Evet mhfr için araştırdığım kadarıyla folik asit ve b12 9 ay boyunca kullanılmalı diyor. Hatta gebelk öncesi başlanmalı falan yazıyorMhfr diye bi değer var bi onda heterozigotluk var o ve onun alt birimleri ama tek başına bir anlamı var mı bilmiyorum. Mhfr heterezigot bendede artı bide faktor iki vardı. Mhfr için doktor sadece folik asiti dokuz ay boyunca kullanmalısın demişti.
Ben de pek anlamıyorum amaKızlar trombofili paneli sonucum çıkmış yorumlayabilecek olan varsa çok sevinirim :)
Teşekkür ederim kuzum. Inşallah ❤Canım geçmiş olsun.İnşaAllah çok başarılı bi operasyon olur...❤
Teşekkür ederim kuzummçokk geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bende 7 eylülde bebegımın kalbı durdu ölü doğum yaptım parça kaldı ve tekrar kürtaj oldum 3 aydır korunmuyoruz suan birsey yok rabbım tekrar yasatsın bana bu guzel duyguyu sağsağlım alalım bebeklerımızı kucağımıza inşallah
Bizim sonuçlarımız aynıKızlar trombofili paneli sonucum çıkmış yorumlayabilecek olan varsa çok sevinirim :)
Canım sen benim testi de yorumlamıştınBizim sonuçlarımız aynıMthfr c677t geninde ve Pai geninde heterozigot mutasyon var.Homosistein diye bir test var o seviyen normalse anlamlı birşey değil diyorlar.Mthfr için folik asit ve B12 takviyesi önemliymiş, düzenli kullanmak lazım
Bir de benimkini yorumlarısınız bende e nabizda sadece bu şekilde yazıyorBizim sonuçlarımız aynıMthfr c677t geninde ve Pai geninde heterozigot mutasyon var.Homosistein diye bir test var o seviyen normalse anlamlı birşey değil diyorlar.Mthfr için folik asit ve B12 takviyesi önemliymiş, düzenli kullanmak lazım
Cevabın için çok teşekkür ederim tatlım. Yani bu durumda hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmama gerek yok mu? Sadece folik ve b12 devamlı kullanım yeterli mi? Ayy ne hissedeceğimi bilemedim 2 aydır bu sonucu bekliyorum şimdi de doktordan randevu alamadım kusura bakma ne olurBizim sonuçlarımız aynıMthfr c677t geninde ve Pai geninde heterozigot mutasyon var.Homosistein diye bir test var o seviyen normalse anlamlı birşey değil diyorlar.Mthfr için folik asit ve B12 takviyesi önemliymiş, düzenli kullanmak lazım
Folik asit niye önermedi anlamadım valla ben şokCanım sen benim testi de yorumlamıştın.Benim doktor iğne dedi ve 3 tane daha tahlil yaptı bunlarda biraz zaman alıcak dedi.5 gün sonra çıkacak zaten.Homosistein testi miydi acaba? Söyleyemedim doktora.Folik asit başlamak gerekir mi yada başka bi vitamin hayır dedi
Emin değilim ama bizimkisine benziyor gibi, mthfr a1298c heterozigot, ama pai geni homozigot sanırım, doktorun ne zaman bakacak ne diyecek bakalımBir de benimkini yorumlarısınız bende e nabizda sadece bu şekilde yazıyor
Rica ederimCevabın için çok teşekkür ederim tatlım. Yani bu durumda hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmama gerek yok mu? Sadece folik ve b12 devamlı kullanım yeterli mi? Ayy ne hissedeceğimi bilemedim 2 aydır bu sonucu bekliyorum şimdi de doktordan randevu alamadım kusura bakma ne olur
Folik asit için, hayır gerek yok dediFolik asit niye önermedi anlamadım valla ben şoktestler çıkınca atarsın neler istemiş ben de merak ettim
Emin değilim ama bizimkisine benziyor gibi, mthfr a1298c heterozigot, ama pai geni homozigot sanırım, doktorun ne zaman bakacak ne diyecek bakalımBu konuda her kafadan bir ses çıkıyor
Rica ederimGenelde öyle diyorlar canım ama bazı doktorlar risk almamak için bir de zararı yok diye düşük doz iğne veriyor. Ben de sanırım iğne isteyeceğim zararı yok diye.Ama bazıları da ısrarla iğne vermiyormuş Benim doktorum öyle değil verecek ama öncelikle gebe kalmam lazım bilin bakalım ne eksik
Cidden çok karışık bu işler yaFolik asit niye önermedi anlamadım valla ben şoktestler çıkınca atarsın neler istemiş ben de merak ettim
Emin değilim ama bizimkisine benziyor gibi, mthfr a1298c heterozigot, ama pai geni homozigot sanırım, doktorun ne zaman bakacak ne diyecek bakalımBu konuda her kafadan bir ses çıkıyor
Rica ederimGenelde öyle diyorlar canım ama bazı doktorlar risk almamak için bir de zararı yok diye düşük doz iğne veriyor. Ben de sanırım iğne isteyeceğim zararı yok diye.Ama bazıları da ısrarla iğne vermiyormuş Benim doktorum öyle değil verecek ama öncelikle gebe kalmam lazım bilin bakalım ne eksik
İnşallahh yakın zamanda olcakFolik asit niye önermedi anlamadım valla ben şoktestler çıkınca atarsın neler istemiş ben de merak ettim
İlginc gercekten, folık asıt gebelık dusunen herkese 3 ay onceden kullanmaya baslayın derler halbukı.. Sen kullan bosver onuFolik asit için, hayır gerek yok dedi.Valla bende anlamadım.Bi cocuğum olduğunu söyledim ama 2 düşük olduğu için iğne dedi kadın doğumcunla konuşulur o zaman dedi.Hayırlısı Valla artık.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümDün akşam yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sonra sizi rahatsız etmek istemedim diğer bebeğimin kalbimin durduğunu öğrendiğim gün gibi bu bebeğinde aynı hafta aynı günde randevum vardı korkuyorum diyecekdim size yoksa hiç gitmesem mi galiba içime doğmuş bugün bebişimin kalp atışinin durduğunu öğrendim bazı şeyler nasipten öte gitmiyor galiba öğleden sonra kürtaj olacağım bana dua edin
embriyolarin kalitesi iyi elh ama tutunamiyorlar :) bakalim sirada dondurulmus var dr transfer yapalim demeden kilo verme derdindeyimTroidide 2.5 altı aslında normal sayıyolar ama demekki ekstra düşürmek istedıler emın olmak için. Evet benım doktorumda bagısıklıkta sorun varsa biraz zor bi tedavı demişti yanı tam olarak bi tedavısı yokmuş. Amerıkanın tüp bebek merkezleri cok iyimiş, mutlaka guzel saglıklı embrıyo bulunur
inşallah canım benım :)Geçmiş olsuninşallah sağlıkla sihhatle gebe kalirsiniz
Artık emb kalitesınede guvenmıyorum. Burdan tanıstgm bi arkadasımın 4 defa pgt den sağlıklı gelen emb tutmamış memorialda doktorlar başka şeylerden süphelrnıyomuş. Bana gore en kolay sey emb sağlıksız olup tutunamaması vucutsal bir problem olmasındaembriyolarin kalitesi iyi elh ama tutunamiyorlar :) bakalim sirada dondurulmus var dr transfer yapalim demeden kilo verme derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?