Canım benim Allah güç versin, yardımcın olsun.. en zor imtihan... çok üzüldüm.Dün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Yaa canım Mervem, şok oldum okuyuncaDün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Canım ya cidden ne desem bilemedlm ben de memlekette olunca giremedim. Eşimden bugün bir bakayım kızlar ne durumda derken yazını görünce inan çok üzüldüm yaDün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Cnm cok üzüldüm vardır bunda da bi hayır deyip tevekkül etmekten baska çaremiz yokDün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Canım ya cok üzüldüm.Dün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Cok üzüldüm. Allahım sabir versinDün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Çok üzüldümDün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
InşaAllah.Sağol canım hayata bakış açımı değiştirdi ani ölümler, hastalıklar.En ufak şeyler için kendimizi yok yere üzüyoru
Benım bugun adet sancım var, baya baya sankı 2 3 saat adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum
Canım benim Allah güç versin, yardımcın olsun.. en zor imtihan... çok üzüldüm.
Dua edeceğim sana, inşallah kürtaj da sorunsuz geçer, çabucak toparlanırsın.
Yaa canım Mervem, şok oldum okuyuncacok geçmiş olsun kuzum yaa, vardır rabbimin bir bildiği, genetiğe gonderin
bebegı, neden boyle oluyor acaba
Allahım sabır versın insallah
Canım ya cidden ne desem bilemedlm ben de memlekette olunca giremedim. Eşimden bugün bir bakayım kızlar ne durumda derken yazını görünce inan çok üzüldüm yaToparlaninca bizi habersiz bırakma olur mu
Cnm cok üzüldüm vardır bunda da bi hayır deyip tevekkül etmekten baska çaremiz yokonlem amacli progestan proluton pıhtılaşma icin igne, bağışıklık icin serum yada ilac kullanıyor muydun
Canım ya cok üzüldüm.
Cok üzüldüm. Allahım sabir versin
Çok üzüldüm
Allah sabır versin
Hepinizden Allah razı olsun bende niye oluyor o kadar merak ediyorum ki bilmiyorum ne olacak o kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı buda böyle hayirliymis ne diyeyim iyiki varsınız
Geçmiş olsun canım başın sağolsun. O korkuları çok iyi biliyoruz inan ki. Mevlam ın bizler için güzellikleri vardır elbet. Zamanını beklemek lazım. Gönlünü ferah tut.Dün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Gerçekten çok üzüldüm canım.Ne denir ki bilemiyorum zaman Herşeyin ilacı.Çektiğin sıkıntılar sana mükafat olacak inşAllah.Dün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Dualarımız seninle inşaAllah seni o kadar iyi anlıyoruz ki zaten.İnsan beyninden o gün silinsin istiyor. Ama inan toparlanacaksın Rabbim tekrardan nasip edicek.Buna yürekten inanıyorum canım benim.❤Dün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
Sonucun hayırlı olsun canım sanki herşey normal gibi.Kızlar bende son durum hâlâ memleketteyim kürtaj sonrası 2. Adetim oldu ve o da 3 gün sürdü hatta neredeyse 2 gün desem daha doğru zaten kürtaj öncesi 4 gün az az olan adetim giderek azaldı. Birde e nabizdan bakınca trombofoli paneli testimde 4 sonuç varken 2 değer daha gelmiş artık nedir sonuç bakalım gidince ogrenirim
Canım geçmiş olsun.İnşaAllah çok başarılı bi operasyon olur...Kızlar günaydın. adetten önce rahimde bi karartı görmüştü doktor..Adet bitimi bugün doktora geldim. Yine gitmemiş o karartı. Doktor histereskopi yapalım dedi. Kürtaj olmadan. Kamera ile rahme girip o parçayı alacak.. pzt anestezi altında yapacaklar bakalım..
çokk geçmiş olsun canımKızlar günaydın. adetten önce rahimde bi karartı görmüştü doktor..Adet bitimi bugün doktora geldim. Yine gitmemiş o karartı. Doktor histereskopi yapalım dedi. Kürtaj olmadan. Kamera ile rahme girip o parçayı alacak.. pzt anestezi altında yapacaklar bakalım..
Mhfr diye bi değer var bi onda heterozigotluk var o ve onun alt birimleri ama tek başına bir anlamı var mı bilmiyorum. Mhfr heterezigot bendede artı bide faktor iki vardı. Mhfr için doktor sadece folik asiti dokuz ay boyunca kullanmalısın demişti.Kızlar trombofili paneli sonucum çıkmış yorumlayabilecek olan varsa çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?