Evet onu da duydum, benim ilgim daha cok tarıhı dönem dizilerine kaydı sonralarıOna da bayılıyorum benim de ilk üçtedir bittikten sonra baştan sona tekrar izlemiştimhatta friends var kesin duymuşsunuzdur eski bir dizi aynı onun gibi ama 90'larda geçiyor o da çok komikti
Geçmiş olsunCanlar çok şükür oldu bitti operasyon. Düşük sonrası parca kalmış yapışmış. Küçük bi işlem ama işte yinede ameliyat sonuçta.insanı etkiliyor..
ay sonuna doğru genetik test yaptırmıştım onların sonucu çıkınca tekrar giderim doktora kontrole.. bakalım rahim için ne dicek o zmn
Hadi ins müjdeli haberi alırızYok canım bugun asılama oldum 12 bucukta14 gun sonra bellı olcak Allah ızın verırse
Insallah canim cok sagol, insallah seninde hayirlisiyla tutunur bebisinGüzel haberler gelsin insallah
Bilmiyorum ki öyle olmalı gecikme yapmaz demiEvet, 14.gün adet gelmıyor mu igneden sonra?
Kdr73 sen mısın cnmHadi ins müjdeli haberi alırız
Evet canim bugunEvet, 14.gün adet gelmıyor mu igneden sonra?
İnsallahh kuzumInsallah canim cok sagol, insallah seninde hayirlisiyla tutunur bebisin
Canim bir konuda 6 gun gecikeni duymustum ya.. geciktikce umitlenmis ama negatifmis kist falanda olmamis sebepsizce gecikmis yaniBilmiyorum ki öyle olmalı gecikme yapmaz demi
Evet benimKdr73 sen mısın cnmsaol cnmsın
Yani ben hıc geciken duymamıştım, oncekı asılamada da vuruldum ama catlatma ıgnesının 13 veya 14.gunu sılık cızgı ile ogrenmıstimBilmiyorum ki öyle olmalı gecikme yapmaz demi
Bu nick de yakısmısEvet benim
Hımm en doğrusu kan vermek o zamanCanim bir konuda 6 gun gecikeni duymustum ya.. geciktikce umitlenmis ama negatifmis kist falanda olmamis sebepsizce gecikmis yani
Aaa sen bat 10 subat dıye yazmısızEvet canim bugunsutlaacc la ikimizin 14.gunu ama bu gece olmazsak gecikmis olacak ikimizinde
Bakalım ne diyecek doktorYani ben hıc geciken duymamıştım, oncekı asılamada da vuruldum ama catlatma ıgnesının 13 veya 14.gunu sılık cızgı ile ogrenmıstim
Ne zaman gidicen, yarın mı?Bakalım ne diyecek doktor
TeşekkürlerBu nick de yakısmıs
Evet canim sanirim oyle, ama bu kadar yazi okudum sadece bir iki kiside gecikme duydum genelde negatif olan herkes 13 ve 14.gun regl olmus. Hatta daha erken olanlar bile varmis. Bende anlamadim normalde max aksam ustu olurdum ben ama ilac dengeyi bozmus olabilir tabii ki.Hımm en doğrusu kan vermek o zaman
Progestan kullanıyorsun deıl mı?Bende 2 gündür pembe akıntı gördüm ilk gün akşam gördüm idrarımı yaparken beyaz akıntı da pembe kan vardı . Birseferlik birşeyi sonraki gün dün gece gördüm peceteyle silerken pembe akıntı ydi ağrı falan yoktu oda bir seferlikti şuan iyiyim birşey yok sanırım yeni rahime taşındı bizim ufaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?