Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çikolata kisti var gitmez o ama en azından enfeksiyonu temizlesin bi kac gündür akıntım da geliyor cnm
Çikolata kistide cok zor dıyorlar agrı falan yapıyomuş baya diye duymuştum:/ ne kadar doğru bılemıyorum. Sadece yumurtalıklarda mı var yoksa rahımdede var mı

Ben zaten cok sık yemek yerım o hep vardı yani.. ama vucudum cok degişti mesela göğüslerim cok acıyo, afedersınız ama hiç tuvalet problemi cekmezdım hergun cıkıyodum 3 gunde 1 cıkıyorum vucudumda yağlanma oldu. Uyku problemim oldu ve biraz akıntım var. Adet olsam hepsi bitcek bence

İnşallah düzelir canım, tabi kolay değil yani sonuçta az da olsa Bi gebelik geçiriyoruz vücut çok değişiyor. Ben benim memintolardan hiç bahsetmim zaten kendilerinden geçtiler. Yemek yeme işi hiç iyi değil ya normalde düzenli beslenirim, hala değişik düğüşük şeyler istiyor canım, yiyorum neyse düzelecek inşallah bencede hormonal.

Bende çikolata kisti var gitmez o ama en azından enfeksiyonu temizlesin bi kac gündür akıntım da geliyor cnm
Canım hamilelikte sürecinde çikolata kistin küçüldü mü doğal tedavi diyorlar çünkü

Ben mersindeyim kuzum hangi doktora gidiyorsun?
Ooo merhaba canım ben medical de nesrin aydın a gidiyordum, aynı zmanda şehir hastanesinde Ali Yeşil çok iyiydi canım, ama her zaman bulamıyorsun tabi sıra.şehir hast. Çok memnunum ben imkanları doktorlar iyi. Yani ortaya karışıktı benim. Şimdi yine şehirde perinatolog var pınar avcı, ona kontrole gideceğim inşallah. Sen kime gidiyorsun canım?

sayi olarak soyleyince oyle geliyor ama hissiyat dun evlenmis gibiyiz sabri veren de Rabbim ins dermanini da verir senin kac yil oldu?
Zaman hızlı geçiyor değil mi haklısın dün gibi.. Bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü, 6 yılı bitirdik, 4 sene bekledik kuzu, klomen, aşılama, tüp bebek, yok şifalı otlar, denemediğimiz kalmadı. En son tüp bebek yaptık 2 embriyo oldu sadece, onlarıda transfer ettiremedik rahmimde polip çıktı. Tam ameliyat olacağım zamanı beklerken, hamile kalmışım. En olmaz denilen zmanda rabbim oldurdu. Elhamdülillah 1 buçuk yaşında bir kızım var.. Ellerinizden öper, olur mu olmaz mı bidaha derken korunmadık 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ama düşük oldu işte.. Evlat bizim imtihanımız.. Ben yine şanslıyım bir kızım var. Allah sizlere de Nasib etsin tez zmanda anlatasım varmış

Ayy allah bağışlasın bir kızım olsa daha ne isterim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Bu ay hamile kalmazsam clife macun alıcam onun icinde var sanırım. Ben hamile kalmadan önce onu da kullanmıştım 3 ay

Çikolata kistide cok zor dıyorlar agrı falan yapıyomuş baya diye duymuştum:/ ne kadar doğru bılemıyorum. Sadece yumurtalıklarda mı var yoksa rahımdede var mı
Cok zor hemde özellikle kızımı kaybettikten sonra arttı agrilarim. Valla bilmiyorum cnm sadece varlığını biliyorum

Güzelmiş değerlerin maşallah. O zaman demekki herkeste farklı etkisi var
Demirim baya iyi çıktı benim. Yemeklerden 2saat sonra içersen çayını kahveni aldığın besinin demirini bloklamamış oluyosun. Bir de c vitamini demir emilimini maksimuma çıkarıyo. Kahvaltıda bile limonlu bi salata uyduruyorum ki yediğim şeyler kanıma geçsin. Bir de ben ara ara avuçla kuru dut yerim belki o destek oluyordur
D vitaminini K2 ile birlikte alınca toksin olmuyor ve kemiklere dişlere eklemlere aktarılıyor ki bu kadınlR için zaten çook iyi bir şey. Tek başına almayın böbrek taşı falan yapıyor. D3+K2 şeklinde olan damlalardan kullandım ben.

Kuzum ben şimdi Tarsustayım. Burda zaten medical den başka alternatifim yok ama birkaç aya Mersine taşınıcaz inşallah ev bulursak. O yüzden şimdiden araştırıyorum. Filiz çayan var profesör onu çok beğeniyorum aslında ama bunlar da kalsın aklımda. Neresinde oturuyorsun? Belki ev konusunda da yardımcı olursun bana

Aynen canım k2 ile alıyorum ama doktor bana bu aralıkta olsun 80 üst sınırdır fazlasıda toksin demişti ondan demiştim bende. Demir hapı kullanmıyorum demirim kendılığınden iyiydi benım hiç demir problemi yaşamadım. Aynen limonu ve zeytinyagını cok tüketıyorum ben haftada 1 lt zeytinyagı 2 kilo limon hiç kuru meyve yemıyorum ama demire cok iyi gelir kuru meyveler

Gecmis olsun canim. Benimde 9+4 de durmustu 11 aralıkta kurtaj oldum. Ilk baslarda benimde kanamam yoktu sonra basladi hatta 21 gun surdu kanamam kurtaj sonrasi.
Sonra gebelik planladiniz mi şuan mesela düşünüyor musunuz

Meraba 12 haftalık bebeğimi kaybettin yaklaşık 2 ay önce Rabbin kimseye yaşarmasın çok zormus gerçekten daha yeni toparlanabildim
Rabbim bundan sonramizi güzel getirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı en dogru zamanda evlatlar nasip etsin

o prensesin bende gozlerinden operimmm ins ablalik yapacagi kardesi de olur. aminn inshallah canim. bizde bu sene olacak ins, olmadi seneye, yine olmadi sonraki seneeee derken bu yila geldik bakalim kismetimiz ne zaman hala bekliyoruz...

Gectı gitti ınsallh, guzel gunler kapıda

Hoşgeldin aramiza cnm.. Sebep neydi doktorum bişey dedi mi

Hoşgeldin aramiza cnm.. Sebep neydi doktorum bişey dedi mi
Teşekkürler hosbuldum
Herşey yolunda gibi görünüyordu dusukten 2 gün önce dr kontrolüm vardı kan testlerim bebegimin durumu herşey normaldi şok oldum zaten
Herşey 1 saat içinde oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…