Temizlik bitmezEstagfurullah kuzum ne sıkması.
Bana arkadaşlarımdan bile daha sıcak ve anlayışlı oldunuz allah razi olsun sizden.
Yarın gideceğim
Kolay gelsin bu arada ben dün bütün eve giriştimtemizlik terapisi..
Yok canım bugun asılama oldum 12 bucuktaAaa bugün mu belli oluyor hadi inşallah Rabbim yardım etsin güzel haberler le gel
Amin canım insalllahHakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı haberlerini alalım inşallah. ❤
Hadi güzel haberlerin olsun canimYok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
Saol kuzumHadi güzel haberlerin olsun canim
Ya aa inşallah inşaallah sıkı sıkı tutunsun kuzu sana müjdeli haberler aliriz inşallahYok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
İnşallahh tatlım benımYa aa inşallah inşaallah sıkı sıkı tutunsun kuzu sana müjdeli haberler aliriz inşallah
Saol kuzumözledik seni
Aminn kuzuminşallah güzel sonuclarimiz olsun hepimizin canim benm
Yaa guzel sonuclarını alalım bebiş sıkı sıkı tutunsunnnYok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
İnsallah kuzumYaa guzel sonuclarını alalım bebiş sıkı sıkı tutunsunnn
Canım adet olmadımsutlaacc kuzum sen naptın, bat tarihin gectı
YaaaYok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
Geçmiş olsun canım.Canlar çok şükür oldu bitti operasyon. Düşük sonrası parca kalmış yapışmış. Küçük bi işlem ama işte yinede ameliyat sonuçta.insanı etkiliyor..
ay sonuna doğru genetik test yaptırmıştım onların sonucu çıkınca tekrar giderim doktora kontrole.. bakalım rahim için ne dicek o zmn
Hcg değerim 200lerde kalmıştı.. Düşükten nerdeyse 1 ay geçti 283 e ancak düştü. Adetle düşer dediler 25 di en son.. ama ultrasonda gözüktü bi karartı gibi rahimde canim.Geçmiş olsun canım.Bi belirtisi var mıydı yoksa sadece ultrasonda mı gözüktü.
Hadi insallh canim. 14 gün sonra mutlu sona ulaşıriz Allah ın izni ile❤Yok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?