- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla tutunsun anneciğine bebişYok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
Geçmiş olsun inşallah bir sonraki kontrolde daha güzel haberler alirsinizCanlar çok şükür oldu bitti operasyon. Düşük sonrası parca kalmış yapışmış. Küçük bi işlem ama işte yinede ameliyat sonuçta.insanı etkiliyor..
ay sonuna doğru genetik test yaptırmıştım onların sonucu çıkınca tekrar giderim doktora kontrole.. bakalım rahim için ne dicek o zmn
Cok tesekkur ederim inşallahGeçmiş olsun inşallah bir sonraki kontrolde daha güzel haberler alirsiniz
Aa şaşırdım, ilk kez catlatma nın gecıktıgını duyuyorum, Ayy hadi hayırlısı ınsallahCanım adet olmadımbugün yine testim negatif çıktı yarın doktor çağırmıştı bakalım oraya gidicem
Yaaarabbim gönlüne göre versin kuzum
İnşallahh kızlar, Allahım güldürsün yüzümü insallahHadi insallh canim. 14 gün sonra mutlu sona ulaşıriz Allah ın izni ile❤
Not aldım kuzum, bakarımAyy çok heyecanlı inşallah sağlıkla tutunsun anneciğine bebişah bu 14 gün geçmez yeni bi diziye falan başla evdeysen şöyle en uzunundan ama dram olmasın eğlenceli bi dizi olsun mesela Modern Family'yi izlemediysen tavsiye ederim kısa kısa bölümler her karakter birbirinden komik ve tuhaf eğlenceli bi aile dizisi (netflixte de var)
Böyle kısa kısa bölümler olduğu için aralarda bile izlersinNot aldım kuzum, bakarımhaftaya canlı dersler baslıyor, bu haftayı gecersek gelecek hafta gecer cabucak ınsallh
İlk komedi ve ilk izlediğim yabancı dizi how ı met your MotherBöyle kısa kısa bölümler olduğu için aralarda bile izlersindersler kafanı dağıtır ama bir yandan iyi olmuş stresten uzak dur yeter hadi bakalım inşallah sağlıkla güzel haberler gelsin
Aa şaşırdım, ilk kez catlatma nın gecıktıgını duyuyorum, Ayy hadi hayırlısı ınsallah
Sen de mi olmadın kuzum halasutlaacc selam kizlar, benimde 14.gun bugun , adet olacak gibiyim ama henuz gelmedi. Adet olmadan ac karnina bazi tahliller istedi doktorum insallah yarin sabaha kadar olmam da tahlilleri verebilirim.
Hadi geçmiş olsun canımCanlar çok şükür oldu bitti operasyon. Düşük sonrası parca kalmış yapışmış. Küçük bi işlem ama işte yinede ameliyat sonuçta.insanı etkiliyor..
ay sonuna doğru genetik test yaptırmıştım onların sonucu çıkınca tekrar giderim doktora kontrole.. bakalım rahim için ne dicek o zmn
Çatlama iğneden sonra 2. Gün falan oldu bence ama adet olmadığım için mi diyorsun canım?Aa şaşırdım, ilk kez catlatma nın gecıktıgını duyuyorum, Ayy hadi hayırlısı ınsallah
Ona da bayılıyorum benim de ilk üçtedir bittikten sonra baştan sona tekrar izlemiştimİlk komedi ve ilk izlediğim yabancı dizi how ı met your Motherdaha hıc yabancı komedi izlemedim dese yeridir ama bakıcam muhakkak
Benimde aynen canim beyaz akintim var, ama ben 12.gun direkt negatif gorunce bugun tekrar test yapmadim. Zaten bel agrim ve kasik agrim adet olacakmisim gibi ara ara yokluyor. Tek duam yarin sabaha kadar olmamak. Cumartesi test yapip negatif gorunce doktoruma yazdim, tsh,dhea ve prolaktin baktiralim dedi, esimden de sperm testi istedi. Bizde tekrar klomene baslamak icin doktor kontrolune gitmeden once tahlilleri verip oyle gitmek istiyoruz acikcasi yuz yuze konusmak daha iyi oluyor doktorla.Sen de mi olmadın kuzum hala
Benim beyaz akıntım da var çok hiç böyle olmazdı adet öncesi bilemedim
Evet bende gideceğim o söyler ona göre yeni ay yeni tedavi yeni umutlar olur canımBenimde aynen canim beyaz akintim var, ama ben 12.gun direkt negatif gorunce bugun tekrar test yapmadim. Zaten bel agrim ve kasik agrim adet olacakmisim gibi ara ara yokluyor. Tek duam yarin sabaha kadar olmamak. Cumartesi test yapip negatif gorunce doktoruma yazdim, tsh,dhea ve prolaktin baktiralim dedi, esimden de sperm testi istedi. Bizde tekrar klomene baslamak icin doktor kontrolune gitmeden once tahlilleri verip oyle gitmek istiyoruz acikcasi yuz yuze konusmak daha iyi oluyor doktorla.
Güzel haberler gelsin insallahsutlaacc selam kizlar, benimde 14.gun bugun , adet olacak gibiyim ama henuz gelmedi. Adet olmadan ac karnina bazi tahliller istedi doktorum insallah yarin sabaha kadar olmam da tahlilleri verebilirim.
Friends ciyim bendeOna da bayılıyorum benim de ilk üçtedir bittikten sonra baştan sona tekrar izlemiştimhatta friends var kesin duymuşsunuzdur eski bir dizi aynı onun gibi ama 90'larda geçiyor o da çok komikti
Evet, 14.gün adet gelmıyor mu igneden sonra?Çatlama iğneden sonra 2. Gün falan oldu bence ama adet olmadığım için mi diyorsun canım?
Kızlar kalça ve bacakta ağrı nin gebelikle alakası varmı.Bat a 5gun kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?