Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeme şeklin yediklerin etki etmiştir canım kilodan ziyade
Gebelikte hiç dikkat etmedim, hatta 24. Haftada seker yuklemesı olacak dıye kara kara dusunuyordum, bunu korumam lazım, yuruyus yap, beslenmeye dikkat et dedı. Insallah boyle devam eder sen nasılsın

Gebelikte hiç dikkat etmedim, hatta 24. Haftada seker yuklemesı olacak dıye kara kara dusunuyordum, bunu korumam lazım, yuruyus yap, beslenmeye dikkat et dedı. Insallah boyle devam eder sen nasılsın
Ben iyiyim, aşılamadan sonra bir ay ara veriyor hastane. Mart ayı bekleme ayı doğal deniyoruz ama aşılamadan sonda umut yok ben de
Gene de ben iyiyim her şey yolunda

İnsallahhh canım, aslında 6 aydır ilac da ıcmıyordum Hıc, gebelıgın etkısı mı oldu acaba düşmesinde.. Kilo artısım da olmustu... Kesın uçtu deger diyordum
Olabilir canım gebelikte hormonlar herşey değişiyor ablamın adet düzeni bile değişti gebelikten sonra. Onda da benim gibi pko vardı şimdi erkenden adet oluyor zamanında yani. Kilodan ziyade yediklerin de önemli hem. Üzümünü ye bağını sorma valla ne olduysa çok da güzel olmuş ilaçtan da kurtuldun bu arada kilo vermek istiyorsan şuan daha kolay verirsin biliyorsun zaten direnç olunca zor veriliyor ya kendini iyi hissedersen leslie yaparsın belki yine incecik olursun

Ben iyiyim, aşılamadan sonra bir ay ara veriyor hastane. Mart ayı bekleme ayı doğal deniyoruz ama aşılamadan sonda umut yok ben de
Gene de ben iyiyim her şey yolunda
Nasip canım, Hıc beklemediğin anda çiçek açarmıs umutlar..

Ayy evet leslıeyi 1 hafta yaptım, bugun gece yolculuk var memlekete, annem 90 tane içli köfte yapmıs, mantı yapmıs daha da kalınlasmadan gelseydim daha ben adet de olamadım tarlusalın 2.gunu.. Doktora gecıkme yı soyleyınce gebelık testı yapalım dedı, bı tuhaf oldum, mumkun olmadıgını soyleyınce ılac verdı. Insallah olur rahatlarım ben de

Maşallah cnm ya hareketli olması iyi olduğunu gösteriyor ya insanin içi rahatlıyor. Benimkide ayaklarını cok ittirirdi ya sok tarafımdaydi hiç durmuyorduşimdi de aynı o bacaklar kıpır kıpır
O başlardaki psikopatlıklardan eser yok. Şükür içim rahat hareketlerinden dolayı. Benim sağ böbreğe çalışıyor genelde ısırmayı düşünüyorum ben ayaklarını çıkınca sen dayanabildin mi ısırmadan

Senin doktorun kimdi? Hatırlayamadım ben

Ah ah içi gidiyor insanın, öyle korkuyorsun ki canı yanicak diye, daha yeni öpmeye başladım desem hep kokladım cani yanicak diye

Ay ama o içli köfteler de ne yenir dönünce yaparsın ya keyfine bak inşallah olursun o kadar sapma normalmiş dimi o konuda bir şey dedi mi?

Ay ama o içli köfteler de ne yenir dönünce yaparsın ya keyfine bak inşallah olursun o kadar sapma normalmiş dimi o konuda bir şey dedi mi?
Cok normal gıbı gelmedi, cunku estrofem de kullandım estrofem bıtınce olmalıydım sanırım.. O yuzden hemen tarlusal al dedı

Cok normal gıbı gelmedi, cunku estrofem de kullandım estrofem bıtınce olmalıydım sanırım.. O yuzden hemen tarlusal al dedı
Estrofemi pek bilmiyorum bir tek o kalmıştı kullanmadığım heralde. Tarlusal kullanmıştım ama o söker bende işe yaramıştı kuzum

Ye gitsin boşverr gelince başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…