Walla ben de bılmıyorumHee anladım canım senin şimdi ne alemde yumurtalar
Senin doktor da rahat gibiWalla ben de bılmıyorumdoktor bısey demiyor, salaga yatacaksın dıyor, Bı oncekı kontrolde 4 5 tane yazdırmıstı, ama sag tarartakı kaybolmuş
Aminn cnmSenin doktor da rahat gibihadi hayırlısı olsun canım
Yarın ya da pazar karar veremedim.Aminn cnmyarın olsun hayrolsunn
Sen ne zaman test yapacaksın, cok heycanlı
Bugun tam 12.gun, etkısı gecmıstir artık, yarın cıkar yapsanYarın ya da pazar karar veremedim.
Negatif görmekten korkuyorum
25 inde oldum iğneyi
Tamam hayırlısı olsun inşallahBugun tam 12.gun, etkısı gecmıstir artık, yarın cıkar yapsan
Bekliyoruz bebegımTamam hayırlısı olsun inşallahHaber vericem
Gerçekten öyle olduNe tatlılardır şimdi onlar, en pahalı terapılerden daha degerli onlarla gecırdıgın vakitler
Ay hadi inşallah hayırlı haberler ile gelKorkuyorum negatif çıkarsa diye bi de çatlama iğnesi oldu da az daha bekleyim dedim yarın ya da pazar yaparım herhalde canım.
Belirti kasık ağrısı ve hafif akıntı var gibi ama bilemedim
Yaa Amerika da gösterilen evlere bayılıyorum resmen bahçeleri var kocaman kasaba da rahatlıkla yaşanabiliyor.Öyle bi yerde yaşamayı çok isterdim.ben Missouri deyim. burda sokaga cikma yasagi vb yok. okullarda istege bagli. online tercih eden evden katiliyor okula gitmek isteyen de okula gidip sinifta bilgisayardan ders dinliyor :) burda herzaman olan bir kural marketlerde vb yerlerde insanlarla dip dibe yurumezsin, aranda mesafe olur o bu donemde cok ise yaradi. herkes maskesine cok dikkat ediyor. onun disinda hersey normallesti. Tr ye ve diger ulkelere gore burada oranlarin yuksek olmasi normal cunku cok buyuk ve kalabalik bir ulke ama hersey suan yoluna girmis halde. arabadan cikmadan belirli merkezlerin onunde bedava test yapiyorlar, asi olan bircok saglikci arkadasim var. kismetse bahardan sonra bitmesi bekleniyor...
M Merven5 cnm sen de yaptır bu testıKızlar bugün trombofili paneli sonucunu doktoruma gösterdim haftaya randevu almıştım ama dayanamadım bugün gittim rica ettim sağolsun baktı. Gebelik öncesi b12 takviyeli folik asit gebelik olunca da hemen kan sulandırıcı iğne başlanması gerekiyormuş. Benim bir sağlıklı doğum sonrası pıhtılaşma çıktı diğer arkadaşlara da fikir olsun.Sohrab melinda- moco-coco
Hayırlısı olsun inşaAllah...Tamam hayırlısı olsun inşallahHaber vericem
Sağol canım valla aradığım sorunun cevabınıda buldum sayende demekki sağlıklı doğum sonrasındada çıkabiliyor Muş
Kromozomlarında sıkıntı oldugunu dusunmuyorum ben, trombofili degısmıs olabılır belkı.. Diğer arkadslar da fikir verirler belkiSağol canım valla aradığım sorunun cevabınıda buldum sayende demekki sağlıklı doğum sonrasındada çıkabiliyor Muş
Trombofili paneli bu bir başka bunuda yaptirmalisin dediğiniz varmı Dr a söylerim istiyorum diye
Kromozomlarında sıkıntı oldugunu dusunmuyorum ben, trombofili degısmıs olabılır belkı.. Diğer arkadslar da fikir verirler belki
Valla bu benim de aklıma bi soru işareti idi.Bi doğum sonrası olabiliyor mu diye?Riske atamam bende kan sulandırıcı kullanırım muhakkak gebelik olursa.Kızlar bugün trombofili paneli sonucunu doktoruma gösterdim haftaya randevu almıştım ama dayanamadım bugün gittim rica ettim sağolsun baktı. Gebelik öncesi b12 takviyeli folik asit gebelik olunca da hemen kan sulandırıcı iğne başlanması gerekiyormuş. Benim bir sağlıklı doğum sonrası pıhtılaşma çıktı diğer arkadaşlara da fikir olsun.Sohrab melinda- moco-coco
Ne kadar güzel bi kalbin var söylemeden geçemeyeceğim
Yaaa deme oyleNe kadar güzel bi kalbin var söylemeden geçemeyeceğim
Sen kan sulandırıcı kullanmadığın için daha önce.Bi daha ki gebelikte kesinlikle bu tedavi denenmeli.Toparlandıktan sonra önce pıhtılaşma testlerini yaptır canım.Sağol canım
Sen ne yaptın canım, keseyi görebildin mi?☺Ne kadar güzel bi kalbin var söylemeden geçemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?