Çikolata kistide cok zor dıyorlar agrı falan yapıyomuş baya diye duymuştum:/ ne kadar doğru bılemıyorum. Sadece yumurtalıklarda mı var yoksa rahımdede var mıBende çikolata kisti var gitmez o ama en azından enfeksiyonu temizlesin bi kac gündür akıntım da geliyor cnm
Ben zaten cok sık yemek yerımEvet bencede canım ben düşük sonrası kan ilacına devam ediyorum, o yüzden saçlarım çok dökülmedi, ama diğer hormonların etkisini resmen hissediyorum. Çok duygusal olmuştum. Ağlamak istiyordum herşeye o geçti meselaama hala yemek konusunda sıkıntılıyım. Çok sık acıkıyorum, sizede oluyor muydu
İnşallah düzelir canım, tabi kolay değil yani sonuçta az da olsa Bi gebelik geçiriyoruz vücut çok değişiyor. Ben benim memintolardan hiç bahsetmim zatenBen zaten cok sık yemek yerımo hep vardı yani.. ama vucudum cok degişti mesela göğüslerim cok acıyo, afedersınız ama hiç tuvalet problemi cekmezdım hergun cıkıyodum 3 gunde 1 cıkıyorum vucudumda yağlanma oldu. Uyku problemim oldu ve biraz akıntım var. Adet olsam hepsi bitcek bence
Canım hamilelikte sürecinde çikolata kistin küçüldü mü doğal tedavi diyorlar çünküBende çikolata kisti var gitmez o ama en azından enfeksiyonu temizlesin bi kac gündür akıntım da geliyor cnm
Ooo merhaba canımBen mersindeyim kuzumhangi doktora gidiyorsun?
Zaman hızlı geçiyor değil misayi olarak soyleyince oyle geliyor ama hissiyat dun evlenmis gibiyizsabri veren de Rabbim ins dermanini da verir senin kac yil oldu?
Ayy allah bağışlasın bir kızım olsa daha ne isterimZaman hızlı geçiyor değil mihaklısın dün gibi.. Bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü, 6 yılı bitirdik, 4 sene bekledik kuzu, klomen, aşılama, tüp bebek, yok şifalı otlar, denemediğimiz kalmadı. En son tüp bebek yaptık 2 embriyo oldu sadece, onlarıda transfer ettiremedik rahmimde polip çıktı. Tam ameliyat olacağım zamanı beklerken, hamile kalmışım. En olmaz denilen zmanda rabbim oldurdu. Elhamdülillah 1 buçuk yaşında bir kızım var.. Ellerinizden öper, olur mu olmaz mı bidaha derken korunmadık 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ama düşük oldu işte.. Evlat bizim imtihanımız.. Ben yine şanslıyım bir kızım var. Allah sizlere de Nasib etsin tez zmanda anlatasım varmış
Bu ay hamile kalmazsam clife macun alıcam onun icinde var sanırım. Ben hamile kalmadan önce onu da kullanmıştım 3 ayKist ve polipler için de iyi geliyor yazıyor ama çikolata kistini bilemiyorum. Miyomu veya tiroiti olanlar kullanmasın demiş. Bir de esas etkiyi testere dişli aslan pençesi de kullanırsan gösteriyor diyor. Hiç denemedim onu. Deneyen var mı acaba?
Cok zor hemde özellikle kızımı kaybettikten sonra arttı agrilarim. Valla bilmiyorum cnm sadece varlığını biliyorumÇikolata kistide cok zor dıyorlar agrı falan yapıyomuş baya diye duymuştum:/ ne kadar doğru bılemıyorum. Sadece yumurtalıklarda mı var yoksa rahımdede var mı
1 cm küçüldü cnm 4 buçuk ayda. Ama benim ara ara 1 cm küçülürdu zatenCanım hamilelikte sürecinde çikolata kistin küçüldü mü doğal tedavi diyorlar çünkü
Güzelmiş değerlerin maşallah. O zaman demekki herkeste farklı etkisi varEn son yaptırdıgımda gebelık varken d vit 50 b12 1000 civarı idi vitamin eksikliğim yok fakat demir azalmiş olabılır o da gayet iyidi ama düşükten azalmiş olabılır. Fakat doktora sordgmda hormonlardan sac dokulması olmuştur denıldı zaten goguslerıme falanda acı oldu adet olsam vucut temızlenıcek. Bu arada d vit 80 üstü vucutta toksin olarak depolanıyo diye duydum
Kuzum ben şimdi Tarsustayım. Burda zaten medical den başka alternatifim yok ama birkaç aya Mersine taşınıcaz inşallah ev bulursak. O yüzden şimdiden araştırıyorum. Filiz çayan var profesör onu çok beğeniyorum aslında ama bunlar da kalsın aklımda. Neresinde oturuyorsun? Belki ev konusunda da yardımcı olursun banaOoo merhaba canımben medical de nesrin aydın a gidiyordum, aynı zmanda şehir hastanesinde Ali Yeşil çok iyiydi canım, ama her zaman bulamıyorsun tabi sıra.şehir hast. Çok memnunum ben imkanları doktorlar iyi. Yani ortaya karışıktı benim. Şimdi yine şehirde perinatolog var pınar avcı, ona kontrole gideceğim inşallah. Sen kime gidiyorsun canım?
Aynen canım k2 ile alıyorum ama doktor bana bu aralıkta olsun 80 üst sınırdır fazlasıda toksin demişti ondan demiştim bende. Demir hapı kullanmıyorum demirim kendılığınden iyiydi benım hiç demir problemi yaşamadım. Aynen limonu ve zeytinyagını cok tüketıyorum ben haftada 1 lt zeytinyagı 2 kilo limonGüzelmiş değerlerin maşallah. O zaman demekki herkeste farklı etkisi var
Demirim baya iyi çıktı benim. Yemeklerden 2saat sonra içersen çayını kahveni aldığın besinin demirini bloklamamış oluyosun. Bir de c vitamini demir emilimini maksimuma çıkarıyo. Kahvaltıda bile limonlu bi salata uyduruyorum ki yediğim şeyler kanıma geçsin. Bir de ben ara ara avuçla kuru dut yerim belki o destek oluyordur
D vitaminini K2 ile birlikte alınca toksin olmuyor ve kemiklere dişlere eklemlere aktarılıyor ki bu kadınlR için zaten çook iyi bir şey. Tek başına almayın böbrek taşı falan yapıyor. D3+K2 şeklinde olan damlalardan kullandım ben.
Hımm anladım canım1 cm küçüldü cnm 4 buçuk ayda. Ama benim ara ara 1 cm küçülürdu zaten
Sonra gebelik planladiniz mi şuan mesela düşünüyor musunuzGecmis olsun canim. Benimde 9+4 de durmustu 11 aralıkta kurtaj oldum. Ilk baslarda benimde kanamam yoktu sonra basladi hatta 21 gun surdu kanamam kurtaj sonrasi.
o prensesin bende gozlerinden operimmmZaman hızlı geçiyor değil mihaklısın dün gibi.. Bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü, 6 yılı bitirdik, 4 sene bekledik kuzu, klomen, aşılama, tüp bebek, yok şifalı otlar, denemediğimiz kalmadı. En son tüp bebek yaptık 2 embriyo oldu sadece, onlarıda transfer ettiremedik rahmimde polip çıktı. Tam ameliyat olacağım zamanı beklerken, hamile kalmışım. En olmaz denilen zmanda rabbim oldurdu. Elhamdülillah 1 buçuk yaşında bir kızım var.. Ellerinizden öper, olur mu olmaz mı bidaha derken korunmadık 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ama düşük oldu işte.. Evlat bizim imtihanımız.. Ben yine şanslıyım bir kızım var. Allah sizlere de Nasib etsin tez zmanda anlatasım varmış
Gectı gitti ınsallh, guzel gunler kapıdaMeraba 12 haftalık bebeğimi kaybettin yaklaşık 2 ay önce Rabbin kimseye yaşarmasın çok zormus gerçekten daha yeni toparlanabildim
Rabbim bundan sonramizi güzel getirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı en dogru zamanda evlatlar nasip etsin
Hoşgeldin aramiza cnm.. Sebep neydi doktorum bişey dedi miMeraba 12 haftalık bebeğimi kaybettin yaklaşık 2 ay önce Rabbin kimseye yaşarmasın çok zormus gerçekten daha yeni toparlanabildim
Rabbim bundan sonramizi güzel getirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı en dogru zamanda evlatlar nasip etsin
Teşekkürler hosbuldumHoşgeldin aramiza cnm.. Sebep neydi doktorum bişey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?