Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın canım. Doktor folik asit demişti sadece kullanmaya devam et diye. B12 kimse demedi kullanılmalı ya da kullan diye. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu Allah razı olsun.

Sen kan sulandırıcı kullanmadığın için daha önce.Bi daha ki gebelikte kesinlikle bu tedavi denenmeli.Toparlandıktan sonra önce pıhtılaşma testlerini yaptır canım.
Tamam canım inşallah bulunur sebebi ya bidaha sonuca ulaşmadan da denemek istemiyorum hayırlısı bakalım

Pgt sadece embrıyo saglıklı mi diye öğrenmek için yapılıyo diğer şeyler vucut kaynaklıymış. Aynen nasibinde varsa oluyor yoksa ne yaparsan yap olmuyo. Bende kilo alım dedım yağ oranım azdı şimdi biraz daha arttırdım şükür haftada 1 litre zeytin yağı koyuyorum salatalarıma:) yağ oranının az olmasıda etkılıyomuş gebeliği ama cok zayıf olup cocukları olan cokkk insan var o yuzden oluruna bırakıcaksın:)

Bizim ülkede okullar konusunda kaos yasanıyor resmen, o kısım dikkatimi cektı, yüzyüze egıtım yok ve herkes halinden memnun gibi.. İnsallah biter de herkes rahatlar , cok ınsan öldü ya
Senin bransın ne kuzum? Kacıncı sınıf öğrencılerın?

Matematiksiz hayat düşünemiyorum senın meslegın ne cnm

Kızlar düşük sonrası doktorunuz şu kadar korunun şu süre sonra çocuk düşünün falan dedi mi? Böyle birşey var mı sizce

Benim zaten minumum 3 ay beklemem gerekiyor, psikolojik olarak da beklemek istiyorum zaten ama sonrasında değerlendirmek istiyorum. Yani ne zaman olacağı belli olmuyor sonuçta.

Kızlar düşük sonrası doktorunuz şu kadar korunun şu süre sonra çocuk düşünün falan dedi mi? Böyle birşey var mı sizce
Bebegim 6. Haftada kalmıştı 8. Hafta bitmek üzereyken yapildi. Kürtajı yapan doktor 2 ay korunmamı istedi.
Ben 1.5 ay sonra başka bi doktora kontrole gittim, rahim toparlamış korunmayı bırakabilirsin dedi yani ilk adet sonrası toparlanmıştı kesinlikle kişiden kişiye değişiyor bence. Kontrole gidip baktırmak iyi olabilir.

Rabbim yardımcın olsun, kafanı güzelce toplarsın allahın izniyle. Zaman her şeyin ilacı. Iyi hissettiğin zaman zaten içinden geliyo tekrar düşünüyosun. şimdi karışık hissediyosun, hepimiz anlıyoruz

İlk düşüğümde bana altı ay korun demişti doktor. İkinci düşüğümde korunmana gerek yok kanaman kesilince korunma hemen gebe kalacağını düşünüyorum dedi. İkisindede düşükten sonra kürtaj oldum. Bu korunma işi herhalde doktorun düşüncesine kaldı. Bende bu düşükten sonra korunmadım bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…