Ayy sormazlar mı, sabırlı ol, az kaldı, denemelere baslıcaksın zaten dönünce rahım de toparlamıstır artıkAy biz son zerresine kadar tatil kullananlardanizhâlâ memleketteyim ve Cuma gün evimize gideceğiz şükürler olsun ya bende sizi özledim inan ama kendimce diren az kaldı diyorum,maşallah geldik eeee çocuk yok mu diye soran sorana
Anaaa en önemli aşamalara gelmissin
Aa şükür canım hayırlı olsun bebiş olsunBana soylemedı ama, 2 tane ovitrelle aldırdı
İnşallah kuzumAa şükür canım hayırlı olsun bebiş olsun
Gelir gelmez ilk iş rahim filmi cektirecegim zaten ay sonuna da 3. Adet olur sonrasi nasip artikAyy sormazlar mı, sabırlı ol, az kaldı, denemelere baslıcaksın zaten dönünce rahım de toparlamıstır artıkbunarada doktor benım rahım ıcın bundan daha ıyısı olamazdı dedı, o kadar mutlu oldum ki, hersey yoluna gırmiş cok sukur
Geldik kuzum walla, zaman herseyın ılacıymıs cıdden, yenıden cok heyecanlıyım
Ay evet bakalım ne diyecek canımNerde Cuma gideceğiz,eşimin çekiyor telefonu ver dedim ya kızlar ne yapmış bakayım o da anlamıyor görmediğin insanları nasıl merak ediyorsun diyeo süreçte işte trombofoli tam belli olmuş heyecan sardı bakalım doktor gidince ne diyecek diye
Ohh yarasın tatilAy evet bakalım ne diyecek canımvalla bende ufak bi tatl yaptım ama hep okudum kızlar napıyor diye eşim de bana diyor
Oyy canm, bunlar tatlı heyecanlarGelir gelmez ilk iş rahim filmi cektirecegim zaten ay sonuna da 3. Adet olur sonrasi nasip artikay hiç sınır olmadım soranlara aksine normalde hiç ağlayan biri değilimdir ama yuzume sorunca bastım ağlamayı soran sorduğuna pişman oldu üzdüm diye ama hak ettiler size ne sanki olsa gel az biz emzirelim diyecekler
Ay çok şükür inşallah hiç sıkıntı olmadan tamamına erer de tedavin sağlıkla kucağına aldığını da goruruz yaavalla hem çok istemeliyim tekrar denemeye hem aynısı yine olur mu ki diye aklım çıkıyor. Birde dayanamadım trombofoli sonuçlarını netten okudum doktoru beklemeden acaba iğne mı olacak olacaksa hangi doz olacak doğrusunu bilecekler mı diye milyon soru yine eve gitme yaklaştıkça basladi
Aaa geçmiş olsun kuzum kurtulursun Bi an evvel inşallahKızlar günaydın. adetten önce rahimde bi karartı görmüştü doktor..Adet bitimi bugün doktora geldim. Yine gitmemiş o karartı. Doktor histereskopi yapalım dedi. Kürtaj olmadan. Kamera ile rahme girip o parçayı alacak.. pzt anestezi altında yapacaklar bakalım..
Saol kuzum. Inşallah iyi olurum bi an önceAaa geçmiş olsun kuzum kurtulursun Bi an evvel inşallah
Valla bana memleket çok iyi geldi sürekli maske,korona,bebek meseleleri derken köyde maskesiz mis gibi oldu ama illaki evim burnumda tüttüAy evet bakalım ne diyecek canımvalla bende ufak bi tatl yaptım ama hep okudum kızlar napıyor diye eşim de bana diyor
Ay inşallah inşallahOyy canm, bunlar tatlı heyecanlarinsallah sorunsuzca yenıden hamıle kalıcaz
Kafan dağılmış biraz ohh ne güzelValla bana memleket çok iyi geldi sürekli maske,korona,bebek meseleleri derken köyde maskesiz mis gibi oldu ama illaki evim burnumda tüttügeri dönünce yine hareketli bir hastanene sureci
2 gün kaldı canımOhh yarasın tatil.Senin bat a kaç gün kaldı canım?
Ay test yapmadın mı hiç belirti var mi2 gün kaldı canım
Heyecanlı bekleyiş...2 gün kaldı canım
iste benim dr a pgt yi sordugumda buna bakilmasi sonucu etkilemiyor, dusuk kalitede olanlar da tutunuyor demisti hakkaten burada okadar cok tur gordum ki nasip olunca herseye ragmen tutuyor. ben yillar once ilk tedaviye basladigimda arkadasim da asilama yaptirdi ve dr bunu bosa yapiyoruz senin hamile kalman imkansiz demisti ve asilama da tutmadi arkadasim da tevekkul etti hayatina geri dondu. simdi boy boy 3 cocugu var :)Artık emb kalitesınede guvenmıyorum. Burdan tanıstgm bi arkadasımın 4 defa pgt den sağlıklı gelen emb tutmamış memorialda doktorlar başka şeylerden süphelrnıyomuş. Bana gore en kolay sey emb sağlıksız olup tutunamaması vucutsal bir problem olmasındaKilo engel dıyolar 130 kilo ile bile hamıle kalanı gordum ne bılım canım neye inanacagımı şaşırdım
Kuzular dogdu mu, 20 kusur var demiştinValla bana memleket çok iyi geldi sürekli maske,korona,bebek meseleleri derken köyde maskesiz mis gibi oldu ama illaki evim burnumda tüttügeri dönünce yine hareketli bir hastanene sureci
Amerika diyince aklıma,nowzaradan, Fast food geliyoriste benim dr a pgt yi sordugumda buna bakilmasi sonucu etkilemiyor, dusuk kalitede olanlar da tutunuyor demisti hakkaten burada okadar cok tur gordum ki nasip olunca herseye ragmen tutuyor. ben yillar once ilk tedaviye basladigimda arkadasim da asilama yaptirdi ve dr bunu bosa yapiyoruz senin hamile kalman imkansiz demisti ve asilama da tutmadi arkadasim da tevekkul etti hayatina geri dondu. simdi boy boy 3 cocugu var :)
kilo vermeyi ben kendim icin istiyorum karantinada aldigimi versem yeterTurkiye de ilk tedaviye basladigimda dr um (ozaman 70 kiloydum) seker hastalarinin kullandigi ilaci verdi ve kilo ver oyle trasfer yapalim dedi. tedavi stres yetmiyormus gibi birde kilo verme stresi eklenmisti. bu seneki tedavimde kilom daha fazla olmasina ragmen drum kilonun bir sorun teskil etmeyecegini soyledi. zaten Amerika da obezite almis basini gidiyor 150 nin ustunde onlarca kadin gordum ya hamile yada bebegi kucaginda, kimi dinleyecegini sasiriyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?