Isminin altındaki başlık icimi sızlattı doktor benim de bebegimin cinsiyetini kız olarak tahmin etmiştiHoşgeldin aramiza cnm.. Sebep neydi doktorum bişey dedi mi
Inşallah inşallah canımGectı gitti ınsallh, guzel gunler kapıda
Ilk adeti oldum ve şuan tekrar istiyoruz canimSonra gebelik planladiniz mi şuan mesela düşünüyor musunuz
Cok üzüldüm. Allah bidaha yasatmasin.Meraba 12 haftalık bebeğimi kaybettin yaklaşık 2 ay önce Rabbin kimseye yaşarmasın çok zormus gerçekten daha yeni toparlanabildim
Rabbim bundan sonramizi güzel getirsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı en dogru zamanda evlatlar nasip etsin
Amin amin hepimize inşallah sağol canımCok üzüldüm. Allah bidaha yasatmasin.
Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize ❤
4 buçuk aylikti melek kizimIsminin altındaki başlık icimi sızlattı doktor benim de bebegimin cinsiyetini kız olarak tahmin etmişti
Merhaba benide eklermisiniz bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu karnımda öldü kürtajla aldılar 19 aralıkta cuma gittim kontrole doktorum artık deneyibiliceğimizi söyledi folibol verdi ve 25 ocakta adet oldum 30 ocakta tamamen bitti normalde yumurtlamam takvime göre yarını gösteriyor yaşım 28 şimdiden teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberlerle dönerizMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Merven5 02.01.2021 @medusasli 03.01.2021 @Kdr73 21.01.2021 Liloss 27.01.2021 sutlaacc 07.02.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @moco-coco 10.02.2021 @momtobe95 11.02.2021 @my3011 11.02.2021 Laviniiaaa 19.02.2021 @Teneffus Zili 24.02.2021 Sohrab 25.02.2021 burcusami 25.02.2021 Summerwinter 26.02.2021 @Random33 27.02.2021
Canım dün sabah yoktum negatiftisutlaacc batın bugün mus kaçırdım mi test yaptın mı cnm
Batı ben son adet takvimi sanıyordum beklenen adetmiş cahilliğimi verin yeniyim bat doğrusu 22.02.2021Merhaba benide eklermisiniz bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu karnımda öldü kürtajla aldılar 19 aralıkta cuma gittim kontrole doktorum artık deneyibiliceğimizi söyledi folibol verdi ve 25 ocakta adet oldum 30 ocakta tamamen bitti normalde yumurtlamam takvime göre yarını gösteriyor yaşım 28 şimdiden teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz
Hayırlısı olsun ins cnm güzel olur hersey.. Sen klomen mi kullanmistinCanım dün sabah yoktum negatifti
Yarın sabah tekrar yapıcam ama hiç umut yok çıksa çıkardı sanırım dün çatlama iğnesi olmuştum bide ben 2 hafta önce
Merhaba hosgeldiniz, cok gecmıs olsun oncelıkle, güzel haberlerle donatalım şubat ayını insallahMerhaba benide eklermisiniz bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu karnımda öldü kürtajla aldılar 19 aralıkta cuma gittim kontrole doktorum artık deneyibiliceğimizi söyledi folibol verdi ve 25 ocakta adet oldum 30 ocakta tamamen bitti normalde yumurtlamam takvime göre yarını gösteriyor yaşım 28 şimdiden teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz
Cok heyecanlıyım, zaman gecmiyor sankıSohrab heyecan durumun nasıl cnm? Bide bişey sorucam senin doktorun asilama öncesi klomen tedavisi falan denedi mi
Merhaba dozu kaç ilk denemeniz mi olacak bende baslicam bu ayCok heyecanlıyım, zaman gecmiyor sankı
Klomen hıc kullanmadım ben cnm, benım doktor asılamayı gonal f iğne ile yaptırıyor
İkinci olcak benım, ilk aşılamamda gebe kaldım fakat düşük oldu, dozu ilk üc gün 75, sonrakı 3 gun 87,5 vuruldum... İlk asılamada da 6 gun 75 vurulmustumMerhaba dozu kaç ilk denemeniz mi olacak bende baslicam bu ay
Aşılamadan sonra ilaç kullandınız mı tutunması için ?birde igenleri kendiniz mi yaptınızİkinci olcak benım, ilk aşılamamda gebe kaldım fakat düşük oldu, dozu ilk üc gün 75, sonrakı 3 gun 87,5 vuruldum... İlk asılamada da 6 gun 75 vurulmustum
Genetik test yaptırdım demişsiniz sonuçlar nasıl geldi acaba benimde bir düşüğüm var, genetik yaptırmadım aklımda kaldı o testİkinci olcak benım, ilk aşılamamda gebe kaldım fakat düşük oldu, dozu ilk üc gün 75, sonrakı 3 gun 87,5 vuruldum... İlk asılamada da 6 gun 75 vurulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?