- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Aynen bende.Bi gün O programı açmıştım cips almıştım elime.Programı izleyince bi tane bile yiyemedim tiksinme geldi cipsten korktumAmerika diyince aklıma,nowzaradan, Fast food geliyorcok etkilendim o programdan
Fast food porsıyonları da cok buyukAynen bende.Bi gün O programı açmıştım cips almıştım elime.Programı izleyince bi tane bile yiyemedim tiksinme geldi cipsten korktum
Amerika diyince aklıma,nowzaradan, Fast food geliyorcok etkilendim o programdan
Ay doğdu hemde 4 tanesi hariç hep ikiz oldu azıcık güneş olsun hep bir aradan zip zip zipliyorlarKuzular dogdu mu, 20 kusur var demiştin
Evet evet onu da görmüştüm, siparişi arabayla yanasıp alıyorlardı.. Var ya deli gibi insülin direnci vardır amreıkalılardaadam iyi sabrediyor az uz sisman yok burda. ozellikle drive thru denilen arabadan cikmadan siparis verip yiyeceklerini arabada yeme cok yaygin, fastfood tuketimi cok yaygin hareket az olunca kilo almamak elde degil ne yazik ki..
Oy maşallahh ya resımlerı var mıAy doğdu hemde 4 tanesi hariç hep ikiz oldu azıcık güneş olsun hep bir aradan zip zip zipliyorlarbazen kucaklayıp severken bogmaktan korkuyorum
Ay tabiki atarım kendi telefonumdan çektim eve bir gideyim atmazmiyimOy maşallahh ya resımlerı var mıbiz de görelim
Ne tatlılardır şimdi onlar, en pahalı terapılerden daha degerli onlarla gecırdıgın vakitlerAy tabiki atarım kendi telefonumdan çektim eve bir gideyim atmazmiyim
insulin ve daha neler nelerrrEvet evet onu da görmüştüm, siparişi arabayla yanasıp alıyorlardı.. Var ya deli gibi insülin direnci vardır amreıkalılarda
Yaa olmaz mı 2 3 kılo olsak türlü türlü hastalıklar sinyal vermeye baslıyor, onları dusumemıyorum bıle.. Sız nerdesıniz amerıkada, yasaklar nasıl orda, 1.sırayı cekıyor Amerika suan koronadaninsulin ve daha neler nelerrralisveris merkezlerinde oturarak alisverisini yapsinlar diye arabali sepetler var. yasli ve sakatlar icin olan sepet arabalarinda hep kilolulari goruyorum. burda en cok ozledigim sey kalabalik caddelerde yuruyup alisveris yapmak. gerci simdi oralarda da yasaktan sokakta insan azaldi ama burda sokaklar bombos
ben Missouri deyim. burda sokaga cikma yasagi vb yok. okullarda istege bagli. online tercih eden evden katiliyor okula gitmek isteyen de okula gidip sinifta bilgisayardan ders dinliyor :) burda herzaman olan bir kural marketlerde vb yerlerde insanlarla dip dibe yurumezsin, aranda mesafe olur o bu donemde cok ise yaradi. herkes maskesine cok dikkat ediyor. onun disinda hersey normallesti. Tr ye ve diger ulkelere gore burada oranlarin yuksek olmasi normal cunku cok buyuk ve kalabalik bir ulke ama hersey suan yoluna girmis halde. arabadan cikmadan belirli merkezlerin onunde bedava test yapiyorlar, asi olan bircok saglikci arkadasim var. kismetse bahardan sonra bitmesi bekleniyor...Yaa olmaz mı 2 3 kılo olsak türlü türlü hastalıklar sinyal vermeye baslıyor, onları dusumemıyorum bıle.. Sız nerdesıniz amerıkada, yasaklar nasıl orda, 1.sırayı cekıyor Amerika suan koronadan
Bizim ülkede okullar konusunda kaos yasanıyor resmen, o kısım dikkatimi cektı, yüzyüze egıtım yok ve herkes halinden memnun gibi.. İnsallah biter de herkes rahatlarben Missouri deyim. burda sokaga cikma yasagi vb yok. okullarda istege bagli. online tercih eden evden katiliyor okula gitmek isteyen de okula gidip sinifta bilgisayardan ders dinliyor :) burda herzaman olan bir kural marketlerde vb yerlerde insanlarla dip dibe yurumezsin, aranda mesafe olur o bu donemde cok ise yaradi. herkes maskesine cok dikkat ediyor. onun disinda hersey normallesti. Tr ye ve diger ulkelere gore burada oranlarin yuksek olmasi normal cunku cok buyuk ve kalabalik bir ulke ama hersey suan yoluna girmis halde. arabadan cikmadan belirli merkezlerin onunde bedava test yapiyorlar, asi olan bircok saglikci arkadasim var. kismetse bahardan sonra bitmesi bekleniyor...
Korkuyorum negatif çıkarsa diye bi de çatlama iğnesi oldu da az daha bekleyim dedim yarın ya da pazar yaparım herhalde canım.Ay test yapmadın mı hiç belirti var miben 2 gün önce dayanamayıp erken gebelik testi yapmistim
Benım doktor bana 2 tane ovitrelle aldırdı, sne tek vurdun deıl mı cnmKorkuyorum negatif çıkarsa diye bi de çatlama iğnesi oldu da az daha bekleyim dedim yarın ya da pazar yaparım herhalde canım.
Belirti kasık ağrısı ve hafif akıntı var gibi ama bilemedim
Evet canım tek vurdu 21 mm civarı olduğunda,neden 2 tane aldırdı acaabaBenım doktor bana 2 tane ovitrelle aldırdı, sne tek vurdun deıl mı cnm
Yarın netlesıcek, sabah gıdıcem, sorcam ıkı yumurta var dıye mı acabaEvet canım tek vurdu 21 mm civarı olduğunda,neden 2 tane aldırdı acaaba
Tüp bebek yapanlarda 2 3 tane vuruyolarmısEvet canım tek vurdu 21 mm civarı olduğunda,neden 2 tane aldırdı acaaba
Hee anladım canım senin şimdi ne alemde yumurtalarTüp bebek yapanlarda 2 3 tane vuruyolarmıs
aminnn inshallahBizim ülkede okullar konusunda kaos yasanıyor resmen, o kısım dikkatimi cektı, yüzyüze egıtım yok ve herkes halinden memnun gibi.. İnsallah biter de herkes rahatlar, cok ınsan öldü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?