- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Tüp bebeği onunla mı yapmıştın?Baskentte Nihal Şahin uysal, perinatolog
Düzensizlik normal kurtaj sonrasiKızlar düşükten sonra ilk adeti çok uzun süren oldumu benim değişik oldu önce bigün oldum durdu 4 gün sonra aşırı sancım oldu biraz pıhtı geldi ondan iki gün sonrada tamamen adet oldum oda 5 gün yoğun sonra azaz devam ediyor bitince tamamen doktora gideceğim ama hala bitmedi
Evet öle diyorlar ama tam kanama gününden beri 12 gün olduDüzensizlik normal kurtaj sonrasi
Yaa uzun sürmüş gerçekten, doktoruna sor istersen, cok şükür iyiyiz, biraz yaramaz ama buna şükür, iyi olmuş ise döndüğün kafan dağılır birazEvet öle diyorlar ama tam kanama gününden beri 12 gün oldubitsinde dra gideyim artık, sen nasılsın oğluşın bebeğin nasıl ben işe döndüm burayı okuyorum takipteyim ama çok cevaplayamıyorum beyfendinin keyfi yerindemi
İyi oldu gerçekten zaman hızlı geçiyor düşünüp durmaktan beynimi yormuşum çok, kızım okula ben işe gidiyorum, akşamları derken zaman su gibi akıyor Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ama her şeyde aklımda melek olan yavrum geliyor biran önce dra gidip tekrar bebek olur inşaAllah sağlıcakla die dua ediyorumYaa uzun sürmüş gerçekten, doktoruna sor istersen, cok şükür iyiyiz, biraz yaramaz ama buna şükür, iyi olmuş ise döndüğün kafan dağılır biraz
Canım ben bayağı oldum gideli en son yüksek sayılırdı.Günaydın kızlar, insülin direncim 1,4 cıktıson 3 yılda 3ün altına düşürememistim, doktor ilac içmene gerek yok dedı, bi tuhaf hissettim kendimi, bi tane içsem olur mu dedım güldü o da.. Cok saskınım
sutlaacc sen en son ne zaman baktırdın?
İyi yapmışsın canım, zaten çok savunmasız oluyorlar başlarda. Koklamak en mantıklısıAh ah içi gidiyor insanın, öyle korkuyorsun ki canı yanicak diye, daha yeni öpmeye başladım desemhep kokladım cani yanicak diye
Düşüşe geçmiştir o zamanCanım ben bayağı oldum gideli en son yüksek sayılırdı.
Yalnız şimdi kilo verme sürecindeyim 4 kg verdim biraz daha verirsem direnç azalır diye düşünüyorum öyle giderim temelli.
Senin güzel düşmüş çok sevindim
Hiç bi zaman gecmicek cnm o aci, ben omerimi severken 2 kez seviyorum elifimi severmiş gibi.. Kac kez ağladım ah dedim kızımla da kavuşsaydim keşke bu dünyada..İyi oldu gerçekten zaman hızlı geçiyor düşünüp durmaktan beynimi yormuşum çok, kızım okula ben işe gidiyorum, akşamları derken zaman su gibi akıyor Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ama her şeyde aklımda melek olan yavrum geliyor biran önce dra gidip tekrar bebek olur inşaAllah sağlıcakla die dua ediyorum
Sorma yeğenlerim sapır sapır öptü hepİyi yapmışsın canım, zaten çok savunmasız oluyorlar başlarda. Koklamak en mantıklısı
Bu ara çocuklar çok hasta oluyor canım, insan yeğenine kıyamaz ama dikkat et yine de. Benim ailem yeğenlerimden dolayı öpmeme konusuna alışık, eşimin ailesini de en az 2 ay uzak tutmak istiyorum. Koklasınlar yapacak bişey yokSorma yeğenlerim sapır sapır öptü hepbişey diyemedim napayım onlar da çocuk
İnşallah canım sen nasılsın. Söküldü mü adet?Düşüşe geçmiştir o zaman
Bişey diyemiyorum ben cnm yegenlerime, bizimkiler 11 yaşında ya hastayken uzak duruyorlarBu ara çocuklar çok hasta oluyor canım, insan yeğenine kıyamaz ama dikkat et yine de. Benim ailem yeğenlerimden dolayı öpmeme konusuna alışık, eşimin ailesini de en az 2 ay uzak tutmak istiyorum. Koklasınlar yapacak bişey yok
Yok eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz onlar köydeler çok sık gelip gidemezler işlerden dolayı. Doğuma gelirler kalmadan dönerler. Sonra da bizim gitmemizi beklerler muhtemelen. Benim ailem uzakta, annem gelip kalacak yanımda bir süre, bayrama doğru da kardeşimle babam gelecek biraz kalıp annemi alıp dönecekler. Plan böyle şimdilik:)Bişey diyemiyorum ben cnm yegenlerime, bizimkiler 11 yaşında ya hastayken uzak duruyorlarne güzel alismis olmaları en güzeli aslında, şehir dışından mi gelicek esinin ailesi
En güzeli kendi annen zaten cnm, yani genelde kaynananarla olmuyor ya tabi istisnalar vardır elbet.. Ama lohusa haliyle bazen insan kendi annesine bile dayanamıyor vallaYok eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz onlar köydeler çok sık gelip gidemezler işlerden dolayı. Doğuma gelirler kalmadan dönerler. Sonra da bizim gitmemizi beklerler muhtemelen. Benim ailem uzakta, annem gelip kalacak yanımda bir süre, bayrama doğru da kardeşimle babam gelecek biraz kalıp annemi alıp dönecekler. Plan böyle şimdilik:)
Ben annemle de pek anlaşamazdım da artık kıymetini anladımEn güzeli kendi annen zaten cnm, yani genelde kaynananarla olmuyor ya tabi istisnalar vardır elbet.. Ama lohusa haliyle bazen insan kendi annesine bile dayanamıyor valla
Bende babam yaşıyorken öyleydim ya, annemle atisirdim hep ama babam ölünce onun değerini anladımBen annemle de pek anlaşamazdım da artık kıymetini anladımkendimi törpülemeye çalışıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin
Başınız sağolsunBende babam yaşıyorken öyleydim ya, annemle atisirdim hep ama babam ölünce onun değerini anladımaynen valla cok büyük sans annelerimiz iyiki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?