Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya bende düşünüyorum ama vardır bir zamanı diyorum

Kızlar merhaba nasılsınız? Yine uzun süredir yoktum. Her adet sonrası umutsuzluktan kendimi çekiyorum her yerden bir sorum olacaktı. Bu ay yarıyıl tatilinden dolayı eşimle bir arada değildik. Geçen cumartesi pembe lekelenmem oldu. Yumurtlama kanaması olabilir diye düşündüm ilk kez başıma geldi. Eşimle de pazar günü görüşebildim. Var mı aranızda ara kanama yaşayan? Yumurtlama günü mü olur öncesi mi ya da yumurta çatladığı gün mü? Hiç umudum yok ama yine de sorayım dedim. Sohrab bu arada hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Cok tesekkur ederım canm bnm yumurtlama gunu kanama yasayanları okumustum forumlarda, catladıgı gun oluyor dıye bılıyorum ben

Offf makina müh zaten sırf matematık arkdaslarımı üniden hatrlıyorum da işte bazen dıyorum alım elime test kitaplarını cözmeye başlım ne stres kalır ne cocuk düşüncesi
Ay sorma matematik bilmiyorsan hiçbir dersi geçemezdin. Hiç unutmam bi arkadaşım türevi yanlış almış diye çılgın bir hocamız türev bilmeyen mühendis mi olur diyip 0 vermişti tüm kağıda makine dinamiği dersinde hemde Bulmaca gibi al çöz gerçekten hem beyin jimnastiği alzheimer falan olmazsın inşallah bebişlerimiz olur da allah onlara da öğreteceğimiz günleri gösterir çok tatlııı

Kızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcam Allahım yüzümü güldürsün insallah

Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Ayy harika hadi inşallah müjdeli haberleri alıcaz kuzum stres yapma sakın, sadece hayal et

Ayy harika hadi inşallah müjdeli haberleri alıcaz kuzum stres yapma sakın, sadece hayal et
İnşallahh canım bugunleri gösteren rabbime şükürler olsun, düşük yaptıgım gun bunları yenıden yasayacagımı hayal bile edemiyordım cok sukur yeniden heyecanla bekliyorum bebegımi, insallah guzelce dollenıp tutunur annesıne

Yumurta hızlı buyuyunce, doktor büyütmüşün kız bebişi dedi, o kadar hoşuma gitti ki, ınsallahh bebiştir dedım

Tabii ki o yumurtacık güzel bir kız olacak öyle geliyor içimden kötü anıları geride bırakamasak ve umutla kaldığımız yerden devam edemesek yaşayamayız zaten tatlım bizi hayatta bağlayan bu duygular.. Ve şimdi hayata sıkı sıkı tutunmak ve mutlu olmak için çok süper bi sebebin olacak inşallah o zaman da benim gibi depresyona bile girme lüksüm yok diye ağlama ama

Kızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcam Allahım yüzümü güldürsün insallah

Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Offf içim kıpır kıpır oldu. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle, hissediyorum
Geliyor gönlünün efendisi
Pazartesi 11:30'da toplu duada olacağız

Gelsin sonbahar bebelerimiz sağlıkla inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…