Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adetim azalınca soğan kürüne başladım ama karnımda rahatsızlık hissi var sanki ağrı da var gibi sizce normal mi? Soğan kürü yapan güzel annelerim sizde de oldu mu
Ben de düşükten sonra ilk kez yaptım bu ay bugün bıraktım. Hamilelikten önce 3 ay yapmıştım. İlk yaptığım günler biraz ağrı olmuştu. Rahmi yeniliyor temizliyor kist falan varsa onları da atıyormuş. Belki o yüzden olabilir. Bende çok faydası olmuştu 60 güne çıkan döngümü yine 35-40 günlere falan düşürmüştü ki benim için baya iyi

Bende soğan kürü yapıyorum 3 gün oldu.Bi ağrım yok.Şeffaf renksiz akıntım var yumurtlama günlerim muhtemel.

Yumurtlamadan sonra kullanma cnm dikkat et

Yumurtlamadan sonra yapmamak lazım evet ben de ondan bıraktım. Benim de şeffaf yumurta akı gibi uzayan akıntım oldu. Ovulasyon testi de yapıyorum ama yakalayamamışımdır belki diye bıraktım

Merhaba kızlar, ben de 15 Aralikta 8 haftalikken bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum, uzerine 1 adet gordum ve bu ay yeniden denedik, bat 12 Şubat. Bakalım hayırlısı
Merhaba hayırlısı olsun çok az kalmış inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun

Geçmiş olsun.Umarım gönlünüzdeki en hayırlı zamanda olur inşaAllah.
Aminn, en hayırlı zamanda hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize inşallah bastaki listeye baktim da, herkes hemen 2.ayda hamile kalmis cok mutlu oldum gorunce bu tabloyu

Merhaba hayırlısı olsun çok az kalmış inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun
Amin, hepimiz için en hayirlisi olsun inşallah doktorum demişti, önceden en az 3-6 ay korunma istiyorduk ama artik tam tersi ilk adetten sonra hemen deneme istiyoruz, rahim hazir oluyor ve cabuk, sağlıklı bir gebelik olyor diye, tabloyu gorunce de cidden ne guzel dedim hemen olanlar var, harika. Dilerim hepimizin en saglikli sekilde olur

Aminn, en hayırlı zamanda hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize inşallah bastaki listeye baktim da, herkes hemen 2.ayda hamile kalmis cok mutlu oldum gorunce bu tabloyu
Evet hamilelerimizde var ama bekleyende halâ çok.Ve her geçen gün bi çok düşük yaşayan arkadaşda yazıyor bu beni hem üzüyor hemde normal bir durum gibi de gelmeye başladı.Ama Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.Benim yıl dolucak düşük yapalı "Fakirin ekmeği umuttur" hesabı bi umut buradayız işte.☺

Evet haklısın, herkesin hikayesi hem cok benzer, hem de çok farkli. Milyonlarca kombinasyon var. En önemlisi de en hayırlı zamanda olması. Sağlıklı olalım, olumlu bakalim, gerisi gelir

Bu spermlerin de hızını artıran jellerden mi acaba?
Bilmiyorum valla pazartesi alıcam.

Ayyy benım saclarım nasıl dökuldu anlatamam düşükten sonra hormonlar acayip bozuluyo, yükselen hormonların bi anda düşmesınden kaynaklanıyodur
Bana d vitaminini ve b12 vitaminini arttırmamız lazım demişlerdi bir sonraki hamleliğe kadar. D vitamini 42 , B12 480 çıkmıştı. Geçen günki sonuçlarım D vit. 86 , B12 760 çıktı doktor beğendi ve saçımın dökülmeside takviyeler sayesinde durdu. Bir de folik asit alıyorum tabi.
Not: D vitamini damlasını D3+K2 şeklinde aldım ki böbrekte sorun çıkmasın.

Ben ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..
Ben çoook kaset test harcadığım için kuzu, markasını hatırlamıyorum ama hep erken gebelik aldırırım eşime. Zaten oda sadece 1 inde Nasib oldu oda zaten sonlandırıldı. Allah büyük..
Anestezili olman en iyisi zaten canım. Hiç böyle birşey duymamıştım daha delinmez sanmam yaa rahim o kadar dayanıksız birşey değil. Tüplere sıvı gidiyor sonra tamam illa Bi basınç vardır ama o kadar da değil yaa, abartmışlar canım.

Haklısın canım, Allah en güzelinden en iyisinden versin.. 13 yıl oldu ha ne kadar sabırlısın maşallah sana..

Çok güldüm yaaa anneler ah anneler, batıl geliyor bana da canım, evrene mesaj göndermek ne yaa Allah tan istenir. Allah dememek için binbir takla atanların uydurukları bunlar bence birşey de çok hırs yapmamak gerekir. Hırs İslama uygun değildir. Gerçekten ben 2 kere gebe kaldım ve ikiside hiç umursamadığım düşünmediğim zamanda oldu biri 6+4, biri de 5+4 haftalıktı düşün.

Yok cnm ben Ankaradayım, Karaman'da gorev yaparken mersine gitmiştik rahım fılmı ıcın benım işler hep karısık
Yaa geziyorsun hemi, neyse yolun düşerse şu kafelerde açılırsa Bi kahve içeriz kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…