Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bugun asılama oldum 12 bucukta 14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
Ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla tutunsun anneciğine bebiş ah bu 14 gün geçmez yeni bi diziye falan başla evdeysen şöyle en uzunundan ama dram olmasın eğlenceli bi dizi olsun mesela Modern Family'yi izlemediysen tavsiye ederim kısa kısa bölümler her karakter birbirinden komik ve tuhaf eğlenceli bi aile dizisi (netflixte de var)

Geçmiş olsun inşallah bir sonraki kontrolde daha güzel haberler alirsiniz

Not aldım kuzum, bakarım haftaya canlı dersler baslıyor, bu haftayı gecersek gelecek hafta gecer cabucak ınsallh

Not aldım kuzum, bakarım haftaya canlı dersler baslıyor, bu haftayı gecersek gelecek hafta gecer cabucak ınsallh
Böyle kısa kısa bölümler olduğu için aralarda bile izlersin dersler kafanı dağıtır ama bir yandan iyi olmuş stresten uzak dur yeter hadi bakalım inşallah sağlıkla güzel haberler gelsin

Böyle kısa kısa bölümler olduğu için aralarda bile izlersin dersler kafanı dağıtır ama bir yandan iyi olmuş stresten uzak dur yeter hadi bakalım inşallah sağlıkla güzel haberler gelsin
İlk komedi ve ilk izlediğim yabancı dizi how ı met your Mother daha hıc yabancı komedi izlemedim dese yeridir ama bakıcam muhakkak

Aa şaşırdım, ilk kez catlatma nın gecıktıgını duyuyorum, Ayy hadi hayırlısı ınsallah
sutlaacc selam kizlar, benimde 14.gun bugun , adet olacak gibiyim ama henuz gelmedi. Adet olmadan ac karnina bazi tahliller istedi doktorum insallah yarin sabaha kadar olmam da tahlilleri verebilirim.

sutlaacc selam kizlar, benimde 14.gun bugun , adet olacak gibiyim ama henuz gelmedi. Adet olmadan ac karnina bazi tahliller istedi doktorum insallah yarin sabaha kadar olmam da tahlilleri verebilirim.
Sen de mi olmadın kuzum hala
Benim beyaz akıntım da var çok hiç böyle olmazdı adet öncesi bilemedim

Hadi geçmiş olsun canım

İlk komedi ve ilk izlediğim yabancı dizi how ı met your Mother daha hıc yabancı komedi izlemedim dese yeridir ama bakıcam muhakkak
Ona da bayılıyorum benim de ilk üçtedir bittikten sonra baştan sona tekrar izlemiştim hatta friends var kesin duymuşsunuzdur eski bir dizi aynı onun gibi ama 90'larda geçiyor o da çok komikti

Kızlar kalça ve bacakta ağrı nin gebelikle alakası varmı.Bat a 5gun kaldı.

Sen de mi olmadın kuzum hala
Benim beyaz akıntım da var çok hiç böyle olmazdı adet öncesi bilemedim
Benimde aynen canim beyaz akintim var, ama ben 12.gun direkt negatif gorunce bugun tekrar test yapmadim. Zaten bel agrim ve kasik agrim adet olacakmisim gibi ara ara yokluyor. Tek duam yarin sabaha kadar olmamak. Cumartesi test yapip negatif gorunce doktoruma yazdim, tsh,dhea ve prolaktin baktiralim dedi, esimden de sperm testi istedi. Bizde tekrar klomene baslamak icin doktor kontrolune gitmeden once tahlilleri verip oyle gitmek istiyoruz acikcasi yuz yuze konusmak daha iyi oluyor doktorla.

Evet bende gideceğim o söyler ona göre yeni ay yeni tedavi yeni umutlar olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…