- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Hayırlısı olsun canım olmazsa da diğer aya umutlarımızVeririm canm ama negatif hissediyorum hayırlısı bakalm
Olunur canım yine adet benimde yumurtalar tam gelişmemişti hatta o nedenle klomen verdi doktor bana bu ay. Ama düzenli adet oluyorum benKızlar ben bir şey sorucam. Yumurtalar çatlamadan da adet olunur mu? İnternette araştırdım olur ama farklı olur diyor. Yumurtlama belirtileri görülmez diyor. Kanama da değişik oluyormuş. Östrojen fazlalığından rahim duvarı fazla kalınlaşıp beslenemeyince dökülüyormuş. Normalde yumurtlamadan sonra östrojen düşüp progesteron artıyormuş ama olmazsa bu olmadığı için belirtiler olmuyormuş. Bende pko olduğu için hep bundan şüpheleniyorum bazen ovulasyon testinde test çizgisini kontrol çizgisinden daha koyu yakalayamıyorum ama bende belirtiler oluyor kesinlikle. Akıntı, göğüslerde şişlik ve vücut ısısı artışı oluyor. Bu yumurtalarımın çatladığı anlamına geliyor mudur? Zaten geç yumurtlama var döngü sürelerim de uzun mesela bi ara iyice uzamıştı döngüm sonra hatta soğan kürü ve buhar banyosu falan yaptım kısaldı yine. Geçen ay en koyu olduğu güne göre 14 gün sonra hasta oldum ama yine test çizgisi çok koyu değildi yani tam pozitif değildi. Ben mi yakalayamıyorum sizce?
Bazı aylar yumurtasız olabılıyor, bazen yumurta gelısıyo catlamiyor, gelişip catladıgı ay da ilişki olmuyor, denk gelmiyor, o yuzden 1 yıl deneme yapın olmazsa sıkıntı olabılır derler.. Ovulasyondakı aynı koyuluk, olayına cok takılma, lh herkesın vucudun da aynı oranda salgılanmıyor..Kızlar ben bir şey sorucam. Yumurtalar çatlamadan da adet olunur mu? İnternette araştırdım olur ama farklı olur diyor. Yumurtlama belirtileri görülmez diyor. Kanama da değişik oluyormuş. Östrojen fazlalığından rahim duvarı fazla kalınlaşıp beslenemeyince dökülüyormuş. Normalde yumurtlamadan sonra östrojen düşüp progesteron artıyormuş ama olmazsa bu olmadığı için belirtiler olmuyormuş. Bende pko olduğu için hep bundan şüpheleniyorum bazen ovulasyon testinde test çizgisini kontrol çizgisinden daha koyu yakalayamıyorum ama bende belirtiler oluyor kesinlikle. Akıntı, göğüslerde şişlik ve vücut ısısı artışı oluyor. Bu yumurtalarımın çatladığı anlamına geliyor mudur? Zaten geç yumurtlama var döngü sürelerim de uzun mesela bi ara iyice uzamıştı döngüm sonra hatta soğan kürü ve buhar banyosu falan yaptım kısaldı yine. Geçen ay en koyu olduğu güne göre 14 gün sonra hasta oldum ama yine test çizgisi çok koyu değildi yani tam pozitif değildi. Ben mi yakalayamıyorum sizce?
Peki sende yumurtalar çatlamasa da belirti oluyor mu acaba? O kafamı karıştırdı akıntın oluyor mu mesela çiğ yumurta beyazı kıvamındaOlunur canım yine adet benimde yumurtalar tam gelişmemişti hatta o nedenle klomen verdi doktor bana bu ay. Ama düzenli adet oluyorum ben
Benim tam 1.yılda olmuştu bebişim ama düştü biliyorsunuz. Yılda bir yumurtlamıyorumdur inşallahBazı aylar yumurtasız olabılıyor, bazen yumurta gelısıyo catlamiyor, gelişip catladıgı ay da ilişki olmuyor, denk gelmiyor, o yuzden 1 yıl deneme yapın olmazsa sıkıntı olabılır derler.. Ovulasyondakı aynı koyuluk, olayına cok takılma, lh herkesın vucudun da aynı oranda salgılanmıyor..
Çok çok çok AminnHellöğğğğherkesin pozitif haberler alıp verdiği güzel bir ay olsun Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
AmiiiinHellöğğğğherkesin pozitif haberler alıp verdiği güzel bir ay olsun Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Rahim fılmı cektırdıgım Prof anlatmıştı, dollenmeyi engelleyen 40 sebep sayarım size demıstı, nasip biraz da cnm, ama catlamama olayını cok duyuyorum..Peki sende yumurtalar çatlamasa da belirti oluyor mu acaba? O kafamı karıştırdı akıntın oluyor mu mesela çiğ yumurta beyazı kıvamındaBana belirtiler olsa da çatlamayabilir gibi geliyor
Benim tam 1.yılda olmuştu bebişim ama düştü biliyorsunuz. Yılda bir yumurtlamıyorumdur inşallaho ay çok koyu çizgi olmuştu ve denedik oldu. Ondan sonra iyice bu kafama takılmaya başladı. Bir yılda sadece 1 kere mi yumurtam çatladı yine o kadar beklicek miyim ya bu sefer denk gelmezse eşimin değerler de çok iyi değildi falan falan... Kafamda deli sorular Doktor da hiç çatlama iğnesi yapalım falan demedi bakalım bu ay da olmazsa gidip doktora bana aşılama mı yapıyosun tüp bebek mi yapıyorsun ne yaparsan yap bebeğimi istiyorum ben diye dellencem sanırım
İnşallah canım aminPembeAnkaKusu
Kadında da erkekte de hiç bi organik sorun yokken bile bir ayda gebe kalma ihtimali %25 civarıymış.
Aslında o geleceği zaman hiç bişey engel olamıyor. Gelmeyecekse de ne yaparsak yapalım olmuyor.
Inşallah bekletmesin minigin seni
Kimlerin çocuğu oluyor diyorum bazen ama nasip gerçektenRahim fılmı cektırdıgım Prof anlatmıştı, dollenmeyi engelleyen 40 sebep sayarım size demıstı, nasip biraz da cnm, ama catlamama olayını cok duyuyorum..
Anneler her zaman haklıdırKimlerin çocuğu oluyor diyorum bazen ama nasip gerçektenbir şeyi çok istemiceksin der annem çok isteyip tutturursan dilinden düşürmezsen olcağı varsa da olmaz der. Çok karamsar gelirdi bana bu laflar. Ama çoğu şey öyle oluyor gerçekten. Bu Secret'lar falan yalan o zaman evrene mesaj göndermeler falan hahaha o kadar kitap yazmışlar annem bi cümleyle çürütmüş
Hahaha kıyamam çok tatlıymış canım benimAnneler her zaman haklıdır
Benım annem de bebegın kalp atısı alınmadıgında, senın doktor da bilgisiz herhalde bıraz dedı, adam koskoca profesör, unıversıtenın bölüm sorumlusu, başkanı..
Aaa kendin mi yapıyorsun iğneyi? Hemşireler de biraz püskürtüyor sanki bir şey olmaz benceCatlatma ıgnemı yaptım sımdıyalnız kızlar ucundaki havayı alırken az bişe püskürdü bişey olmaz deil mi
Walla ıkı dk da harcadı profesoruHahaha kıyamam çok tatlıymış canım benimher şeyi en çok onlar bilir prof da kim oluyor
Evet cnm hazır enjeksiyonAaa kendin mi yapıyorsun iğneyi? Hemşireler de biraz püskürtüyor sanki bir şey olmaz bence
Hadi bakalım hayırlı olsuuunn yarasın inşallahEvet cnm hazır enjeksiyon
İnsallahhHadi bakalım hayırlı olsuuunn yarasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?