Valla tedavımı iple cekıyorum insan toparlanıyo bi şekilde nasıl yapcam dıyosun ama yapıyosun heveslenıyosun yenıden olsun diyosun...Cok sukur bugunleri gördümİnsallahh darısı guzel haberı verdıgımiz güne
Hee tamam hatırladım canım Allah yardımcın olsun atlat hemencecikYok kuzum. Düşükten sonra parca mi pıhtı mi bisey kalmış hcg bu türlü düşmüyordu. Onu histeroskopi denilen işlemle alacaklar. Kamera ile girip alacaklar.
Yaa, stres var mı peki?Pzt canim
Ay adet miktarım artsa benim hoşuma gidecek kürtaj sonrası ilk adet zorlama 4 gün oldu ama toplasan 3 gün de denir 2. si de 3 gün oldu ama son gun bir iki leke o da iki gun de öyle azaldı benim ya,ben ilk kez kurtaj da narkoz aldım ama uyanması çok hoşuma gitti mis gibi dinlenmiş hissi olduHıc korkma, acı esıgım dusuk benım, anestezili cektırdım ben, mis gibi narkoz aldım 15 dk uyutmuslar gozumu actım odadayatıyorum, bitmiş gitmis, bayıldım narkoz kafasına.. Hıc oyle dzenım de bozulmadı, adet mıkatrım da artmadı..
Özel hastahane bin dedi bakalım benim doktorun ne derYani 500- 700 den baslar fiyatı kuzum özellerde.
Ben devlette yaptırmıştım orda anestezili olmuyordu mecbur kalmıştım
Ben anestezi olmadan duramam gibi normal kontrolde bile o çatal bana bir korku oldu,öyle utandığım için de değil ha kürtaj sonrası her doktor işi bana bir titreme oluyor,yeterki işlem sonrası birşey olmasın,biri rahimi kazara deliyorlar demiş beni o korkuttuYok canım yaa rahim filmi çekindim ben2 dk lık Bi ağrı oluyor anestezisiz olmuştum ben. Bi anda terliyorsun, sonrasınada da hafif kanama oluyor geçiyor. Ağrı acı olmuyor, faydası olduğunu da söylüyorlar. Ekranda görünüyor zaten tüplerin durumu doktor bize cd ile vermişti.
Canım sağlık olsunda geriside nasibiyle geliyor inşaAllah.Sağlıklı bi bedenin var, isteyebiliyorsun bu bile şükür sebebi... Bence bi kızın olacak inşAllah.Nedense öyle hissediyorum demiştim.Aynen canım vakti saatni bekliyorteşekkürler
Ya vallahi o narkoz benim de çok hoşuma gitti.Ay adet miktarım artsa benim hoşuma gidecek kürtaj sonrası ilk adet zorlama 4 gün oldu ama toplasan 3 gün de denir 2. si de 3 gün oldu ama son gun bir iki leke o da iki gun de öyle azaldı benim ya,ben ilk kez kurtaj da narkoz aldım ama uyanması çok hoşuma gitti mis gibi dinlenmiş hissi oldu
Özel hastahane bin dedi bakalım benim doktorun ne der
Yok kuzum stres şükür. Bakalım inş iyi olur her seyYaa, stres var mı peki?İnsan bilmediği bişeyden korkuyor biraz.İlk kürtajımda öyle olmuştu,stres olmuştum bayağ.Su gibi Geçip gider inşaAllah.❤
Saol kuzumHee tamam hatırladım canım Allah yardımcın olsun atlat hemencecik
Maşallah illere göre fiyatlar değişiyor tabi, merak.ettim ne dicekAy adet miktarım artsa benim hoşuma gidecek kürtaj sonrası ilk adet zorlama 4 gün oldu ama toplasan 3 gün de denir 2. si de 3 gün oldu ama son gun bir iki leke o da iki gun de öyle azaldı benim ya,ben ilk kez kurtaj da narkoz aldım ama uyanması çok hoşuma gitti mis gibi dinlenmiş hissi oldu
Evet, gecenkınde 75 ile devam etmıstık hep, yumurta sayısı degıskenlık gosterdıgınden sanırım bu defaİnşallah bebekte olsunlarasılamadada demekki doz arttırılıyo
Aynen, 14 kasımı dusunuyorum da, ölcekmişim gıbı geliyordu hastane odasında.. Çok sükür bugunlereValla tedavımı iple cekıyorum insan toparlanıyo bi şekilde nasıl yapcam dıyosun ama yapıyosun heveslenıyosun yenıden olsun diyosun...
Ben de ozelde anestezili 1000 e cekılmıstım, hatta sen bilirsin mersıni, ortadoguda saffet dilek cekmıstı. 15 ay olmusAy adet miktarım artsa benim hoşuma gidecek kürtaj sonrası ilk adet zorlama 4 gün oldu ama toplasan 3 gün de denir 2. si de 3 gün oldu ama son gun bir iki leke o da iki gun de öyle azaldı benim ya,ben ilk kez kurtaj da narkoz aldım ama uyanması çok hoşuma gitti mis gibi dinlenmiş hissi oldu
Ben de hep onu kullanıyorum hatta düşen bebişimi de yumurtlamadan 8 gün sonra net bir şekilde onla öğrenmiştim bata 4 5 gün vardı ama geçen ay bende de hayalet çizgi çıktı bi sevinir gibi oldum ama pembe gibi değildi iki gün sonra bidaha yaptığımda koyulaşmayınca anladım. Sonra da adet oldum zaten. Yine de en erken ve sağlıklı o belli ediyor sadece çok dikkatli bakmamak lazım varsa çıkıyor zaten çok incelemeden bakmak lazımBen ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..
Ama şimdi farkettim benimki predictor senin dediğin başka mı üstünde predoctor mu yazıyor?Ben ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..
Mıkroskobum olsa derim hep gebelik testı yaptıgımdaBen de hep onu kullanıyorum hatta düşen bebişimi de yumurtlamadan 8 gün sonra net bir şekilde onla öğrenmiştim bata 4 5 gün vardı ama geçen ay bende de hayalet çizgi çıktı bi sevinir gibi oldum ama pembe gibi değildi iki gün sonra bidaha yaptığımda koyulaşmayınca anladım. Sonra da adet oldum zaten. Yine de en erken ve sağlıklı o belli ediyor sadece çok dikkatli bakmamak lazım varsa çıkıyor zaten çok incelemeden bakmak lazım
ProdoctorAma şimdi farkettim benimki predictor senin dediğin başka mı üstünde predoctor mu yazıyor?
Ay o farklıymış hemen atlamışım adları biraz benziyormuş kusura bakmaProdoctor
Hahaha ben de öyle bakıyordum ışığa tutmalar telefonun feneriyle bakmalar açıyı değiştirmeler...Mıkroskobum olsa derim hep gebelik testı yaptıgımda
Ahh canım benim Allah’a bin şükür tabikiCanım sağlık olsunda geriside nasibiyle geliyor inşaAllah.Sağlıklı bi bedenin var, isteyebiliyorsun bu bile şükür sebebi... Bence bi kızın olacak inşAllah.Nedense öyle hissediyorum demiştim.(amin de diyeyimde belki dua kabul olur❤☺)Bende bi kızım olsun çok isterim aynı küçük bi Ben.
Veririm canm ama negatif hissediyorum hayırlısı bakalmAy hadi bakalım sen yap pozitif gör inşallah canım ben bugün yaptım negatifthaber ver banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?