Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ama çok heyecanlı inşallah sağlıkla hayırlı ise tutunur minik valla şu aşamalara gelmek bile öyle güzel ki,aslında bir çok tedavi ile uğraşıyoruz ama hepimiz o kaybı yaşayınca yeterki olsunda modunda uğraştığımız tedaviler gözümüzde bile degil

Beni sadece rahim filmi korkuttu bir an duramayip birşeyler okudum ve bazen yok rahim duvarı deliniyormus vs gibi bilgiler okudum yada adet düzenini alt üst ediyor diyen olmuş aklıma o takildi

Cektirdum rahim filmi çok şükür hiç bisey olmamıştı. Hem de anestezisz çektirdim.. şimdiki aklım olsa anestezi alırım. 1 dk dan kısa sürdü belki ama acimisti baya. Korkma yani canim

Cektirdum rahim filmi çok şükür hiç bisey olmamıştı. Hem de anestezisz çektirdim.. şimdiki aklım olsa anestezi alırım. 1 dk dan kısa sürdü belki ama acimisti baya. Korkma yani canim
Benim sorduğum doktora da kalsa ne gerek var anestezi olmasa da olur modunda,kendi doktoruna sormadım aslında kendi doktorum güven veriyor ama Allah bilir ucreti ne kadar isteyecek kendi özeli olunca randevu bile 250 tl

O gunler gelsin, daha ne isterim ki

Offf içim kıpır kıpır oldu. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle, hissediyorum
Geliyor gönlünün efendisi
Pazartesi 11:30'da toplu duada olacağız

Gelsin sonbahar bebelerimiz sağlıkla inşallahhh
İnsallahh bebegım dualarında biz de olalım, cok güzel zaman da dogacak allahın izniyle

Hıc korkma, acı esıgım dusuk benım, anestezili cektırdım ben, mis gibi narkoz aldım 15 dk uyutmuslar gozumu actım odadayatıyorum, bitmiş gitmis, bayıldım narkoz kafasına.. Hıc oyle dzenım de bozulmadı, adet mıkatrım da artmadı..

Benim sorduğum doktora da kalsa ne gerek var anestezi olmasa da olur modunda,kendi doktoruna sormadım aslında kendi doktorum güven veriyor ama Allah bilir ucreti ne kadar isteyecek kendi özeli olunca randevu bile 250 tl
Yani 500- 700 den baslar fiyatı kuzum özellerde.
Ben devlette yaptırmıştım orda anestezili olmuyordu mecbur kalmıştım

Bende sonbaharı severim.Yazın doğum yaptığım için sonbahar tercihimdir.Yani Adana nın yazını biliyorsundur.Bebekler isilik olabiliyor, pişik vs.
Annemler yaylaya gıder yazları kendımı bildim bileli.. Yayladan sehre alısverıse gıtmek zulum gıbı gelır yazları.. Bilmez miyim

Yarın ya da pazar karar veremedim.
Negatif görmekten korkuyorum
25 inde oldum iğneyi
Ben de ilk kez bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum aynı tarihte 25 Ocak.. yarın sabah erken gebelik testi yapym diyorum ama belirti yok

Evet ya keşke o gunlerımızde gelse ahhh ahhh

Kızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcam Allahım yüzümü güldürsün insallah

Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Kuzum hamılelik haberın gelsınde inşallah arkandan bizde gelelım hayırlı olsun

Bence düşük yapmak yarıyo yumurtalıklara kuzum hamıle kalmak istıyo vucut. Normalde boyle buyumuyo mu cabuk mu büyümüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…