Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa sen bat 10 subat dıye yazmısız bilmiyordum kuzum yoksa sana da sorardım
Yok canim biliyorum nolucak sanki, ben yazismalari gordukce giriyorum araya. Aslinda normal bat 10 subatti ama tabi sonradan catlatma ignesine karar verince doktor 14.gun 8 subatta olursun demisti.

Kızlar iğne vurduğunuz gunu 1.gün mü sayıyorsunuz, mesela ben cumartesı 21.00da vurdum cumartesı 1 mi dicem

Progestan kullanıyorsun deıl mı?
Yok ben Almanya'da yım randevu aldım 18 martadir daha erken randevu yok koronadan dolayı randevusuz bakmıyorlar ama kanamam artarsa ararım onları randevuyu erkene alırlar ilaçta kullanmıyorum biliyorlar yani yeni gebelik olduğunu da

Ayy keske nasil mutlu olurum varya inan 12.gun silikte olsa bir cizgi gorsem ihtimal verirdim ama ben 10.gunden sonra hep negatif gordum canim o yuzden kabullendim artik regl olacagimi.
Dur bakalım Allahtan ümit kesilmez daha regl olmadınız sutlaacc da sne de yarın güzel haber verseniz cifte bayram yasariz burda

Progestan fitil alıp kullansan faydası olur muhakkak, bana da yazdı doktor, hıc bırakmıcaksın dedı, gebelıkte de devam dedı

Progestan fitil alıp kullansan faydası olur muhakkak, bana da yazdı doktor, hıc bırakmıcaksın dedı, gebelıkte de devam dedı
Eğer yine olursa ayacam eğer hemen gel derse ilaç yazar olmadı acile giderim onlar yazar progestan çok iyi dir büyük kizimda kullandım ama sancım yok kasık ağrısı bel ağrısı ins iyidir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…