Sağolasın canım. Doktor folik asit demişti sadece kullanmaya devam et diye. B12 kimse demedi kullanılmalı ya da kullan diye. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu Allah razı olsun.Kızlar bugün trombofili paneli sonucunu doktoruma gösterdim haftaya randevu almıştım ama dayanamadım bugün gittim rica ettim sağolsun baktı. Gebelik öncesi b12 takviyeli folik asit gebelik olunca da hemen kan sulandırıcı iğne başlanması gerekiyormuş. Benim bir sağlıklı doğum sonrası pıhtılaşma çıktı diğer arkadaşlara da fikir olsun.Sohrab @melinda- moco-coco
Beta hcg pazartesi 178'ti, tekrar baktırmadım. Salı kontrol var inşallah görürüzSen ne yaptın canım, keseyi görebildin mi?☺
İnşaAllah canım..☺Beta hcg pazartesi 178'ti, tekrar baktırmadım. Salı kontrol var inşallah görürüz
Tamam canım inşallah bulunur sebebi ya bidaha sonuca ulaşmadan da denemek istemiyorum hayırlısı bakalımSen kan sulandırıcı kullanmadığın için daha önce.Bi daha ki gebelikte kesinlikle bu tedavi denenmeli.Toparlandıktan sonra önce pıhtılaşma testlerini yaptır canım.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ben de tam sonuca ulaşmadan denemeye cesaret edemiyorum.Tamam canım inşallah bulunur sebebi ya bidaha sonuca ulaşmadan da denemek istemiyorum hayırlısı bakalım
Gerçekten zor canım ya inşallah bidaha başımıza gelmezHakkınızda hayırlısı olsun canım.Ben de tam sonuca ulaşmadan denemeye cesaret edemiyorum.
Ben folidays kullanıyorum canım onda b12 de var faydası olur demekkiSağolasın canım. Doktor folik asit demişti sadece kullanmaya devam et diye. B12 kimse demedi kullanılmalı ya da kullan diye. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu Allah razı olsun.
Pgt sadece embrıyo saglıklı mi diye öğrenmek için yapılıyo diğer şeyler vucut kaynaklıymış. Aynen nasibinde varsa oluyor yoksa ne yaparsan yap olmuyo. Bende kilo alım dedım yağ oranım azdı şimdi biraz daha arttırdım şükür haftada 1 litre zeytin yağı koyuyorum salatalarıma:) yağ oranının az olmasıda etkılıyomuş gebeliği ama cok zayıf olup cocukları olan cokkk insan var o yuzden oluruna bırakıcaksın:)iste benim dr a pgt yi sordugumda buna bakilmasi sonucu etkilemiyor, dusuk kalitede olanlar da tutunuyor demisti hakkaten burada okadar cok tur gordum ki nasip olunca herseye ragmen tutuyor. ben yillar once ilk tedaviye basladigimda arkadasim da asilama yaptirdi ve dr bunu bosa yapiyoruz senin hamile kalman imkansiz demisti ve asilama da tutmadi arkadasim da tevekkul etti hayatina geri dondu. simdi boy boy 3 cocugu var :)
kilo vermeyi ben kendim icin istiyorum karantinada aldigimi versem yeterTurkiye de ilk tedaviye basladigimda dr um (ozaman 70 kiloydum) seker hastalarinin kullandigi ilaci verdi ve kilo ver oyle trasfer yapalim dedi. tedavi stres yetmiyormus gibi birde kilo verme stresi eklenmisti. bu seneki tedavimde kilom daha fazla olmasina ragmen drum kilonun bir sorun teskil etmeyecegini soyledi. zaten Amerika da obezite almis basini gidiyor 150 nin ustunde onlarca kadin gordum ya hamile yada bebegi kucaginda, kimi dinleyecegini sasiriyor insan :)
Evde folbiol var ama onda b12 yok galiba.Ben folidays kullanıyorum canım onda b12 de var faydası olur demekki
Senin bransın ne kuzum? Kacıncı sınıf öğrencılerın?Bizim ülkede okullar konusunda kaos yasanıyor resmen, o kısım dikkatimi cektı, yüzyüze egıtım yok ve herkes halinden memnun gibi.. İnsallah biter de herkes rahatlar, cok ınsan öldü ya
Ben de folıdoce kullanıyorum b12 takviyeliBen folidays kullanıyorum canım onda b12 de var faydası olur demekki
Ortaokul matematik cnm, 5 6 7 8. SınıflarSenin bransın ne kuzum? Kacıncı sınıf öğrencılerın?
Ayyy en sevdiğim ders matematikti hatta üni ye hazırlanırken ilk matematik öğretmenliği mi yazım dedım sonra değiştirtti dershane hocam:) hatta simdi bıle alım matematik test kitabı streslı oldgmda cözim diyorumOrtaokul matematik cnm, 5 6 7 8. Sınıflar
Matematiksiz hayat düşünemiyorumAyyy en sevdiğim ders matematikti hatta üni ye hazırlanırken ilk matematik öğretmenliği mi yazım dedım sonra değiştirtti dershane hocam:) hatta simdi bıle alım matematik test kitabı streslı oldgmda cözim diyorum
Bende düşünwmıyoeum kalpten baglıyım matematiğeMatematiksiz hayat düşünemiyorumsenın meslegın ne cnm
Bebegim 6. Haftada kalmıştı 8. Hafta bitmek üzereyken yapildi. Kürtajı yapan doktor 2 ay korunmamı istedi.Kızlar düşük sonrası doktorunuz şu kadar korunun şu süre sonra çocuk düşünün falan dedi mi? Böyle birşey var mı sizce
İlk düşüğümde bana altı ay korun demişti doktor. İkinci düşüğümde korunmana gerek yok kanaman kesilince korunma hemen gebe kalacağını düşünüyorum dedi. İkisindede düşükten sonra kürtaj oldum. Bu korunma işi herhalde doktorun düşüncesine kaldı. Bende bu düşükten sonra korunmadım bakalım ne olacak.Kızlar düşük sonrası doktorunuz şu kadar korunun şu süre sonra çocuk düşünün falan dedi mi? Böyle birşey var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?