Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllah bir daha bu durumu hiiç yaşamazsın, yaşamayız. Şu cuma günün hürmetine Allah dualarımızı Kabul eder inş.Dünden beri aklımdasın canım.Allah sana, bizlere çok sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Çektiğin sıkıntıları azaltsın.(amin)

Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz ne sana ne bize

Aminn canım Allah razı olsun sağolasın Rabbim kimseye yaşatmasın hakkımızda hayırlısi olsun inşallah

Sebebini bılırseniz ona gore onlem alınır hem de, senın evlatların da vardı, onların gebelıgı sorunsuz gecmıstı deıl mı? Acaba pıhtılasma sorunu mu cıktı kı sonradan

Sebebini bılırseniz ona gore onlem alınır hem de, senın evlatların da vardı, onların gebelıgı sorunsuz gecmıstı deıl mı? Acaba pıhtılasma sorunu mu cıktı kı sonradan
Bende onu anlamıyorum sonradan olabilirmiki 2 tane sorunsuz gebelik geçirdim sonra 3 de böyle oldu Dr da dedim bilemiyorum olabilir dedi öncekinde kanama falan vardı yaşama alanı kalmamış demişti şimdi hiç bir sorun yok dediler bide kafama etraftan hocalık falan diyorlar varya kafamda durdu ne yapacağımı da şaşırdım sonuç çıksın Konya'ya da gidip araştıracam olmuyor sa da nasibimizde yokmuş ne diyeyim ki

Olabılıyor kuzumm, bi üye de okumustum oyle Bı durum .. Kekse onlem amacı bısey verseydıler, trombofili panelini de yaptır olmazsa

Olmus artık cnm yapçak bişey yok ama burda kac kez yazdım lütfen hepiniz okuyun. Düşük yaşadığımız icin mutlaka progestan düşük önleyici igne pihtilasma icin en azindan coraspin kullanılmalı hatta bağışıklık icin bile ilac verilmeli.. Onlem amacli mutlaka olmali. Hamile kalindiginda ilac vermiyorsa doktor bence bırakın onu. Artık biz riskli gebelik uzmanına gitmeliyiz ve takviye olarak mutlaka ilac igne kullanmalıyız

Haklısın canım valla bundan sonra herşey güzel olur umarım hepimiz için

Kızlar ben de bugun kontrole gıttım yarın tekrar cagırdı, yumurtayı kacırmayalım, pazar gunu de yapabilirz belkı asılamayı dedı, pazartesıye de kalabilir.. Yarın netlesıcek ınsallah
Ayy hadi bakalım hayırlısı olsun canım

Kızlar ben de bugun kontrole gıttım yarın tekrar cagırdı, yumurtayı kacırmayalım, pazar gunu de yapabilirz belkı asılamayı dedı, pazartesıye de kalabilir.. Yarın netlesıcek ınsallah
Fazla yumurta buyumemiş di mi canım

Guzel haberlerle gel en hayırlı gün hangisiyse o gün olur inşallah dua ederiz biz de

Ha-ri kız sen nerelerdesin, ne zamana doneceksınız, özledikk
Ay biz son zerresine kadar tatil kullananlardanizhâlâ memleketteyim ve Cuma gün evimize gideceğiz şükürler olsunya bende sizi özledim inan ama kendimce diren az kaldı diyorum,maşallah geldik eeee çocuk yok mu diye soran sorana
Anaaa en önemli aşamalara gelmissin

Aynen bende yam ona yazacaktım cevap verdiğini görünce nasılsın canım geldin mi memleketten Ha-ri
Nerde Cuma gideceğiz,eşimin çekiyor telefonu ver dedim ya kızlar ne yapmış bakayım o da anlamıyor görmediğin insanları nasıl merak ediyorsun diye o süreçte işte trombofoli tam belli olmuş heyecan sardı bakalım doktor gidince ne diyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…