Evet ilkinde progestan iğne kullanmıstım, bunda progestan fitil yazmıs doktorum, asılamadan sonra baslıcamAşılamadan sonra ilaç kullandınız mı tutunması için ?birde igenleri kendiniz mi yaptınız
Kromozom testınde sorun cıkmadı, trombofili de hafıf pıhtılasma cıktı.. Eger kromozom da sıkıntı cıksaydı dırek tüpe gecıs yapacaktıkGenetik test yaptırdım demişsiniz sonuçlar nasıl geldi acaba benimde bir düşüğüm var, genetik yaptırmadım aklımda kaldı o test
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.Kendime iğne batiramam diyorum çok canm acırEvet ilkinde progestan iğne kullanmıstım, bunda progestan fitil yazmıs doktorum, asılamadan sonra baslıcam
Evet kendım yaptım, cok kolay ve hıc acıtmıyor, kendiniz rahatlıkla yaparsınız, youtubedan video izleyinhersey hazır zaten doz ayarlıyosunuz kalem üstünde sadece
Peki maliyeti ne kadar testinKromozom testınde sorun cıkmadı, trombofili de hafıf pıhtılasma cıktı.. Eger kromozom da sıkıntı cıksaydı dırek tüpe gecıs yapacaktık
Hormon testine gore dozu belırlıyorlar, ona takılma hıc, benım de bu sefer fazla yumurta ile basladıgımız ıcın 75 yetersiz geldı, 87.5a cıkardık, hızla buyudu oyle olunca..İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.Kendime iğne batiramam diyorum çok canm acırbilmiyorum nasıl yapicaz yarın 150 doz seklinde baslicaz bana fazla gibi geldi okuduklarım hep düşük dozlarda
O kısım değişiyor tatlım, ozel de de yaptırabilirsin devlette de, sgk var mı yok mu hepsı etkiliyorPeki maliyeti ne kadar testin
Bu mesajın çok rahatlattı beni canm teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur,ilk olunca panik oldum ilacı iğneyi hiç gormedim iğne deyince aklima hep kalçadan yapılan iğneler geliyorHormon testine gore dozu belırlıyorlar, ona takılma hıc, benım de bu sefer fazla yumurta ile basladıgımız ıcın 75 yetersiz geldı, 87.5a cıkardık, hızla buyudu oyle olunca..
İğne ucu o kadar ince kı batırdıgını dahi hissetmezsin gobekten yapıcaksın zaten, sinek ısırıgı acısı bıle olmuyor
Haklısın cnm ins bebeğin tutunur sana sıkıcaCok heyecanlıyım, zaman gecmiyor sankı
Klomen hıc kullanmadım ben cnm, benım doktor asılamayı gonal f iğne ile yaptırıyor
Bu mesajın çok rahatlattı beni canm teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur,ilk olunca panik oldum ilacı iğneyi hiç gormedim iğne deyince aklima hep kalçadan yapılan iğneler geliyor
İkimizde de yok kuzum,acıkcası tüp bebek raporu ıcın İlk asılama yaptık, doktor ıkıbızde de sorun gorunmuyor %50sans veriyorum size dedı,, ve tuttu cok sukur.. Ama işte sonrası malumunuz..Haklısın cnm ins bebeğin tutunur sana sıkıcapeki esinde mi problem vardı asilama yaptı? Genelde asilama este hafif problem olunca oluyor da ondan sordum
Hım anladım cnm ins bu kez herşey cok güzel olucakİkimizde de yok kuzum,acıkcası tüp bebek raporu ıcın İlk asılama yaptık, doktor ıkıbızde de sorun gorunmuyor %50sans veriyorum size dedı,, ve tuttu cok sukur.. Ama işte sonrası malumunuz..
Yine tutar diyor asılama ıcın o yuzden tekrar yapıyoruz
İnsallah canım, umarım bu sefer hersey yolunda ılerlerHım anladım cnm ins bu kez herşey cok güzel olucak
Merhaba. Ben kasım ayında düşük yaptım 7 haftalık kalbi durdu. Bat tarihi 17 şubat. Bu ay denemeye başladık. Umarım herkes bebeğine kavuşur sağlıklaMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Merven5 02.01.2021 @medusasli 03.01.2021 @Kdr73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @sutlaacc 07.02.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @moco-coco 10.02.2021 @momtobe95 11.02.2021 @my3011 11.02.2021 @Glchn66 19.02.2021 @Teneffus Zili 24.02.2021 Sohrab 25.02.2021 burcusami 25.02.2021 @Summerwinter 26.02.2021 @Random33 27.02.2021
Merhaba, hosgeldinizMerhaba. Ben kasım ayında düşük yaptım 7 haftalık kalbi durdu. Bat tarihi 17 şubat. Bu ay denemeye başladık. Umarım herkes bebeğine kavuşur sağlıklaovulasyonn testiyle takip ediyorum umarım tutar
Rabbim bir daha böyle birşey yasatmasin canim 1 günlük bile olsa görmesek bile acısı çok başka Rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda bekletmesin inşallah4 buçuk aylikti melek kizimbiraz toparla kendini sonra mutlaka sebebini öğrenmeye çalış cnm 2.gebeliginde belki igne serum kullanman gerekir
Hoş buldummMerhaba, hosgeldinizaynı ayda düşük yapmısız, ınsallah bu ay hepimize ugurlu gelır
İnşallahHoş buldumm
İnşallah dua edelim birbirimize ❤
umarım herşey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz
Hafta sonu dr a gittik benim kan değerlerim yerle birdi ilk zamanlar baya kanamam olmuştu çünkü şimdi düzelmiş çok şükür dr nedensiz bir düşük dedi pıhtılaşma dedim ne dediysemde yok sende bir problem dedi cıktı4 buçuk aylikti melek kizimbiraz toparla kendini sonra mutlaka sebebini öğrenmeye çalış cnm 2.gebeliginde belki igne serum kullanman gerekir
Pıhtılaşma icin test verebilirsin cnm ama düşük olduğu icin önlem amacli da olsa progestan coraspin kullanmalisinHafta sonu dr a gittik benim kan değerlerim yerle birdi ilk zamanlar baya kanamam olmuştu çünkü şimdi düzelmiş çok şükür dr nedensiz bir düşük dedi pıhtılaşma dedim ne dediysemde yok sende bir problem dedi cıktı
Bizde tekrar istiyoruz onun içinde bir engel yok dedi kafam karıştı ya birşey varsa yine aynı şeyi yaşarsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?