Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamadan sonra ilaç kullandınız mı tutunması için ?birde igenleri kendiniz mi yaptınız
Evet ilkinde progestan iğne kullanmıstım, bunda progestan fitil yazmıs doktorum, asılamadan sonra baslıcam
Evet kendım yaptım, cok kolay ve hıc acıtmıyor, kendiniz rahatlıkla yaparsınız, youtubedan video izleyin hersey hazır zaten doz ayarlıyosunuz kalem üstünde sadece

Genetik test yaptırdım demişsiniz sonuçlar nasıl geldi acaba benimde bir düşüğüm var, genetik yaptırmadım aklımda kaldı o test
Kromozom testınde sorun cıkmadı, trombofili de hafıf pıhtılasma cıktı.. Eger kromozom da sıkıntı cıksaydı dırek tüpe gecıs yapacaktık

İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.Kendime iğne batiramam diyorum çok canm acır bilmiyorum nasıl yapicaz yarın 150 doz seklinde baslicaz bana fazla gibi geldi okuduklarım hep düşük dozlarda

İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.Kendime iğne batiramam diyorum çok canm acır bilmiyorum nasıl yapicaz yarın 150 doz seklinde baslicaz bana fazla gibi geldi okuduklarım hep düşük dozlarda
Hormon testine gore dozu belırlıyorlar, ona takılma hıc, benım de bu sefer fazla yumurta ile basladıgımız ıcın 75 yetersiz geldı, 87.5a cıkardık, hızla buyudu oyle olunca..
İğne ucu o kadar ince kı batırdıgını dahi hissetmezsin gobekten yapıcaksın zaten, sinek ısırıgı acısı bıle olmuyor

Bu mesajın çok rahatlattı beni canm teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur,ilk olunca panik oldum ilacı iğneyi hiç gormedim iğne deyince aklima hep kalçadan yapılan iğneler geliyor

Cok heyecanlıyım, zaman gecmiyor sankı
Klomen hıc kullanmadım ben cnm, benım doktor asılamayı gonal f iğne ile yaptırıyor
Haklısın cnm ins bebeğin tutunur sana sıkıca peki esinde mi problem vardı asilama yaptı? Genelde asilama este hafif problem olunca oluyor da ondan sordum

Haklısın cnm ins bebeğin tutunur sana sıkıca peki esinde mi problem vardı asilama yaptı? Genelde asilama este hafif problem olunca oluyor da ondan sordum
İkimizde de yok kuzum,acıkcası tüp bebek raporu ıcın İlk asılama yaptık, doktor ıkıbızde de sorun gorunmuyor %50sans veriyorum size dedı,, ve tuttu cok sukur.. Ama işte sonrası malumunuz..
Yine tutar diyor asılama ıcın o yuzden tekrar yapıyoruz

Hım anladım cnm ins bu kez herşey cok güzel olucak

Merhaba. Ben kasım ayında düşük yaptım 7 haftalık kalbi durdu. Bat tarihi 17 şubat. Bu ay denemeye başladık. Umarım herkes bebeğine kavuşur sağlıkla ovulasyonn testiyle takip ediyorum umarım tutar

Merhaba. Ben kasım ayında düşük yaptım 7 haftalık kalbi durdu. Bat tarihi 17 şubat. Bu ay denemeye başladık. Umarım herkes bebeğine kavuşur sağlıkla ovulasyonn testiyle takip ediyorum umarım tutar
Merhaba, hosgeldiniz aynı ayda düşük yapmısız, ınsallah bu ay hepimize ugurlu gelır

4 buçuk aylikti melek kizimbiraz toparla kendini sonra mutlaka sebebini öğrenmeye çalış cnm 2.gebeliginde belki igne serum kullanman gerekir
Rabbim bir daha böyle birşey yasatmasin canim 1 günlük bile olsa görmesek bile acısı çok başka Rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda bekletmesin inşallah

4 buçuk aylikti melek kizimbiraz toparla kendini sonra mutlaka sebebini öğrenmeye çalış cnm 2.gebeliginde belki igne serum kullanman gerekir
Hafta sonu dr a gittik benim kan değerlerim yerle birdi ilk zamanlar baya kanamam olmuştu çünkü şimdi düzelmiş çok şükür dr nedensiz bir düşük dedi pıhtılaşma dedim ne dediysemde yok sende bir problem dedi cıktı
Bizde tekrar istiyoruz onun içinde bir engel yok dedi kafam karıştı ya birşey varsa yine aynı şeyi yaşarsak

Pıhtılaşma icin test verebilirsin cnm ama düşük olduğu icin önlem amacli da olsa progestan coraspin kullanmalisin

Benim 4şubt yumurtlama 5şubatta çatlama oldu. 14 gün sonra test yapmam gerekiyor adet günümde gelmezse test yapıcam bakalım nasipse. Siz de bu ay mı başladınız. Bana doktorum 1bucuk ay korunma verdi ama ben yeni hazır hissetmeye başladım anca anca karar veriyorum korkuyorum Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye

Eklentiler

• IMG_20210204_175301.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210205_123252.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…