Yok canim biliyorum nolucak sanki, ben yazismalari gordukce giriyorum araya. Aslinda normal bat 10 subatti ama tabi sonradan catlatma ignesine karar verince doktor 14.gun 8 subatta olursun demisti.Aaa sen bat 10 subat dıye yazmısızbilmiyordum kuzum yoksa sana da sorardım
Kızlar iğne vurduğunuz gunu 1.gün mü sayıyorsunuz, mesela ben cumartesı 21.00da vurdum cumartesı 1 mi dicemEvet canim sanirim oyle, ama bu kadar yazi okudum sadece bir iki kiside gecikme duydum genelde negatif olan herkes 13 ve 14.gun regl olmus. Hatta daha erken olanlar bile varmis. Bende anlamadim normalde max aksam ustu olurdum ben ama ilac dengeyi bozmus olabilir tabii ki.
İnsallahh bebiiştendirYok canim biliyorum nolucak sanki, ben yazismalari gordukce giriyorum araya. Aslinda normal bat 10 subatti ama tabi sonradan catlatma ignesine karar verince doktor 14.gun 8 subatta olursun demisti.
Hayir canim ertesi gun 1.gun olarak sayiliyor. Yani benim doktorum oyle saydirdi. Bende saat 19.30 gibi olmustum igneyi.Kızlar iğne vurduğunuz gunu 1.gün mü sayıyorsunuz, mesela ben cumartesı 21.00da vurdum cumartesı 1 mi dicem
Tmmdır cok tesekkur edıyorumHayir canim ertesi gun 1.gun olarak sayiliyor. Yani benim doktorum oyle saydirdi. Bende saat 19.30 gibi olmustum igneyi.
Ayy keske nasil mutlu olurum varyaİnsallahh bebiiştendir
Rica ederim canim ne demekTmmdır cok tesekkur edıyorumbenım bugun 2.günüm iğnede
Yok ben Almanya'da yım randevu aldım 18 martadir daha erken randevu yok koronadan dolayı randevusuz bakmıyorlar ama kanamam artarsa ararım onları randevuyu erkene alırlar ilaçta kullanmıyorum biliyorlar yani yeni gebelik olduğunu daProgestan kullanıyorsun deıl mı?
Ayy evetRica ederim canim ne demekayy cok heyecanli ya zamanda gecmiyor boyle bekleyince
Bence de yap canim varsa cikar zaten mutlakaAyy evetbana bugunden sonra 14.gün kan da gebelık testı dedı hemsıre, ben Çatlatmanın 14.günü yaparım testı
Dur bakalım Allahtan ümit kesilmez daha regl olmadınızAyy keske nasil mutlu olurum varyainan 12.gun silikte olsa bir cizgi gorsem ihtimal verirdim ama ben 10.gunden sonra hep negatif gordum canim o yuzden kabullendim artik regl olacagimi.
Progestan fitil alıp kullansan faydası olur muhakkak, bana da yazdı doktor, hıc bırakmıcaksın dedı, gebelıkte de devam dedıYok ben Almanya'da yım randevu aldım 18 martadir daha erken randevu yok koronadan dolayı randevusuz bakmıyorlar ama kanamam artarsa ararım onları randevuyu erkene alırlar ilaçta kullanmıyorum biliyorlar yani yeni gebelik olduğunu da
Sütlac ta eskısehırde, cok uzak ta deılsınızoyle bir sey olsa ikimizde mutlu haberi versek kalkip Bursa'dan sutlaacc hangi sehirdeyse sarilmaya giderdim
Hahaha olurrSütlac ta eskısehırde, cok uzak ta deılsınızankaraya gelin ben sarılırım size kocaman
Eğer yine olursa ayacam eğer hemen gel derse ilaç yazar olmadı acile giderim onlar yazar progestan çok iyi dir büyük kizimda kullandım ama sancım yok kasık ağrısı bel ağrısı ins iyidir bebişProgestan fitil alıp kullansan faydası olur muhakkak, bana da yazdı doktor, hıc bırakmıcaksın dedı, gebelıkte de devam dedı
Ahh keşke,belki birgün yollarımız kesısır, yuzyuze de tanısmak nasıp olur
Teşekkürler kuzummmHadi geçmiş olsun canım
Insallah canim, cok isterimAhh keşke,belki birgün yollarımız kesısır, yuzyuze de tanısmak nasıp olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?