Yumurtlamadan sonra kullanma cnm dikkat etBende soğan kürü yapıyorum 3 gün oldu.Bi ağrım yok.Şeffaf renksiz akıntım var yumurtlama günlerim muhtemel.
Ben de düşükten sonra ilk kez yaptım bu ay bugün bıraktım. Hamilelikten önce 3 ay yapmıştım. İlk yaptığım günler biraz ağrı olmuştu. Rahmi yeniliyor temizliyor kist falan varsa onları da atıyormuş. Belki o yüzden olabilir. Bende çok faydası olmuştu 60 güne çıkan döngümü yine 35-40 günlere falan düşürmüştü ki benim için baya iyiKızlar ben adetim azalınca soğan kürüne başladım ama karnımda rahatsızlık hissi var sanki ağrı da var gibi sizce normal mi? Soğan kürü yapan güzel annelerim sizde de oldu mu
Bende soğan kürü yapıyorum 3 gün oldu.Bi ağrım yok.Şeffaf renksiz akıntım var yumurtlama günlerim muhtemel.
Yumurtlamadan sonra kullanma cnm dikkat et
Ben hemotoloji sonuçlarımı bekliyorum.E bi de mantar için ilaç kullanmıştım o yüzden bu ayda arafta kaldım korunmaya devam.Yumurtlamadan sonra kullanma cnm dikkat et
Geçmiş olsun.Umarım gönlünüzdeki en hayırlı zamanda olur inşaAllah.Merhaba kızlar, ben de 15 Aralikta 8 haftalikken bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum, uzerine 1 adet gordum ve bu ay yeniden denedik, bat 12 Şubat. Bakalım hayırlısı
MerhabaMerhaba kızlar, ben de 15 Aralikta 8 haftalikken bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum, uzerine 1 adet gordum ve bu ay yeniden denedik, bat 12 Şubat. Bakalım hayırlısı
Aminn, en hayırlı zamanda hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize inşallahGeçmiş olsun.Umarım gönlünüzdeki en hayırlı zamanda olur inşaAllah.❤
Amin, hepimiz için en hayirlisi olsun inşallahMerhabahayırlısı olsun çok az kalmış inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun
Evet hamilelerimizde var ama bekleyende halâ çok.Ve her geçen gün bi çok düşük yaşayan arkadaşda yazıyor bu beni hem üzüyor hemde normal bir durum gibi de gelmeye başladı.Ama Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.Benim yıl dolucak düşük yapalı "Fakirin ekmeği umuttur" hesabı bi umut buradayız işte.☺Aminn, en hayırlı zamanda hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize inşallahbastaki listeye baktim da, herkes hemen 2.ayda hamile kalmis cok mutlu oldum gorunce bu tabloyu
Evet haklısın, herkesin hikayesi hem cok benzer, hem de çok farkli. Milyonlarca kombinasyon var. En önemlisi de en hayırlı zamanda olması. Sağlıklı olalım, olumlu bakalim, gerisi gelirEvet hamilelerimizde var ama bekleyende halâ çok.Ve her geçen gün bi çok düşük yaşayan arkadaşda yazıyor bu beni hem üzüyor hemde normal bir durum gibi de gelmeye başladı.Ama Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.Benim yıl dolucak düşük yapalı "Fakirin ekmeği umuttur" hesabı bi umut buradayız işte.☺
Bilmiyorum valla pazartesi alıcam.Bu spermlerin de hızını artıran jellerden mi acaba?
Bana d vitaminini ve b12 vitaminini arttırmamız lazım demişlerdi bir sonraki hamleliğe kadar. D vitamini 42 , B12 480 çıkmıştı. Geçen günki sonuçlarım D vit. 86 , B12 760 çıktı doktor beğendi ve saçımın dökülmeside takviyeler sayesinde durdu. Bir de folik asit alıyorum tabi.Ayyy benım saclarım nasıl dökuldu anlatamam düşükten sonra hormonlar acayip bozuluyo, yükselen hormonların bi anda düşmesınden kaynaklanıyodur
Ben çoook kaset test harcadığım için kuzuBen ınternetten prodoctor erken gebelık testı almıstım, daha kullanmadım, ama bi cok kısı de hayalet cızgı cıkarmıs..
Anestezili olman en iyisi zaten canım. Hiç böyle birşey duymamıştım dahaBen anestezi olmadan duramam gibi normal kontrolde bile o çatal bana bir korku oldu,öyle utandığım için de değil ha kürtaj sonrası her doktor işi bana bir titreme oluyor,yeterki işlem sonrası birşey olmasın,biri rahimi kazara deliyorlar demiş beni o korkuttu
Merhabalar, hosgeldinizMerhaba kızlar, ben de 15 Aralikta 8 haftalikken bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum, uzerine 1 adet gordum ve bu ay yeniden denedik, bat 12 Şubat. Bakalım hayırlısı
Haklısın canım, Allah en güzelinden en iyisinden versin.. 13 yıl oldu hainshallah bana ve tumm isteyenlere nasip etsin enn hayirlisindanilla cocugum olsun deyip aglamayip sizlamakta korkutuyor beni. sakat olur, hayirsiz olur falan filan.. o yuzden tevekkul edip hayirlisini isteyip beklemeye aldim modumu 13 yildir bu moddayim
Sen mersinde misin canım? Bende mersinde yaşıyorumBen de ozelde anestezili 1000 e cekılmıstım, hatta sen bilirsin mersıni, ortadoguda saffet dilek cekmıstı. 15 ay olmus
Yok cnm ben Ankaradayım, Karaman'da gorev yaparken mersine gitmiştik rahım fılmı ıcınSen mersinde misin canım? Bende mersinde yaşıyorum
Çok güldüm yaaaKimlerin çocuğu oluyor diyorum bazen ama nasip gerçektenbir şeyi çok istemiceksin der annem çok isteyip tutturursan dilinden düşürmezsen olcağı varsa da olmaz der. Çok karamsar gelirdi bana bu laflar. Ama çoğu şey öyle oluyor gerçekten. Bu Secret'lar falan yalan o zaman evrene mesaj göndermeler falan hahaha o kadar kitap yazmışlar annem bi cümleyle çürütmüş
YaaYok cnm ben Ankaradayım, Karaman'da gorev yaparken mersine gitmiştik rahım fılmı ıcınbenım işler hep karısık
sayi olarak soyleyince oyle geliyor ama hissiyat dun evlenmis gibiyizHaklısın canım, Allah en güzelinden en iyisinden versin.. 13 yıl oldu hane kadar sabırlısın maşallah sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?