Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin

Canım benim Allah güç versin, yardımcın olsun.. en zor imtihan... çok üzüldüm.

Dua edeceğim sana, inşallah kürtaj da sorunsuz geçer, çabucak toparlanırsın.

Kizlar patoloji sonucum çıkmış ama sadece mesaj olarak geldi hicbiyerden goruntuleyemedim aranızda bilgisi olan varmı e nabız dan da gözükmüyor

Yaa canım Mervem, şok oldum okuyunca cok geçmiş olsun kuzum yaa, vardır rabbimin bir bildiği, genetiğe gonderin
bebegı, neden boyle oluyor acaba
Allahım sabır versın insallah

Canım ya cidden ne desem bilemedlm ben de memlekette olunca giremedim. Eşimden bugün bir bakayım kızlar ne durumda derken yazını görünce inan çok üzüldüm yaToparlaninca bizi habersiz bırakma olur mu

Kızlar bende son durum hâlâ memleketteyim kürtaj sonrası 2. Adetim oldu ve o da 3 gün sürdü hatta neredeyse 2 gün desem daha doğru zaten kürtaj öncesi 4 gün az az olan adetim giderek azaldı. Birde e nabizdan bakınca trombofoli paneli testimde 4 sonuç varken 2 değer daha gelmiş artık nedir sonuç bakalım gidince ogrenirim

Eklentiler

• 20210204_143038.webp
    3 KB · Görüntüleme: 49
Cnm cok üzüldüm vardır bunda da bi hayır deyip tevekkül etmekten baska çaremiz yok onlem amacli progestan proluton pıhtılaşma icin igne, bağışıklık icin serum yada ilac kullanıyor muydun

Canım ya cok üzüldüm.

Cok üzüldüm. Allahım sabir versin

Çok üzüldüm
Allah sabır versin

Geçmiş olsun canım başın sağolsun. O korkuları çok iyi biliyoruz inan ki. Mevlam ın bizler için güzellikleri vardır elbet. Zamanını beklemek lazım. Gönlünü ferah tut.

Gerçekten çok üzüldüm canım.Ne denir ki bilemiyorum zaman Herşeyin ilacı.Çektiğin sıkıntılar sana mükafat olacak inşAllah.

Kızlar trombofili paneli sonucum çıkmış yorumlayabilecek olan varsa çok sevinirim :)

Eklentiler

• IMG_20210204_171405.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 44
Dualarımız seninle inşaAllah seni o kadar iyi anlıyoruz ki zaten.İnsan beyninden o gün silinsin istiyor. Ama inan toparlanacaksın Rabbim tekrardan nasip edicek.Buna yürekten inanıyorum canım benim.❤

Sonucun hayırlı olsun canım sanki herşey normal gibi.Ama doktorun yorumlar zaten.

Canım geçmiş olsun.İnşaAllah çok başarılı bi operasyon olur...

Kızlar trombofili paneli sonucum çıkmış yorumlayabilecek olan varsa çok sevinirim :)
Mhfr diye bi değer var bi onda heterozigotluk var o ve onun alt birimleri ama tek başına bir anlamı var mı bilmiyorum. Mhfr heterezigot bendede artı bide faktor iki vardı. Mhfr için doktor sadece folik asiti dokuz ay boyunca kullanmalısın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…