- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
İnşaAllah bir daha bu durumu hiiç yaşamazsın, yaşamayız. Şu cuma günün hürmetine Allah dualarımızı Kabul eder inş.Dünden beri aklımdasın canım.Allah sana, bizlere çok sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Çektiğin sıkıntıları azaltsın.(amin)Kürtaj i dün akşam olmak zorunda kaldım kızlar ilaç verip kanama beklediler akşama kadar her hangi bir sorun olmadı iyi geçti ama hepiniz çok sağolun haber vermek istedim
Bana tekrarlama ihtimali ne karşı ilaç falan vermemislerdi birşey kullanmiyordum canımburcusami
Sohrab bebeği gönderdiler canım 15 gün sonra sonuç gelecek dediler bu 3 olunca biraz daha ciddiye alabildiler sanirim bizim için de konya ya sevk yazacak kontrol e gittigimde kesinlikle bı sorun vardir dedi hayırlısı bakalım
Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz ne sana ne bizeKürtaj i dün akşam olmak zorunda kaldım kızlar ilaç verip kanama beklediler akşama kadar her hangi bir sorun olmadı iyi geçti ama hepiniz çok sağolun haber vermek istedim
Bana tekrarlama ihtimali ne karşı ilaç falan vermemislerdi birşey kullanmiyordum canımburcusami
Sohrab bebeği gönderdiler canım 15 gün sonra sonuç gelecek dediler bu 3 olunca biraz daha ciddiye alabildiler sanirim bizim için de konya ya sevk yazacak kontrol e gittigimde kesinlikle bı sorun vardir dedi hayırlısı bakalım
Aminn canım Allah razı olsun sağolasın Rabbim kimseye yaşatmasın hakkımızda hayırlısi olsun inşallahİnşaAllah bir daha bu durumu hiiç yaşamazsın, yaşamayız. Şu cuma günün hürmetine Allah dualarımızı Kabul eder inş.Dünden beri aklımdasın canım.Allah sana, bizlere çok sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Çektiğin sıkıntıları azaltsın.(amin)❤
Aminn canim Allah kimseye yaşatmasınRabbim inşallah bir daha yaşatmaz ne sana ne bize
Sebebini bılırseniz ona gore onlem alınır hem de, senın evlatların da vardı, onların gebelıgı sorunsuz gecmıstı deıl mı? Acaba pıhtılasma sorunu mu cıktı kı sonradanKürtaj i dün akşam olmak zorunda kaldım kızlar ilaç verip kanama beklediler akşama kadar her hangi bir sorun olmadı iyi geçti ama hepiniz çok sağolun haber vermek istedim
Bende onu anlamıyorum sonradan olabilirmiki 2 tane sorunsuz gebelik geçirdim sonra 3 de böyle oldu Dr da dedim bilemiyorum olabilir dedi öncekinde kanama falan vardı yaşama alanı kalmamış demişti şimdi hiç bir sorun yok dediler bide kafama etraftan hocalık falan diyorlar varya kafamda durdu ne yapacağımı da şaşırdım sonuç çıksın Konya'ya da gidip araştıracam olmuyor sa da nasibimizde yokmuş ne diyeyim kiSebebini bılırseniz ona gore onlem alınır hem de, senın evlatların da vardı, onların gebelıgı sorunsuz gecmıstı deıl mı? Acaba pıhtılasma sorunu mu cıktı kı sonradan
Olabılıyor kuzumm, bi üye de okumustum oyle Bı durum .. Kekse onlem amacı bısey verseydıler, trombofili panelini de yaptır olmazsaBende onu anlamıyorum sonradan olabilirmiki 2 tane sorunsuz gebelik geçirdim sonra 3 de böyle oldu Dr da dedim bilemiyorum olabilir dedi öncekinde kanama falan vardı yaşama alanı kalmamış demişti şimdi hiç bir sorun yok dediler bide kafama etraftan hocalık falan diyorlar varya kafamda durdu ne yapacağımı da şaşırdım sonuç çıksın Konya'ya da gidip araştıracam olmuyor sa da nasibimizde yokmuş ne diyeyim ki
İnşallah yaptıracam gerekli ne varsa canımOlabılıyor kuzumm, bi üye de okumustum oyle Bı durum .. Kekse onlem amacı bısey verseydıler, trombofili panelini de yaptır olmazsa
Olmus artık cnm yapçak bişey yok ama burda kac kez yazdım lütfen hepiniz okuyun. Düşük yaşadığımız icin mutlaka progestan düşük önleyici igne pihtilasma icin en azindan coraspin kullanılmalı hatta bağışıklık icin bile ilac verilmeli.. Onlem amacli mutlaka olmali. Hamile kalindiginda ilac vermiyorsa doktor bence bırakın onu. Artık biz riskli gebelik uzmanına gitmeliyiz ve takviye olarak mutlaka ilac igne kullanmalıyızKürtaj i dün akşam olmak zorunda kaldım kızlar ilaç verip kanama beklediler akşama kadar her hangi bir sorun olmadı iyi geçti ama hepiniz çok sağolun haber vermek istedim
Haklısın canım valla bundan sonra herşey güzel olur umarım hepimiz içinOlmus artık cnm yapçak bişey yok ama burda kac kez yazdım lütfen hepiniz okuyun. Düşük yaşadığımız icin mutlaka progestan düşük önleyici igne pihtilasma icin en azindan coraspin kullanılmalı hatta bağışıklık icin bile ilac verilmeli.. Onlem amacli mutlaka olmali. Hamile kalindiginda ilac vermiyorsa doktor bence bırakın onu. Artık biz riskli gebelik uzmanına gitmeliyiz ve takviye olarak mutlaka ilac igne kullanmalıyız
Ayy hadi bakalım hayırlısı olsun canımKızlar ben de bugun kontrole gıttım yarın tekrar cagırdı, yumurtayı kacırmayalım, pazar gunu de yapabilirz belkı asılamayı dedı, pazartesıye de kalabilir.. Yarın netlesıcek ınsallah
Fazla yumurta buyumemiş di mi canımKızlar ben de bugun kontrole gıttım yarın tekrar cagırdı, yumurtayı kacırmayalım, pazar gunu de yapabilirz belkı asılamayı dedı, pazartesıye de kalabilir.. Yarın netlesıcek ınsallah
Guzel haberlerle gelKızlar ben de bugun kontrole gıttım yarın tekrar cagırdı, yumurtayı kacırmayalım, pazar gunu de yapabilirz belkı asılamayı dedı, pazartesıye de kalabilir.. Yarın netlesıcek ınsallah
Ay biz son zerresine kadar tatil kullananlardaniz
Anaaa en önemli aşamalara gelmissinKızlar ben de bugun kontrole gıttım yarın tekrar cagırdı, yumurtayı kacırmayalım, pazar gunu de yapabilirz belkı asılamayı dedı, pazartesıye de kalabilir.. Yarın netlesıcek ınsallah
Nerde Cuma gideceğiz,eşimin çekiyor telefonu ver dedim ya kızlar ne yapmış bakayım o da anlamıyor görmediğin insanları nasıl merak ediyorsun diyeAynen bende yam ona yazacaktım cevap verdiğini görünce nasılsın canım geldin mi memlekettenHa-ri
Bana soylemedı ama, 2 tane ovitrelle aldırdıFazla yumurta buyumemiş di mi canım
İnşallahhh canımGuzel haberlerle gelen hayırlı gün hangisiyse o gün olur inşallah dua ederiz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?