart ayı bekleme ayı doğal deniyoruz ama aşılamadan sonda umut yok ben de
Gene de ben iyiyim her şey yolunda
Ayy evet leslıeyi 1 hafta yaptım, bugun gece yolculuk var memlekete, annem 90 tane içli köfte yapmıs, mantı yapmısOlabilir canım gebelikte hormonlar herşey değişiyor ablamın adet düzeni bile değişti gebelikten sonra. Onda da benim gibi pko vardı şimdi erkenden adet oluyor zamanında yani. Kilodan ziyade yediklerin de önemli hem. Üzümünü ye bağını sorma valla ne olduysa çok da güzel olmuş ilaçtan da kurtuldunbu arada kilo vermek istiyorsan şuan daha kolay verirsin biliyorsun zaten direnç olunca zor veriliyor ya kendini iyi hissedersen leslie yaparsın belki yine incecik olursun
O başlardaki psikopatlıklardan eser yok. Şükür içim rahat hareketlerinden dolayı. Benim sağ böbreğe çalışıyor geneldeMaşallah cnm ya hareketli olması iyi olduğunu gösteriyor ya insanin içi rahatlıyor. Benimkide ayaklarını cok ittirirdi ya sok tarafımdaydi hiç durmuyorduşimdi de aynı o bacaklar kıpır kıpır
Öyle haklısınNasip canım, Hıc beklemediğin anda çiçek açarmıs umutlar..
Senin doktorun kimdi? Hatırlayamadım benAyy evet leslıeyi 1 hafta yaptım, bugun gece yolculuk var memlekete, annem 90 tane içli köfte yapmıs, mantı yapmısdaha da kalınlasmadan gelseydim daha ben adet de olamadım tarlusalın 2.gunu.. Doktora gecıkme yı soyleyınce gebelık testı yapalım dedı, bı tuhaf oldum, mumkun olmadıgını soyleyınce ılac verdı. Insallah olur rahatlarım ben de
Ah ah içi gidiyor insanın, öyle korkuyorsun ki canı yanicak diye, daha yeni öpmeye başladım desemO başlardaki psikopatlıklardan eser yok. Şükür içim rahat hareketlerinden dolayı. Benim sağ böbreğe çalışıyor geneldeısırmayı düşünüyorum ben ayaklarını çıkınca sen dayanabildin mi ısırmadan
Ay ama o içli köfteler de ne yenirAyy evet leslıeyi 1 hafta yaptım, bugun gece yolculuk var memlekete, annem 90 tane içli köfte yapmıs, mantı yapmısdaha da kalınlasmadan gelseydim daha ben adet de olamadım tarlusalın 2.gunu.. Doktora gecıkme yı soyleyınce gebelık testı yapalım dedı, bı tuhaf oldum, mumkun olmadıgını soyleyınce ılac verdı. Insallah olur rahatlarım ben de
Yok, eylulde baslarım, bir de haziran seminerine giderim. 22 mayısta bitiyor izin ama dönemi kapatırım raporlaÖyle haklısın
Sen çalışmaya başladın mı?
Baskentte Nihal Şahin uysal, perinatologSenin doktorun kimdi? Hatırlayamadım ben
Cok normal gıbı gelmedi, cunku estrofem de kullandım estrofem bıtınce olmalıydım sanırım.. O yuzden hemen tarlusal al dedıAy ama o içli köfteler de ne yenirdönünce yaparsın ya keyfine bak inşallah olursun o kadar sapma normalmiş dimi o konuda bir şey dedi mi?
Estrofemi pek bilmiyorum bir tek o kalmıştı kullanmadığım heralde. Tarlusal kullanmıştım ama o söker bende işe yaramıştı kuzumCok normal gıbı gelmedi, cunku estrofem de kullandım estrofem bıtınce olmalıydım sanırım.. O yuzden hemen tarlusal al dedı
Bir kere daha kullanmıstom bunu onceden, insallaj olup rahatlarım ben deEstrofemi pek bilmiyorum bir tek o kalmıştı kullanmadığım heralde. Tarlusal kullanmıştım ama o söker bende işe yaramıştı kuzum
Ye gitsin boşverr gelince başlarsınAyy evet leslıeyi 1 hafta yaptım, bugun gece yolculuk var memlekete, annem 90 tane içli köfte yapmıs, mantı yapmısdaha da kalınlasmadan gelseydim daha ben adet de olamadım tarlusalın 2.gunu.. Doktora gecıkme yı soyleyınce gebelık testı yapalım dedı, bı tuhaf oldum, mumkun olmadıgını soyleyınce ılac verdı. Insallah olur rahatlarım ben de
Bende bi kez kullandım cnm, rahatlatıyor ama benim adetim daha yoğun gelmişti onu kullanıncaBir kere daha kullanmıstom bunu onceden, insallaj olup rahatlarım ben de
Öyle yapıcam vallaYe gitsin boşverr gelince başlarsın
Rahmi fazla kalınlastırıyor ondandır canmBende bi kez kullandım cnm, rahatlatıyor ama benim adetim daha yoğun gelmişti onu kullanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?