- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Pzt canimHangi gün işlem yapılacak?
aynen iki saniyelik bir is aslinda, iste olmayinca o iki saniye bizler icin yillarrrr oluyorAyyy yemın ederım düşüncelerime tercüman olmuşsun kimler kimler cocuk sahibi oldu kendime dıyorum zor bişey degıl cocuk sahibi olmak sadece biraz zaman
Dua edeceğim kuzum inşallah aşılama sebep olur da sağlıklı bir gebeliğin olur aminnKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
masallah guzel buyumusler darisi tutunmalarina insKızlar bugece 21.00 da çatlatma iğnesi pazartesi 11.30 da aşılama olcamAllahım yüzümü güldürsün insallah
Yumurta dun 14mmdi, bugun 18 mm olmus
Yok canım yaa rahim filmi çekindim benYaaa ama çok heyecanlıinşallah sağlıkla hayırlı ise tutunur minik valla şu aşamalara gelmek bile öyle güzel ki,aslında bir çok tedavi ile uğraşıyoruz ama hepimiz o kaybı yaşayınca yeterki olsunda modunda uğraştığımız tedaviler gözümüzde bile degil
Beni sadece rahim filmi korkuttu bir an duramayip birşeyler okudum ve bazen yok rahim duvarı deliniyormus vs gibi bilgiler okudum yada adet düzenini alt üst ediyor diyen olmuş aklıma o takildi
Yok düşük yaptık hemen hamıle kalcaz kuzum bu kezaynen iki saniyelik bir is aslinda, iste olmayinca o iki saniye bizler icin yillarrrr oluyorins biz sindire sindire hamile kalip dibine kadar tadini cikaricaz
Sende çabuk toparlamışsın canım maşallahBenim bebegim de 4 buçuk aylikti cnm ilk 3 ay adetim cok duzensizdi 2 aydır düzene girdi cok şükür. Ara kanamalar ağrılar falan cok yasadim. Ama benim doktorum da bi ay korunma verdi rahim hazır dedi ama benim hormonlar 2 aydır kendine geldi hem psikolojik olarak da biraz zaman geçmeli bence..
Kesinlikle erken gebelik testi yapmalısın canım.. Kaset teste para bile vermeBiraz daha bekliyim ama pek de umut yok gibiHayırlısı canım
Kuzum hamılelik haberın gelsınde inşallah arkandan bizde gelelımhayırlı olsun
İlacın dozunu artırdılar kuzum, sanıyorum ondan dolayı hızlı buyudu, 75 vurulunca 2 mm buyudu, 87.5 da 4 mm buyudu, bi de 4 yumurta varmıs, bugun baktım 8 8 7 8 seklınde, dıger 3 ü kayıpBence düşük yapmak yarıyo yumurtalıklara kuzum hamıle kalmak istıyo vucut. Normalde boyle buyumuyo mu cabuk mu büyümüş?
İnsallahh canımm, Allah razı olsun,Dua edeceğim kuzum inşallah aşılama sebep olur da sağlıklı bir gebeliğin olur aminn
Ay çok güldüm yaaevet yaa sayacak olsak kimler kimler cocuk sahibi oldu, bana yakinda gozunun ustunde kasin var ondan olmuyor diyecekler
Hadi ya hiç almamıştım öyle bakalım adet olmazsam yaparım canımKesinlikle erken gebelik testi yapmalısın canım.. Kaset teste para bile verme
Cok sukur bugunleri gördümmasallah guzel buyumusler darisi tutunmalarina insrahat ol sen transferde guzel gececek sonra sonucu beklemek kaliyor
Ay hadi bakalım sen yap pozitif gör inşallah canım ben bugün yaptım negatiftBen de ilk kez bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum aynı tarihte 25 Ocak.. yarın sabah erken gebelik testi yapym diyorum ama belirti yok
Hadi inşallah kuzum bu ay olmazsa öbür ay olur, beklemek zor geliyor biliyorum ama, sabredelim inşallahHadi ya hiç almamıştım öyle bakalım adet olmazsam yaparım canım
Aynen canım vakti saatni bekliyorHadi inşallah kuzum bu ay olmazsa öbür ay olur, beklemek zor geliyor biliyorum ama, sabredelim inşallah
Ben ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..Hadi inşallah kuzum bu ay olmazsa öbür ay olur, beklemek zor geliyor biliyorum ama, sabredelim inşallah
inshallah bana ve tumm isteyenlere nasip etsin enn hayirlisindanAy çok güldüm yaa , kuzum valla Allah Nasib edecek inşallah ondan iste, gerisi hikaye inan ki..
inshallahYok düşük yaptık hemen hamıle kalcaz kuzum bu kez
İnşallah bebekte olsunlarİlacın dozunu artırdılar kuzum, sanıyorum ondan dolayı hızlı buyudu, 75 vurulunca 2 mm buyudu, 87.5 da 4 mm buyudu, bi de 4 yumurta varmıs, bugun baktım 8 8 7 8 seklınde, dıger 3 ü kayıpteke dusunce de hızlı buyumus olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?