Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy benım saclarım nasıl dökuldu anlatamam düşükten sonra hormonlar acayip bozuluyo, yükselen hormonların bi anda düşmesınden kaynaklanıyodur
Evet bencede canım ben düşük sonrası kan ilacına devam ediyorum, o yüzden saçlarım çok dökülmedi, ama diğer hormonların etkisini resmen hissediyorum. Çok duygusal olmuştum. Ağlamak istiyordum herşeye o geçti mesela ama hala yemek konusunda sıkıntılıyım. Çok sık acıkıyorum, sizede oluyor muydu

kahveler feda olsun basim gozum ustune kuzenim Afrika da orda yaz kis hava sicak orasi da bana degisik geliyor
İçmiş kadar oldum kuzu  kız siz dünya ya mı dağıldınız, afrika Amerika Türkiye başka kıta var mı bacım şaka Bi yana ne güzel yaa farklı ülkeler kültürler görmeyi çok isterdim.

Kızlar günaydın düşük sonrası ilk adetiniz sancılı mıydı adetim daha başlamadı ama fünde bir ya da iki kez ciddi kasık batması oluyor ve geçiyor

Kızlar günaydın düşük sonrası ilk adetiniz sancılı mıydı adetim daha başlamadı ama fünde bir ya da iki kez ciddi kasık batması oluyor ve geçiyor
Günaydın, ilk adet sancılı olabilir, yoğun olabilir, uzun sürebilir, tam.aksine kısa sürüp az Ola bilir. Yani her şey oluyor ilk adette. Adet bitimi doktora gidip kontrolunuzu olun.rahim ne durumda diye

Yoğun ve sancılıydı. Rahim kendini toparlıyor ya kolay değil tabii.

Bende çikolata kisti var gitmez o ama en azından enfeksiyonu temizlesin bi kac gündür akıntım da geliyor cnm

Bende çikolata kisti var gitmez o ama en azından enfeksiyonu temizlesin bi kac gündür akıntım da geliyor cnm
Kist ve polipler için de iyi geliyor yazıyor ama çikolata kistini bilemiyorum. Miyomu veya tiroiti olanlar kullanmasın demiş. Bir de esas etkiyi testere dişli aslan pençesi de kullanırsan gösteriyor diyor. Hiç denemedim onu. Deneyen var mı acaba?

En son yaptırdıgımda gebelık varken d vit 50 b12 1000 civarı idi vitamin eksikliğim yok fakat demir azalmiş olabılır o da gayet iyidi ama düşükten azalmiş olabılır. Fakat doktora sordgmda hormonlardan sac dokulması olmuştur denıldı zaten goguslerıme falanda acı oldu adet olsam vucut temızlenıcek. Bu arada d vit 80 üstü vucutta toksin olarak depolanıyo diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…