Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşükten sonra ilk adeti çok uzun süren oldumu benim değişik oldu önce bigün oldum durdu 4 gün sonra aşırı sancım oldu biraz pıhtı geldi ondan iki gün sonrada tamamen adet oldum oda 5 gün yoğun sonra azaz devam ediyor bitince tamamen doktora gideceğim ama hala bitmedi

Düzensizlik normal kurtaj sonrasi

Düzensizlik normal kurtaj sonrasi
Evet öle diyorlar ama tam kanama gününden beri 12 gün oldu bitsinde dra gideyim artık, sen nasılsın oğluşın bebeğin nasıl ben işe döndüm burayı okuyorum takipteyim ama çok cevaplayamıyorum beyfendinin keyfi yerindemi

Yaa uzun sürmüş gerçekten, doktoruna sor istersen, cok şükür iyiyiz, biraz yaramaz ama buna şükür, iyi olmuş ise döndüğün kafan dağılır biraz

Yaa uzun sürmüş gerçekten, doktoruna sor istersen, cok şükür iyiyiz, biraz yaramaz ama buna şükür, iyi olmuş ise döndüğün kafan dağılır biraz
İyi oldu gerçekten zaman hızlı geçiyor düşünüp durmaktan beynimi yormuşum çok, kızım okula ben işe gidiyorum, akşamları derken zaman su gibi akıyor Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ama her şeyde aklımda melek olan yavrum geliyor biran önce dra gidip tekrar bebek olur inşaAllah sağlıcakla die dua ediyorum

Canım ben bayağı oldum gideli en son yüksek sayılırdı.
Yalnız şimdi kilo verme sürecindeyim 4 kg verdim biraz daha verirsem direnç azalır diye düşünüyorum öyle giderim temelli.
Senin güzel düşmüş çok sevindim

Düşüşe geçmiştir o zaman

Hiç bi zaman gecmicek cnm o aci, ben omerimi severken 2 kez seviyorum elifimi severmiş gibi.. Kac kez ağladım ah dedim kızımla da kavuşsaydim keşke bu dünyada..

Sorma yeğenlerim sapır sapır öptü hep bişey diyemedim napayım onlar da çocuk
Bu ara çocuklar çok hasta oluyor canım, insan yeğenine kıyamaz ama dikkat et yine de. Benim ailem yeğenlerimden dolayı öpmeme konusuna alışık, eşimin ailesini de en az 2 ay uzak tutmak istiyorum. Koklasınlar yapacak bişey yok

Bişey diyemiyorum ben cnm yegenlerime, bizimkiler 11 yaşında ya hastayken uzak duruyorlar ne güzel alismis olmaları en güzeli aslında, şehir dışından mi gelicek esinin ailesi

Bişey diyemiyorum ben cnm yegenlerime, bizimkiler 11 yaşında ya hastayken uzak duruyorlar ne güzel alismis olmaları en güzeli aslında, şehir dışından mi gelicek esinin ailesi
Yok eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz onlar köydeler çok sık gelip gidemezler işlerden dolayı. Doğuma gelirler kalmadan dönerler. Sonra da bizim gitmemizi beklerler muhtemelen. Benim ailem uzakta, annem gelip kalacak yanımda bir süre, bayrama doğru da kardeşimle babam gelecek biraz kalıp annemi alıp dönecekler. Plan böyle şimdilik:)

En güzeli kendi annen zaten cnm, yani genelde kaynananarla olmuyor ya tabi istisnalar vardır elbet.. Ama lohusa haliyle bazen insan kendi annesine bile dayanamıyor valla

En güzeli kendi annen zaten cnm, yani genelde kaynananarla olmuyor ya tabi istisnalar vardır elbet.. Ama lohusa haliyle bazen insan kendi annesine bile dayanamıyor valla
Ben annemle de pek anlaşamazdım da artık kıymetini anladım kendimi törpülemeye çalışıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin

Ben annemle de pek anlaşamazdım da artık kıymetini anladım kendimi törpülemeye çalışıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin
Bende babam yaşıyorken öyleydim ya, annemle atisirdim hep ama babam ölünce onun değerini anladım aynen valla cok büyük sans annelerimiz iyiki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…