Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy amin amin ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sizin minnoşa da kardeş gelicek canım benim ne tatlıymış onun isteği kabul olur

Hayırlı olsun canım İnşaAllah bu kez her şey gönlünce olsun ❤ Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin 2021 bebişli yıl olsun

Ilk düşük yaptigimda araştırırken denk gelmiştim bu başlığa.Sonrasi zaten testler falan derken gizlice takip ediyordum.Simdi de biraz birşeyler yoluna girdi çok şükür.Ve yeniden anne olmayı çok istiyorum Rabbim nasip ederse.Rabbim hepimize de hayırlısıyla yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah.

Op.Dr. için çok fazla yaa.Ben 90 tl verdim.Oğlumda gittiğim dönem 30, 35tl idi şaka gibi ya.

Op.Dr. için çok fazla yaa.Ben 90 tl verdim.Oğlumda gittiğim dönem 30, 35tl idi şaka gibi ya.
Alternatifin olmadığı için bu kadar fahiş fiyatlar var zaten. Onlar da faydalanıyorlar işte. Adanada bi doktora gittim en son, 100 TL muayenesi iyi de bir doktor ama zaten burdan git gel 50 TL yol parası veriyorum. Rezillik valla.. Mersine taşınırsam rahat edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…