Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzüldüm senin adına umarım iyi bi doktor bulursun.Burada seçenek çok.Adana ya geldiğin doktorun adı ne idi? Belki bana da bi fikir olur.

Liloss bende soracaktım ama sıkmayayım dedim keseyi gördünüz mü?
Estagfurullah kuzum ne sıkması.
Bana arkadaşlarımdan bile daha sıcak ve anlayışlı oldunuz allah razi olsun sizden.
Yarın gideceğim
Kolay gelsin bu arada ben dün bütün eve giriştim temizlik terapisi..

Etmez Miyiz cnm ins cok güzel haberler alıcaksin bu kez herşey cok güzel olucakşubat ayi bize güzel gelicek ins
Bu gece kabus gördüm hala biraz gerginlik var sanırım bilinçaltımda. Hayra yoruyorum ama güzel olacak inşallah hepimiz için. Canlarım

Bana arkadaşlarımdan bile daha sıcak ve anlayışlı oldunuz allah razi olsun sizden.
Yarın gideceğim
Kendini yorma caanım benim
yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Yarın gideceğim
Sağol canım.Iyi haberlerle dönersin InşaAllah. Kaderdaş sayılırız.

En zor bekleyiş di mi, bende bi tek o gecmıyo
Aynen, merak heyecan, hepsı bir arada oluyor
Cok tesekkür ederim Allah razı olsun bebeğim
Temizlik arası seni merak ettim bi bakayım dedim.Rabbim Herşeyi yolunda götürsün inşaAllah.Çok sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip etsin.
Cok saol kuzum benım
Liloss sen ne durumdasın cnm kese için gittin mi doktora? Sohrab güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
İnsallah 14 gun sonra

Bu gece kabus gördüm hala biraz gerginlik var sanırım bilinçaltımda. Hayra yoruyorum ama güzel olacak inşallah hepimiz için. Canlarım
Sadaka vermen.Uyanınca soluna tükürerek( yani tam tükürmek değil tuh lanet olsun deriz ya o şekil☺)euzubesmele çekip Allah ım sen rüyamı hayra çevir demen yeterli.Naçizane günlük hayatta kullanabileceğin bi bilgi olsun canım❤

Kızlar ben doktoruma bu ay da olmazsa yumurta geliştirme ilaçları ve çatlama iğnesiyle onun takibinde denemek istediğimi yazdım. Adetin kaçıncı günü geleyim dedim. 15.günü gel bi bakalım ne durumda çatlamamış olursa iğne veririm dedi. İlaç kullanmayacakmışım yani. Böyle oluyor mu? Ben duymamıştım. Yani sadece ovulasyondan emin olmak istiyorum olmuyorsa da en azından onu bileyim çatladı da olmadı diyeyim. Beklemekten çok sıkıldım başka şey düşünemez oldum off

Adenizin miktarı nasıldı ben de bugün adet oldum ama çok az geliyor düşük sonrası ilk adetim
Ben ilk agdetimi çok yoğun yaşadım normalde de yoğun olurdu ama 2 kati falandı ağrı kesici ilaçlarla biraz baskiladik kan değerim çok düşüktü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…