Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok üzüldüm. Allah bidaha yasatmasin.
Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize ❤

Isminin altındaki başlık icimi sızlattı doktor benim de bebegimin cinsiyetini kız olarak tahmin etmişti
4 buçuk aylikti melek kizimbiraz toparla kendini sonra mutlaka sebebini öğrenmeye çalış cnm 2.gebeliginde belki igne serum kullanman gerekir

Merhaba benide eklermisiniz bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu karnımda öldü kürtajla aldılar 19 aralıkta cuma gittim kontrole doktorum artık deneyibiliceğimizi söyledi folibol verdi ve 25 ocakta adet oldum 30 ocakta tamamen bitti normalde yumurtlamam takvime göre yarını gösteriyor yaşım 28 şimdiden teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz

Batı ben son adet takvimi sanıyordum beklenen adetmiş cahilliğimi verin yeniyim bat doğrusu 22.02.2021

Canım dün sabah yoktum negatifti
Yarın sabah tekrar yapıcam ama hiç umut yok çıksa çıkardı sanırım dün çatlama iğnesi olmuştum bide ben 2 hafta önce
Hayırlısı olsun ins cnm güzel olur hersey.. Sen klomen mi kullanmistin

Merhaba hosgeldiniz, cok gecmıs olsun oncelıkle, güzel haberlerle donatalım şubat ayını insallah
beklenen adet tarihini yazarsanız, sizi de ekleyim listeye

Sohrab heyecan durumun nasıl cnm? Bide bişey sorucam senin doktorun asilama öncesi klomen tedavisi falan denedi mi

İkinci olcak benım, ilk aşılamamda gebe kaldım fakat düşük oldu, dozu ilk üc gün 75, sonrakı 3 gun 87,5 vuruldum... İlk asılamada da 6 gun 75 vurulmustum
Aşılamadan sonra ilaç kullandınız mı tutunması için ?birde igenleri kendiniz mi yaptınız

İkinci olcak benım, ilk aşılamamda gebe kaldım fakat düşük oldu, dozu ilk üc gün 75, sonrakı 3 gun 87,5 vuruldum... İlk asılamada da 6 gun 75 vurulmustum
Genetik test yaptırdım demişsiniz sonuçlar nasıl geldi acaba benimde bir düşüğüm var, genetik yaptırmadım aklımda kaldı o test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…