Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla ben de bılmıyorum doktor bısey demiyor, salaga yatacaksın dıyor, Bı oncekı kontrolde 4 5 tane yazdırmıstı, ama sag tarartakı kaybolmuş
Senin doktor da rahat gibi hadi hayırlısı olsun canım

Ne tatlılardır şimdi onlar, en pahalı terapılerden daha degerli onlarla gecırdıgın vakitler
Gerçekten öyle oldu
Korkuyorum negatif çıkarsa diye bi de çatlama iğnesi oldu da az daha bekleyim dedim yarın ya da pazar yaparım herhalde canım.
Belirti kasık ağrısı ve hafif akıntı var gibi ama bilemedim
Ay hadi inşallah hayırlı haberler ile gel

Yaa Amerika da gösterilen evlere bayılıyorum resmen bahçeleri var kocaman kasaba da rahatlıkla yaşanabiliyor.Öyle bi yerde yaşamayı çok isterdim.Tabi yüzölçümü büyük onun etkisi de var.

Kızlar bugün trombofili paneli sonucunu doktoruma gösterdim haftaya randevu almıştım ama dayanamadım bugün gittim rica ettim sağolsun baktı. Gebelik öncesi b12 takviyeli folik asit gebelik olunca da hemen kan sulandırıcı iğne başlanması gerekiyormuş. Benim bir sağlıklı doğum sonrası pıhtılaşma çıktı diğer arkadaşlara da fikir olsun. Sohrab melinda- moco-coco

M Merven5 cnm sen de yaptır bu testı

M Merven5 cnm sen de yaptır bu testı
Sağol canım valla aradığım sorunun cevabınıda buldum sayende demekki sağlıklı doğum sonrasındada çıkabiliyor Muş
Trombofili paneli bu bir başka bunuda yaptirmalisin dediğiniz varmı Dr a söylerim istiyorum diye

Kromozomlarında sıkıntı oldugunu dusunmuyorum ben, trombofili degısmıs olabılır belkı.. Diğer arkadslar da fikir verirler belki

Valla bu benim de aklıma bi soru işareti idi.Bi doğum sonrası olabiliyor mu diye?Riske atamam bende kan sulandırıcı kullanırım muhakkak gebelik olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…