- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ayyy amin amin ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim kuzuminşallah bir kızın olur canım benim, inan ki doyum olmuyor.. Allah zengin evlatlarımız olsun kardeşleri de olsun inşallah.. Başta bende bitane olsunda diyordum. Ama kızım bebekleri çok seviyor o da çok alışmıştı kardeş fikrine karnıma gelip aylaa gel derdi.. Olmadı.. Ömrü yokmuş evladımın.. İkizin olsun inşallah
Hayırlı olsun canım İnşaAllah bu kez her şey gönlünce olsun ❤ Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin 2021 bebişli yıl olsunİkimizde de yok kuzum,acıkcası tüp bebek raporu ıcın İlk asılama yaptık, doktor ıkıbızde de sorun gorunmuyor %50sans veriyorum size dedı,, ve tuttu cok sukur.. Ama işte sonrası malumunuz..
Yine tutar diyor asılama ıcın o yuzden tekrar yapıyoruz
Amiinn canım insallahhHayırlı olsun canım İnşaAllah bu kez her şey gönlünce olsun ❤ Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin 2021 bebişli yıl olsun
Geldik bebegım bekliyoruz, sperm verdık 9da, takılıyoruz kafeterya daKaçta gideceksin canımSohrab
Ayyy hadi bakalım dualarım seninleGeldik bebegım bekliyoruz, sperm verdık 9da, takılıyoruz kafeterya da
Kilo ve yumurtanın büyüme oranına gore ayarlıyor doktorlar ilaç dozunu canımİnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.Kendime iğne batiramam diyorum çok canm acırbilmiyorum nasıl yapicaz yarın 150 doz seklinde baslicaz bana fazla gibi geldi okuduklarım hep düşük dozlarda
Hayırlı olsun yaaa cok heyecanlıGeldik bebegım bekliyoruz, sperm verdık 9da, takılıyoruz kafeterya da
14 gun de cabucak gecer ınsallahHayırlı olsun yaaa cok heyecanlızaman cabuk gecıyo gun geldi bıle
Hayırlı olsun canım14 gun de cabucak gecer ınsallah
Ahhhh inşallahh bebegımHayırlı olsun canımSonunda minik bir civciv haberi alırız inşallah
Amin kuzum inşallahAyyy amin amin ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederiminşallah hayırlısıyla sizin minnoşa da kardeş gelicek canım benim ne tatlıymış onun isteği kabul olur
En zor bekleyiş di mi, bende bi tek o gecmıyo14 gun de cabucak gecer ınsallah
Adenizin miktarı nasıldı ben de bugün adet oldum ama çok az geliyor düşük sonrası ilk adetimBenim de ilk agdetim 32 gün sonra oldu ikinciyi 1 haftaya bekliyorum bakalim sonra kaldığımız yerden devam galiba inşallah yine aynı şeyleri yaşamayız
Op.Dr. için çok fazla yaa.Ben 90 tl verdim.Oğlumda gittiğim dönem 30, 35tl idi şaka gibi ya.Biz de oralardan istiyoruz zaten kuzum. Kararı verdiğimizde tekrar danışırım sanasadece borçları biraz hafifletmeye çalışıyoruz yoksa hemen kaçıp gidicez zaten.
Filiz hocanın muayene ücreti 300 müş. Hiçbişey... Çünkü burda zaten op. Dr ücreti de 215 tl. Kafamın rahat olması için değer. İnşallah gerek kalmaz tabiiTeşekkür ederim
Temizlik arası seni merak ettim bi bakayım dedim.Geldik bebegım bekliyoruz, sperm verdık 9da, takılıyoruz kafeterya da
Alternatifin olmadığı için bu kadar fahiş fiyatlar var zaten. Onlar da faydalanıyorlar işte. Adanada bi doktora gittim en son, 100 TL muayenesi iyi de bir doktor ama zaten burdan git gel 50 TL yol parası veriyorum. Rezillik valla.. Mersine taşınırsam rahat edicem inşallahOp.Dr. için çok fazla yaa.Ben 90 tl verdim.Oğlumda gittiğim dönem 30, 35tl idi şaka gibi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?