Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım açıkçası pek takip etmedim ben bi iki ay ovulasyon testi yaptığımda tam koyulaşma hiç göremedim ama şeffaf akıntım Geliyordu her ay aynı olmaz bi de bence pco lular bile bazen yumurtlama çatlama güzelce yaşabiliyormuş ya bidr mesrla benim ilk denemede kendiliğinden olmuştu düşükle sonuçlanan gebeliğim

Aaa ne güzel senin ilk denemede olmuş muydu? Adet düzenli olunca denk getirme ihtimal de artıyor tabi inşallah yine olur

Catlatma ıgnemı yaptım sımdı yalnız kızlar ucundaki havayı alırken az bişe püskürdü bişey olmaz deil mi
Enjeksiyona hazır ilaçlarda hava çıkarmıyoruz biz ama asla takılma buna. Olacaksa o püskürtüden bisey olmaz kii çok düşük dozdur sakin kafana takma kuzum.
Nasibine engel olamaz

Enjeksiyona hazır ilaçlarda hava çıkarmıyoruz biz ama asla takılma buna. Olacaksa o püskürtüden bisey olmaz kii çok düşük dozdur sakin kafana takma kuzum.
Nasibine engel olamaz
Yaa bilmiyordum , youtube da Izlemistim de oncekınde de cıkarmıstım ama puskurmemıstı hıc o zaman
Cok az bişe gitti ben de anlamdım daha mesafe vardı halbukı havanın cıkması ıcın

Nasibine engel olamaz
Bi arkadsımın esi de doktor, o kadarlık kaybı hesaba katıyolar demıs, gonal f vurukduktan sonra da 10 sn beklememe ragmen enjeksiyonu cekınce ucundan damlıyor bir iki damla

Yaa bilmiyordum , youtube da Izlemistim de oncekınde de cıkarmıstım ama puskurmemıstı hıc o zaman
Cok az bişe gitti ben de anlamdım daha mesafe vardı halbukı havanın cıkması ıcın
Çatlatma iğnesinin özellikle farklı bi durumu var mı bilmiyorum ama clexane, oksapar gibi ilaçlarda çıkarmıyoruz hiç.
Dediğim gibi sen kafana takma sakın, düşük dozdur sanki bir sürü fışkırmış gibi görünse bile kaldı ki biz hastanede uyguladığımızda da bazen içinde hala bi miktar kalıp çıkardıktan sonra görebiliyoruz durumu etkilemiyormuş güzel düşün

İnsallahh canım

Kızlar ben geçen gün doktora gittim. İlişki başlangıcında canım acıyordu. Eşim kuruluk olsa ben hissederim demesine rağmen kendimi duvardaki boya kadar kuru hissediyordum Dedim heralde bişey oldu bişey kaptım tüh tüh tüh antibiyotik mi içicem diye kuruntularla gittim doktora. Her bir şeyim acayip normalmiş sağlıklıymış amaaa dış dudaklarda ve girişte gerçekten kuruluktan tahriş varmış. Bunun da sebebi hamilelik kaybı sonrası oluşan hormon dengesizliğiymiş. Ainara Jel siye bir şey önerdi bana. İçeriğini okudum gerçekten tam benim durumum için. Doktor gece yatmadan önce vajinaya sık sabaha kadr beklesin, bir kaç günde bir böyle yap ama ilişkiden öncede vulvaya uygula dedi. Kullanan var mı aranızda?

Bu spermlerin de hızını artıran jellerden mi acaba?

Ayyy benım saclarım nasıl dökuldu anlatamam düşükten sonra hormonlar acayip bozuluyo, yükselen hormonların bi anda düşmesınden kaynaklanıyodur

Kızlar ben adetim azalınca soğan kürüne başladım ama karnımda rahatsızlık hissi var sanki ağrı da var gibi sizce normal mi? Soğan kürü yapan güzel annelerim sizde de oldu mu

Kızlar ben adetim azalınca soğan kürüne başladım ama karnımda rahatsızlık hissi var sanki ağrı da var gibi sizce normal mi? Soğan kürü yapan güzel annelerim sizde de oldu mu
Bende soğan kürü yapıyorum 3 gün oldu.Bi ağrım yok.Şeffaf renksiz akıntım var yumurtlama günlerim muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…