Yaaa ama çok heyecanlıİnşallahh canımbugunleri gösteren rabbime şükürler olsun, düşük yaptıgım gun bunları yenıden yasayacagımı hayal bile edemiyordım cok sukur yeniden heyecanla bekliyorum bebegımi, insallah guzelce dollenıp tutunur annesıne
Yumurta hızlı buyuyunce, doktor büyütmüşün kız bebişi dedi, o kadar hoşuma gitti ki, ınsallahh bebiştir dedım
Cektirdum rahim filmi çok şükür hiç bisey olmamıştı. Hem de anestezisz çektirdim.. şimdiki aklım olsa anestezi alırım. 1 dk dan kısa sürdü belki ama acimisti baya. Korkma yani canimYaaa ama çok heyecanlıinşallah sağlıkla hayırlı ise tutunur minik valla şu aşamalara gelmek bile öyle güzel ki,aslında bir çok tedavi ile uğraşıyoruz ama hepimiz o kaybı yaşayınca yeterki olsunda modunda uğraştığımız tedaviler gözümüzde bile degil
Beni sadece rahim filmi korkuttu bir an duramayip birşeyler okudum ve bazen yok rahim duvarı deliniyormus vs gibi bilgiler okudum yada adet düzenini alt üst ediyor diyen olmuş aklıma o takildi
Hakkınızda hayırlısı olsun.Gönlündeki nasip olur inşaAllah...❤Kızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Sende mi aşılamaydı kuzumAmin yavruuummm
Benim sorduğum doktora da kalsa ne gerek var anestezi olmasa da olur modunda,kendi doktoruna sormadım aslında kendi doktorum güven veriyor ama Allah bilir ucreti ne kadar isteyecek kendi özeli olunca randevu bile 250 tlCektirdum rahim filmi çok şükür hiç bisey olmamıştı. Hem de anestezisz çektirdim.. şimdiki aklım olsa anestezi alırım. 1 dk dan kısa sürdü belki ama acimisti baya. Korkma yani canim
O gunler gelsin, daha ne isterim kiTabii ki o yumurtacık güzel bir kız olacak öyle geliyor içimdenkötü anıları geride bırakamasak ve umutla kaldığımız yerden devam edemesek yaşayamayız zaten tatlım bizi hayatta bağlayan bu duygular.. Ve şimdi hayata sıkı sıkı tutunmak ve mutlu olmak için çok süper bi sebebin olacak inşallah o zaman da benim gibi depresyona bile girme lüksüm yok diye ağlama ama
İnsallahh bebegımOfff içim kıpır kıpır oldu. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle, hissediyorum
Geliyor gönlünün efendisi
Pazartesi 11:30'da toplu duada olacağız
Gelsin sonbahar bebelerimiz sağlıkla inşallahhh
Hıc korkma, acı esıgım dusuk benım, anestezili cektırdım ben, mis gibi narkoz aldım 15 dk uyutmuslar gozumu actım odadayatıyorum, bitmiş gitmis, bayıldım narkoz kafasına.. Hıc oyle dzenım de bozulmadı, adet mıkatrım da artmadı..Yaaa ama çok heyecanlıinşallah sağlıkla hayırlı ise tutunur minik valla şu aşamalara gelmek bile öyle güzel ki,aslında bir çok tedavi ile uğraşıyoruz ama hepimiz o kaybı yaşayınca yeterki olsunda modunda uğraştığımız tedaviler gözümüzde bile degil
Beni sadece rahim filmi korkuttu bir an duramayip birşeyler okudum ve bazen yok rahim duvarı deliniyormus vs gibi bilgiler okudum yada adet düzenini alt üst ediyor diyen olmuş aklıma o takildi
Aminnn kuzumHakkınızda hayırlısı olsun.Gönlündeki nasip olur inşaAllah...❤
Yok kuzum. Düşükten sonra parca mi pıhtı mi bisey kalmış hcg bu türlü düşmüyordu. Onu histeroskopi denilen işlemle alacaklar. Kamera ile girip alacaklar.Sende mi aşılamaydı kuzum
Yani 500- 700 den baslar fiyatı kuzum özellerde.Benim sorduğum doktora da kalsa ne gerek var anestezi olmasa da olur modunda,kendi doktoruna sormadım aslında kendi doktorum güven veriyor ama Allah bilir ucreti ne kadar isteyecek kendi özeli olunca randevu bile 250 tl
Bende sonbaharı severim.Yazın doğum yaptığım için sonbahar tercihimdir.Yani Adana nın yazını biliyorsundur.İnsallahh bebegımdualarında biz de olalım, cok güzel zaman da dogacak allahın izniyle
Hangi gün işlem yapılacak?Yok kuzum. Düşükten sonra parca mi pıhtı mi bisey kalmış hcg bu türlü düşmüyordu. Onu histeroskopi denilen işlemle alacaklar. Kamera ile girip alacaklar.
Annemler yaylaya gıder yazları kendımı bildim bileli.. Yayladan sehre alısverıse gıtmek zulum gıbı gelır yazları.. Bilmez miyimBende sonbaharı severim.Yazın doğum yaptığım için sonbahar tercihimdir.Yani Adana nın yazını biliyorsundur.Bebekler isilik olabiliyor, pişik vs.
Ben de ilk kez bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum aynı tarihte 25 Ocak.. yarın sabah erken gebelik testi yapym diyorum ama belirti yokYarın ya da pazar karar veremedim.
Negatif görmekten korkuyorum
25 inde oldum iğneyi
İnşallahh canım
Evet ya keşke o gunlerımızde gelse ahhh ahhhAy sorma matematik bilmiyorsan hiçbir dersi geçemezdin. Hiç unutmam bi arkadaşım türevi yanlış almış diye çılgın bir hocamız türev bilmeyen mühendis mi olur diyip 0 vermişti tüm kağıda makine dinamiği dersinde hemdeBulmaca gibi al çöz gerçekten hem beyin jimnastiği alzheimer falan olmazsın inşallah bebişlerimiz olur da allah onlara da öğreteceğimiz günleri gösterir çok tatlııı
Kuzum hamılelik haberın gelsınde inşallah arkandan bizde gelelımKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Bence düşük yapmak yarıyo yumurtalıklara kuzum hamıle kalmak istıyo vucut. Normalde boyle buyumuyo mu cabuk mu büyümüş?İnşallahh canımbugunleri gösteren rabbime şükürler olsun, düşük yaptıgım gun bunları yenıden yasayacagımı hayal bile edemiyordım cok sukur yeniden heyecanla bekliyorum bebegımi, insallah guzelce dollenıp tutunur annesıne
Yumurta hızlı buyuyunce, doktor büyütmüşün kız bebişi dedi, o kadar hoşuma gitti ki, ınsallahh bebiştir dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?