Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay adet miktarım artsa benim hoşuma gidecek kürtaj sonrası ilk adet zorlama 4 gün oldu ama toplasan 3 gün de denir 2. si de 3 gün oldu ama son gun bir iki leke o da iki gun de öyle azaldı benim ya,ben ilk kez kurtaj da narkoz aldım ama uyanması çok hoşuma gitti mis gibi dinlenmiş hissi oldu
Yani 500- 700 den baslar fiyatı kuzum özellerde.
Ben devlette yaptırmıştım orda anestezili olmuyordu mecbur kalmıştım
Özel hastahane bin dedi bakalım benim doktorun ne der

Ben anestezi olmadan duramam gibi normal kontrolde bile o çatal bana bir korku oldu,öyle utandığım için de değil ha kürtaj sonrası her doktor işi bana bir titreme oluyor,yeterki işlem sonrası birşey olmasın,biri rahimi kazara deliyorlar demiş beni o korkuttu

Aynen canım vakti saatni bekliyor teşekkürler
Canım sağlık olsunda geriside nasibiyle geliyor inşaAllah.Sağlıklı bi bedenin var, isteyebiliyorsun bu bile şükür sebebi... Bence bi kızın olacak inşAllah.Nedense öyle hissediyorum demiştim.(amin de diyeyimde belki dua kabul olur❤☺)Bende bi kızım olsun çok isterim aynı küçük bi Ben.

Ya vallahi o narkoz benim de çok hoşuma gitti. Kafa yapıyor.

Maşallah illere göre fiyatlar değişiyor tabi, merak.ettim ne dicek

Valla tedavımı iple cekıyorum insan toparlanıyo bi şekilde nasıl yapcam dıyosun ama yapıyosun heveslenıyosun yenıden olsun diyosun...
Aynen, 14 kasımı dusunuyorum da, ölcekmişim gıbı geliyordu hastane odasında.. Çok sükür bugunlere

Ben de ozelde anestezili 1000 e cekılmıstım, hatta sen bilirsin mersıni, ortadoguda saffet dilek cekmıstı. 15 ay olmus

Ben ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..
Ben de hep onu kullanıyorum hatta düşen bebişimi de yumurtlamadan 8 gün sonra net bir şekilde onla öğrenmiştim bata 4 5 gün vardı ama geçen ay bende de hayalet çizgi çıktı bi sevinir gibi oldum ama pembe gibi değildi iki gün sonra bidaha yaptığımda koyulaşmayınca anladım. Sonra da adet oldum zaten. Yine de en erken ve sağlıklı o belli ediyor sadece çok dikkatli bakmamak lazım varsa çıkıyor zaten çok incelemeden bakmak lazım

Ben ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..
Ama şimdi farkettim benimki predictor senin dediğin başka mı üstünde predoctor mu yazıyor?

Mıkroskobum olsa derim hep gebelik testı yaptıgımda

Ay o farklıymış hemen atlamışım adları biraz benziyormuş kusura bakma

Mıkroskobum olsa derim hep gebelik testı yaptıgımda
Hahaha ben de öyle bakıyordum ışığa tutmalar telefonun feneriyle bakmalar açıyı değiştirmeler... ama en son biraz üzüldüm bidaha yapmıcam desem de yaparım kesin

Ahh canım benim Allah’a bin şükür tabiki Teşekkür ediyorum inşallah olur Seninde ve tüm isteyenlerin de sağlıkla bebişleri olsun inşallah dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…