Amin insallah cnm sağolBaşınız sağolsunRabbim anneciğine güzel, sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin
Yok canım, tarlusal içiyorum 3gündürİnşallah canım sen nasılsın. Söküldü mü adet?
Çok şükür eşim atlattı bende yavaş yavaş daha iyi oluyorum muhtemelen hafta sonuna ikimiz de tam iyi oluruz şükür, durup durup şükrediyorum iyiki aşı olmuşuz diye biz aşısız zor atlatırmışız yaHa-ri nasıl oldunuz canım, etkısı azaldı mı virüsün
Yaa deil mi insan başına gelmeden anlayamıyor, ben de esım de daha yakalanmadık, ınsallah yakalanmayız da.. Asılları bız de olduk.. Iyı olmanıza sevındımÇok şükür eşim atlattı bende yavaş yavaş daha iyi oluyorum muhtemelen hafta sonuna ikimiz de tam iyi oluruz şükür, durup durup şükrediyorum iyiki aşı olmuşuz diye biz aşısız zor atlatırmışız ya
Çok şükür eşim atlattı bende yavaş yavaş daha iyi oluyorum muhtemelen hafta sonuna ikimiz de tam iyi oluruz şükür, durup durup şükrediyorum iyiki aşı olmuşuz diye biz aşısız zor atlatırmışız ya
kullandıktan kac gün sonra adet oldunuz acaba, ben de dün basladım doktorum kullanırken de adet olabilirsin dedi cok sabırsızımBir kere daha kullanmıstom bunu onceden, insallaj olup rahatlarım ben de
İlac bittikten sonra 7 gun ıcın de olunuyor, yanlıs hatırlamıyorsam ilk kullandıgımda bittikten 4 gun sonra olmustum.. Bakalım bu sefer nasıl olcakkullandıktan kac gün sonra adet oldunuz acaba, ben de dün basladım doktorum kullanırken de adet olabilirsin dedi cok sabırsızım
İyi olmaya calısıyorum canım, cok sükür bugunlerıme.. Memlekete geldim, hava degıısklıgı ıyı gelır dıye..hayırlısı olsun inşallah, nasibimiz de varsa o çiçekler muhakkak açarHerkese günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun
Ha-ri canım çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden sakınsın. İyi ki aşılarımızı olmuşuz dediğin gibi, sürece başlarken aşı olma niyetim hiç yoktu benim mesela, korkuyordum ama çok önemliymiş.
Sohrab canım biraz daha iyi misin? Nasılsın? Seni merak ediyorum ama sürekli darlamak da istemiyorum hiç. Yeniden başlamak İçin güzel vakitler bahar da geliyor artık içimiz çiçekler açsın
Oh ne güzel hem memleket hem aile havası çok iyi gelmiştir. Sen çok güçlüsün, güzel günler gelecek yeterli ruhen ve bedenen hazır olduğun o zamanlar gelsinİyi olmaya calısıyorum canım, cok sükür bugunlerıme.. Memlekete geldim, hava degıısklıgı ıyı gelır dıye..hayırlısı olsun inşallah, nasibimiz de varsa o çiçekler muhakkak açar
İnşallahh canımOh ne güzel hem memleket hem aile havası çok iyi gelmiştir. Sen çok güçlüsün, güzel günler gelecek yeterli ruhen ve bedenen hazır olduğun o zamanlar gelsin
İyiyim canım Allah’a çok şükür, 13. Hafta yarın itibariyle. Umarım her şey yolundadır, süreci sakin kalıp geçirmeye çalışıyorum. Travmalarım sebebiyle takvim falan eklemedim açıkçası :)İnşallahh canım
Sen nasılsın, kac haftalık oldunuz, gebelık takvimi de yok
Oyy maşallah kocaman olmus, İkiliye gittiniz o zamanİyiyim canım Allah’a çok şükür, 13. Hafta yarın itibariyle. Umarım her şey yolundadır, süreci sakin kalıp geçirmeye çalışıyorum. Travmalarım sebebiyle takvim falan eklemedim açıkçası :)
Bakalım zaman ne gösterecek bize.
Biz ikili test yaptırmak istemedik canım, olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncemiz hiç yok. Allah ne verirse kabulümüz, eşimle konuştuk bu stresi yaşamak istemediğimize karar verdik.Oyy maşallah kocaman olmus, İkiliye gittiniz o zaman
Tabıkı oyle bır dusunceniz yoksa haklısın,saglıcakla gelsin mınık..Biz ikili test yaptırmak istemedik canım, olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncemiz hiç yok. Allah ne verirse kabulümüz, eşimle konuştuk bu stresi yaşamak istemediğimize karar verdik.
Zaten stres yönetimim pek iyi değil bir stres sebebi daha yaratmak istemedim kendime
Usgde göründüğü kadarıyla bakacak bakalım doktorum bir sonraki kontrolde, her bebek sağlıklı her doğum ve hamilelik süreci kolay olsun inşallah hepimiz için
Ben de hala atlatmış değilim canım, ama şunun ayrımına vardım artık olumlu olumsuz hiçbir şey bizim elimizde değil bu gebelik süreçlerinde. Olacak olan oluyor bir şekilde.Tabıkı oyle bır dusunceniz yoksa haklısın,saglıcakla gelsin mınık..
Her kontrol baslı basına bır stres zaten, ben ilk kez güle oynayarak gıtmıstım bır kontrolume, ordan da gerı cıkamadım, saglam travma oldu ben de, bakalım Allah nasip eder yenıden gebe kalırsam nasıl gecer günler bilmiyorum
Cidden başını düşünüyorum da bebek süreci için yaptırmıyordum ya o şekilde yakalansaydık düşünmek bile istemiyorum inşallah siz hiç yakalanmadan devam edersiniz yaYaa deil mi insan başına gelmeden anlayamıyor, ben de esım de daha yakalanmadık, ınsallah yakalanmayız da.. Asılları bız de olduk.. Iyı olmanıza sevındım
Çok şükür geçti gitti Rabbim kimseyi uğraştırmasın bu hastalıklaÇok geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim.
.
Benim de başta yoktu aşı olma niyetim süreci böler diye olmasam süreç değil ben ortada kalmayacakmışımHerkese günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun
Ha-ri canım çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden sakınsın. İyi ki aşılarımızı olmuşuz dediğin gibi, sürece başlarken aşı olma niyetim hiç yoktu benim mesela, korkuyordum ama çok önemliymiş.
Sohrab canım biraz daha iyi misin? Nasılsın? Seni merak ediyorum ama sürekli darlamak da istemiyorum hiç. Yeniden başlamak İçin güzel vakitler bahar da geliyor artık içimiz çiçekler açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?