Cevabın beni aydınlattı canım çok sağol, demekki rahmin durumuyla ilgili önümüzdeki hafta içi doktora kontrole gideceğim zaten daha erken ama inşallah bir sorun yoktur rahim toparlanıyordur, hala ağrı hissediyorum karnıma Bi yerlere bastırınca tam geçmedi daha zamanı var. Hissediyorum.Bebegim 6. Haftada kalmıştı 8. Hafta bitmek üzereyken yapildi. Kürtajı yapan doktor 2 ay korunmamı istedi.
Ben 1.5 ay sonra başka bi doktora kontrole gittim, rahim toparlamış korunmayı bırakabilirsin dediyani ilk adet sonrası toparlanmıştı kesinlikle kişiden kişiye değişiyor bence. Kontrole gidip baktırmak iyi olabilir.
Rabbim yardımcın olsun, kafanı güzelce toplarsın allahın izniyle. Zaman her şeyin ilacı. Iyi hissettiğin zaman zaten içinden geliyo tekrar düşünüyosun.şimdi karışık hissediyosun, hepimiz anlıyoruz
İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım sen 2 kere yaşamışsın bu acıyı.. Düşükten sonra daha kolay hamile kalınır der büyükler hep neden bilmem, belki 1. Düşüğünde rahimde Bi yara falan olduysa canım ondan demiştir doktor.İlk düşüğümde bana altı ay korun demişti doktor. İkinci düşüğümde korunmana gerek yok kanaman kesilince korunma hemen gebe kalacağını düşünüyorum dedi. İkisindede düşükten sonra kürtaj oldum. Bu korunma işi herhalde doktorun düşüncesine kaldı. Bende bu düşükten sonra korunmadım bakalım ne olacak.
Cnm ben asılama ile gebe kaldım, doktor 2.adetınde gel tekrar asılama yapalım dedı, gittim rahmin henuz toparlanmamıs bi adet donemi daha bekleyelım dedı,ben ısrar ettim yapalım diye, dollenme olsa bıle tutunamaz düşer dedi, rahmin iyi durumdaysa deneyebilirsiniz.. Yumurtlama devam edıyor, adet gormeden yenıden hamıle kalan var, ama kendını hazır hissedince tekrar denersin.. Ben düşükten sonra psikolojık olarak bi süre ilişkiye dahi girmedim, giremedim.. Hepsı zamanla düzeliyor..Kızlar düşük sonrası doktorunuz şu kadar korunun şu süre sonra çocuk düşünün falan dedi mi? Böyle birşey var mı sizce
Anladım kuzum kişiden kişiye de değişiyor demekki. Benim bebeğim de büyük olduğu için bence rahmimin toparlanması biraz sürebilir gibi geliyor. İlişki olayını hiç deme zaten, herşey insanın gözünde kararıyor..Cnm ben asılama ile gebe kaldım, doktor 2.adetınde gel tekrar asılama yapalım dedı, gittim rahmin henuz toparlanmamıs bi adet donemi daha bekleyelım dedı,ben ısrar ettim yapalım diye, dollenme olsa bıle tutunamaz düşer dedi, rahmin iyi durumdaysa deneyebilirsiniz.. Yumurtlama devam edıyor, adet gormeden yenıden hamıle kalan var, ama kendını hazır hissedince tekrar denersin.. Ben düşükten sonra psikolojık olarak bi süre ilişkiye dahi girmedim, giremedim.. Hepsı zamanla düzeliyor..
Rabbim o kadar muntazam yaratmış ki bizi, cabucak toparlanacak ınsallah, rahim de bunu istiyor..Anladım kuzum kişiden kişiye de değişiyor demekki. Benim bebeğim de büyük olduğu için bence rahmimin toparlanması biraz sürebilir gibi geliyor. İlişki olayını hiç deme zaten, herşey insanın gözünde kararıyor..
evet yaa sayacak olsak kimler kimler cocuk sahibi oldu, bana yakinda gozunun ustunde kasin var ondan olmuyor diyeceklerPgt sadece embrıyo saglıklı mi diye öğrenmek için yapılıyo diğer şeyler vucut kaynaklıymış. Aynen nasibinde varsa oluyor yoksa ne yaparsan yap olmuyo. Bende kilo alım dedım yağ oranım azdı şimdi biraz daha arttırdım şükür haftada 1 litre zeytin yağı koyuyorum salatalarıma:) yağ oranının az olmasıda etkılıyomuş gebeliği ama cok zayıf olup cocukları olan cokkk insan var o yuzden oluruna bırakıcaksın:)
Rabbim sana da Cennet köşku nasip etsin insYaa Amerika da gösterilen evlere bayılıyorum resmen bahçeleri var kocaman kasaba da rahatlıkla yaşanabiliyor.Öyle bi yerde yaşamayı çok isterdim.Tabi yüzölçümü büyük onun etkisi de var.
Ayyy yemın ederım düşüncelerime tercüman olmuşsun kimler kimler cocuk sahibi oldu kendime dıyorum zor bişey degıl cocuk sahibi olmak sadece biraz zamanevet yaa sayacak olsak kimler kimler cocuk sahibi oldu, bana yakinda gozunun ustunde kasin var ondan olmuyor diyecekler
Ben de makine mühendisiyimBende düşünwmıyoeum kalpten baglıyım matematiğeBen endüstri mühendisiyim.
Normal test mı erken gebelik testi mı yaptın peki? Kaset testler bazen bat günü bile var yok arası bir çizgi gösteriyorGünaydın güzellerben uyuyamayıp kalktım erkenden test yaptım ama negatif bat yarın, çatlama iğnesinin de 12. Günü
Normal test canım erken yok elimdeNormal test mı erken gebelik testi mı yaptın peki? Kaset testler bazen bat günü bile var yok arası bir çizgi gösteriyor
Ay o zaman hala ihtimal var ben de erken gebelik testi yaptın sandım. Normal gebelik testi bat günü bile çok silik çıkıyor. Keşke yapmasaydın kuzum inşallah hamilesindirNormal test canım erken yok elimde
Kimi.doktor en az 1 adet bekleyin diyor kimisi ona bile gerek.yok.diyorKızlar düşük sonrası doktorunuz şu kadar korunun şu süre sonra çocuk düşünün falan dedi mi? Böyle birşey var mı sizce
Şu matematikle aram hiç iyi değil.Matematiksiz hayat düşünemiyorumsenın meslegın ne cnm
Belki kişiden kişiye degisiyordur herkes bir olacak değil ama ben 2 gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm merak ettim tam bat günü kaset test var yok arası bir cizgiydiNormal test canım erken yok elimde
Biraz daha bekliyim ama pek de umut yok gibiBelki kişiden kişiye degisiyordur herkes bir olacak değil ama ben 2 gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm merak ettim tam bat günü kaset test var yok arası bir cizgiydi
Hepimiz için hayırlı zaman ne zaman ise o vakit olsunBiraz daha bekliyim ama pek de umut yok gibiHayırlısı canım
Benim bebegim de 4 buçuk aylikti cnm ilk 3 ay adetim cok duzensizdi 2 aydır düzene girdi cok şükür. Ara kanamalar ağrılar falan cok yasadim. Ama benim doktorum da bi ay korunma verdi rahim hazır dedi ama benim hormonlar 2 aydır kendine geldi hem psikolojik olarak da biraz zaman geçmeli bence..Anladım kuzum kişiden kişiye de değişiyor demekki. Benim bebeğim de büyük olduğu için bence rahmimin toparlanması biraz sürebilir gibi geliyor. İlişki olayını hiç deme zaten, herşey insanın gözünde kararıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?