Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bir daha böyle birşey yasatmasin canim 1 günlük bile olsa görmesek bile acısı çok başka Rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda bekletmesin inşallah
Elbette cnm görmedik ama hissettik yavrularimizi.. Ins cnm hepimiz kavuşalım saglikla.. Ben eylülde kaybettim kızımı 2 aydır adetim düzene girdi ama daha nasip olmadı bakalım bekliyoruz

Cok guzel gormussun yumurtlamayı, ınsallah darısı dollenıp tutunmaya

Cok guzel gormussun yumurtlamayı, ınsallah darısı dollenıp tutunmaya
İnşallah Rabbim her isteyene nasip etsin ❤ bakalım inşallah bu ay ilk deneme. Bel kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Birde çok bulantım var 1 haftadır. Ama adet öncesi bende bulantı çok oluyor hayırlısı artık

İnsallah hayırlara vesiledir bu belirtiler düşükten sonra hamıle kalma sansı artıyormus benım doktorum da oyle soyldı

Elbette cnm görmedik ama hissettik yavrularimizi.. Ins cnm hepimiz kavuşalım saglikla.. Ben eylülde kaybettim kızımı 2 aydır adetim düzene girdi ama daha nasip olmadı bakalım bekliyoruz
Benim de ilk agdetim 32 gün sonra oldu ikinciyi 1 haftaya bekliyorum bakalim sonra kaldığımız yerden devam galiba inşallah yine aynı şeyleri yaşamayız

Merhaba kızlar aramıza yeni katılanlar olmuş Hoşgeldin iz ben 3 ay sonra denemeye başlayacağım, yüksek dozda 3 ay folbiol kullanmam şartmış.. Sık gebeliklerde de spina bifida problemi yaşanabiliyormuş kızlar depolar boşaldığı için, lütfen özellikle bizler düşük yaptığımız için değerlerimiz çok düşmüş olabilir, demir, kan, d vitamini özelliklede yüksek dozda folik asit kullanın lütfen, başıma gelenlerin sizin başınıza gelmesini asla istemem..

İnşallah bulursunuz canım ev nerede oturacağınıza bağlı, tabi yardımcı olmak isterim, taşınacağınızda sor lütfen en azından bildiğim kadarıyla fikir almış olursun, biz Mezitli de oturuyoruz kuzu, Akdeniz mah. Diye geçiyor. Filiz Çayan benim bebeğime teşhisi koyan doktordu. Hem insani olarak hem doktor olarak çok iyi.. Ben ayrıntılı için gitmiştim ona, kızımın anomalisi olduğunu öğrendiğim gün. İyiki ona gitmişim. Normal muayene ücreti ne bilmiyorum ama, gerçekten çok iyi bir prof, çok iyi bir insan..

Benim demir eksikliği oldu.Ilaç kullandım ama tiksindim artık.Pekmez kullanıyorum, bi mandalina veya portakal sıkıyorum bi yemek kaşığı pekmez ilave edip içiyorum.Kansızlığı olanlara tavsiye ederim.Devit 2 şişe bitirdim.Balık yağı da aldım.Folbiol de yarın başlıyayım artık.

Bende folbiol aldırayım kuzu, hafta içi Bi gün başlayayım ya benimde hep demirin düşük çıkar, bildim bileli böyle, gebelikten kalan ilaçları kullanıyorum bende bitince duruma göre bakacağım bakalım, olmadı bende pekmez c vitaminin geçeyim doğal beslenmeye önemli. Şu balık yağına alışamadım gitti yaa, sence onu gebelikten önce mi kullanmak lazım

Ayy allah bağışlasın bir kızım olsa daha ne isterim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah bir kızın olur canım benim, inan ki doyum olmuyor.. Allah zengin evlatlarımız olsun kardeşleri de olsun inşallah.. Başta bende bitane olsunda diyordum. Ama kızım bebekleri çok seviyor o da çok alışmıştı kardeş fikrine karnıma gelip aylaa gel derdi.. Olmadı.. Ömrü yokmuş evladımın.. İkizin olsun inşallah

Ben pıhtılaşma ile ilgili okuduğum bi kaç yerde balık yağının faydalı olduğunu görmüştüm.Bi de Osman Müftüoğlundan geçen dinledim.Gebe adayı her kadın DHA sını yükseltmeliymiş.Omega 3 te var.Bebekte zeka gelişimi için oldukça önemliymiş.Ben pek balık yemiyorum maalesefO yüzden başladım.

Biz de oralardan istiyoruz zaten kuzum. Kararı verdiğimizde tekrar danışırım sana sadece borçları biraz hafifletmeye çalışıyoruz yoksa hemen kaçıp gidicez zaten.
Filiz hocanın muayene ücreti 300 müş. Hiçbişey... Çünkü burda zaten op. Dr ücreti de 215 tl. Kafamın rahat olması için değer. İnşallah gerek kalmaz tabii Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…