Üzüldüm senin adına umarım iyi bi doktor bulursun.Burada seçenek çok.Adana ya geldiğin doktorun adı ne idi? Belki bana da bi fikir olur.Alternatifin olmadığı için bu kadar fahiş fiyatlar var zaten. Onlar da faydalanıyorlar işte. Adanada bi doktora gittim en son, 100 TL muayenesi iyi de bir doktor ama zaten burdan git gel 50 TL yol parası veriyorum. Rezillik valla.. Mersine taşınırsam rahat edicem inşallah
Etmez Miyiz cnm ins cok güzel haberler alıcaksin bu kez herşey cok güzel olucakYarın sabah gidicem inşallah bebeğim dualarınızı bekliyorumhaberdar edeceğim sizi.
Estagfurullah kuzum ne sıkması.Liloss bende soracaktım ama sıkmayayım dedim keseyi gördünüz mü?
Bu gece kabus gördüm hala biraz gerginlik var sanırım bilinçaltımda. Hayra yoruyorum ama güzel olacak inşallah hepimiz için. CanlarımEtmez Miyiz cnm ins cok güzel haberler alıcaksin bu kez herşey cok güzel olucakşubat ayi bize güzel gelicek ins
Kendini yorma caanım benimEstagfurullah kuzum ne sıkması.
Bana arkadaşlarımdan bile daha sıcak ve anlayışlı oldunuz allah razi olsun sizden.
Yarın gideceğim
Kolay gelsin bu arada ben dün bütün eve giriştimtemizlik terapisi..
Metro hastanesinde Ferat Erol. Çok ilgilidir. Ailecek doktorumuz hep oydu zatenÜzüldüm senin adına umarım iyi bi doktor bulursun.Burada seçenek çok.Adana ya geldiğin doktorun adı ne idi? Belki bana da bi fikir olur.
Hmm öyle mi? Ben de orada bi doktor bulmuştum Erkan Özer ona gidim diyodum.☺Metro hastanesinde Ferat Erol. Çok ilgilidir. Ailecek doktorumuz hep oydu zaten
Sağol canım.Iyi haberlerle dönersin InşaAllah. Kaderdaş sayılırız.Estagfurullah kuzum ne sıkması.
Bana arkadaşlarımdan bile daha sıcak ve anlayışlı oldunuz allah razi olsun sizden.
Yarın gideceğim
Kolay gelsin bu arada ben dün bütün eve giriştimtemizlik terapisi..
Aynen, merak heyecan, hepsı bir arada oluyorEn zor bekleyiş di mi, bende bi tek o gecmıyo
Cok tesekkür ederim Allah razı olsun bebeğim
Cok saol kuzum benımTemizlik arası seni merak ettim bi bakayım dedim.Rabbim Herşeyi yolunda götürsün inşaAllah.Çok sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip etsin. ❤
İnsallah 14 gun sonra
Hadi bakalım sıra sendeBu gece kabus gördüm hala biraz gerginlik var sanırım bilinçaltımda. Hayra yoruyorum ama güzel olacak inşallah hepimiz için. Canlarım
Hiç duymadım onu ama araştırdıysan git tabii kafanı karıştırmış olmayayımHmm öyle mi? Ben de orada bi doktor bulmuştum Erkan Özer ona gidim diyodum.☺
Sadaka vermen.Uyanınca soluna tükürerek( yani tam tükürmek değil tuh lanet olsun deriz ya o şekil☺)euzubesmele çekip Allah ım sen rüyamı hayra çevir demen yeterli.Naçizane günlük hayatta kullanabileceğin bi bilgi olsun canım❤Bu gece kabus gördüm hala biraz gerginlik var sanırım bilinçaltımda. Hayra yoruyorum ama güzel olacak inşallah hepimiz için. Canlarım
Yok canım bi fikir oldu bana da.Bi yakınım gidiyo memnun kalırsa bende gidicem.Hiç duymadım onu ama araştırdıysan git tabii kafanı karıştırmış olmayayım
Ben ilk agdetimi çok yoğun yaşadım normalde de yoğun olurdu ama 2 kati falandı ağrı kesici ilaçlarla biraz baskiladik kan değerim çok düşüktü zatenAdenizin miktarı nasıldı ben de bugün adet oldum ama çok az geliyor düşük sonrası ilk adetim
Inşallah guzel haberler alırsınız sağlıklaYarın sabah gidicem inşallah bebeğim dualarınızı bekliyorumhaberdar edeceğim sizi.
Aaa bugün mu belli oluyor hadi inşallah Rabbim yardım etsin güzel haberler le gelAhhhh inşallahh bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?