Aynen ya bende düşünüyorum ama vardır bir zamanı diyorumHepimiz için hayırlı zaman ne zaman ise o vakit olsuncidden bu iş nasip işi ama bazen hayret ediyorum en basiti olduğumuz yerde suriyelilerin elinde ayrı arkasında ayrı karnında ayrı bir sürü çocuk hemde ne ne testi ne tedavisi o zor koşulların icinde,biz de rahim filminden tut kullanacağımız vitamine kadar düşünüyoruz ama nasip işte
Canımm sana dua edeceğimKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Kuzumm benım, Allah razı olsunCanımm sana dua edeceğim
hayırlısıyla güzel geçsin inşallah
Cok tesekkur ederım canm bnmKızlar merhaba nasılsınız? Yine uzun süredir yoktum. Her adet sonrası umutsuzluktan kendimi çekiyorum her yerdenbir sorum olacaktı. Bu ay yarıyıl tatilinden dolayı eşimle bir arada değildik. Geçen cumartesi pembe lekelenmem oldu. Yumurtlama kanaması olabilir diye düşündüm ilk kez başıma geldi. Eşimle de pazar günü görüşebildim. Var mı aranızda ara kanama yaşayan? Yumurtlama günü mü olur öncesi mi ya da yumurta çatladığı gün mü? Hiç umudum yok ama yine de sorayım dedim. Sohrab bu arada hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Offf makina müh zaten sırf matematık arkdaslarımı üniden hatrlıyorum daBen de makine mühendisiyimMatematik bizim için de vazgeçilmezdir. Türev integrali özlüyor insan
Ben korktum korundum rahım enfeksiyon kaparsa cok büyük sorunlar oluyomuşKimi.doktor en az 1 adet bekleyin diyor kimisi ona bile gerek.yok.diyor
Onlar beni kesmiyor artıkOfff makina müh zaten sırf matematık arkdaslarımı üniden hatrlıyorum daişte bazen dıyorum alım elime test kitaplarını cözmeye başlım ne stres kalır ne cocuk düşüncesi
Ay sorma matematik bilmiyorsan hiçbir dersi geçemezdin. Hiç unutmam bi arkadaşım türevi yanlış almış diye çılgın bir hocamız türev bilmeyen mühendis mi olur diyip 0 vermişti tüm kağıda makine dinamiği dersinde hemdeOfff makina müh zaten sırf matematık arkdaslarımı üniden hatrlıyorum daişte bazen dıyorum alım elime test kitaplarını cözmeye başlım ne stres kalır ne cocuk düşüncesi
Inşallah sağlıkla ilerler kuzumKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
Allah korusun tabi canimBen korktum korundum rahım enfeksiyon kaparsa cok büyük sorunlar oluyomuş
İnsallahh canımmInşallah sağlıkla ilerler kuzum
Amin yavruuummmİnsallahh canımmpazartesi ikimizin de guzel gecsin ınsallah
Kucagımız dolu oldugunda o kadar rahatlıcaz kiOnlar beni kesmiyor artık
Ayy İnsallahhKucagımız dolu oldugunda o kadar rahatlıcaz ki
Ayy harikaKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
İnşallahh canımAyy harikahadi inşallah müjdeli haberleri alıcaz kuzum stres yapma sakın, sadece hayal et
Tabii ki o yumurtacık güzel bir kız olacak öyle geliyor içimdenİnşallahh canımbugunleri gösteren rabbime şükürler olsun, düşük yaptıgım gun bunları yenıden yasayacagımı hayal bile edemiyordım cok sukur yeniden heyecanla bekliyorum bebegımi, insallah guzelce dollenıp tutunur annesıne
Yumurta hızlı buyuyunce, doktor büyütmüşün kız bebişi dedi, o kadar hoşuma gitti ki, ınsallahh bebiştir dedım
Offf içim kıpır kıpır oldu. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle, hissediyorumKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?