Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy yemın ederım düşüncelerime tercüman olmuşsun kimler kimler cocuk sahibi oldu kendime dıyorum zor bişey degıl cocuk sahibi olmak sadece biraz zaman
aynen iki saniyelik bir is aslinda, iste olmayinca o iki saniye bizler icin yillarrrr oluyor ins biz sindire sindire hamile kalip dibine kadar tadini cikaricaz

Yok canım yaa rahim filmi çekindim ben 2 dk lık Bi ağrı oluyor anestezisiz olmuştum ben. Bi anda terliyorsun, sonrasınada da hafif kanama oluyor geçiyor. Ağrı acı olmuyor, faydası olduğunu da söylüyorlar. Ekranda görünüyor zaten tüplerin durumu doktor bize cd ile vermişti.

Sende çabuk toparlamışsın canım maşallah çabucak gelsin bebişin.

Kuzum hamılelik haberın gelsınde inşallah arkandan bizde gelelım hayırlı olsun

Bence düşük yapmak yarıyo yumurtalıklara kuzum hamıle kalmak istıyo vucut. Normalde boyle buyumuyo mu cabuk mu büyümüş?
İlacın dozunu artırdılar kuzum, sanıyorum ondan dolayı hızlı buyudu, 75 vurulunca 2 mm buyudu, 87.5 da 4 mm buyudu, bi de 4 yumurta varmıs, bugun baktım 8 8 7 8 seklınde, dıger 3 ü kayıp teke dusunce de hızlı buyumus olabılır

Ben de ilk kez bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum aynı tarihte 25 Ocak.. yarın sabah erken gebelik testi yapym diyorum ama belirti yok
Ay hadi bakalım sen yap pozitif gör inşallah canım ben bugün yaptım negatift haber ver banada

Ay çok güldüm yaa , kuzum valla Allah Nasib edecek inşallah ondan iste, gerisi hikaye inan ki..
inshallah bana ve tumm isteyenlere nasip etsin enn hayirlisindan illa cocugum olsun deyip aglamayip sizlamakta korkutuyor beni. sakat olur, hayirsiz olur falan filan.. o yuzden tevekkul edip hayirlisini isteyip beklemeye aldim modumu 13 yildir bu moddayim

İnşallah bebekte olsunlar asılamadada demekki doz arttırılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…