Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer yine olursa ayacam eğer hemen gel derse ilaç yazar olmadı acile giderim onlar yazar progestan çok iyi dir büyük kizimda kullandım ama sancım yok kasık ağrısı bel ağrısı ins iyidir bebiş
İnsallahh ama ne degısık, bızım testte cızgı gorur görmez doktora kosar, orda 1 ay sonraya bekletıyorlar, aslında bi acıdan da ıyı, yok kalp duyulacak mı duyulmayacak mı stresi yasamıyorsunuzdur

İnsallahh ama ne degısık, bızım testte cızgı gorur görmez doktora kosar, orda 1 ay sonraya bekletıyorlar, aslında bi acıdan da ıyı, yok kalp duyulacak mı duyulmayacak mı stresi yasamıyorsunuzdur
Evet maalesef burda randevusuz bakmıyorlar bekleyecegiz sabirla bende meraklıyım gidene kadar 3 ay olacak

Kız iyiki dogum baslayınca gel demiyorlar buna şükür
Ya zaten şu ilk rendevu gelsin her ay çağırırlar artık gebelik kitabi var her ay gebeler için gebelik takibi değişik yani güzel bir sistem boy kilo ilaç değişimi testler ultrason herşeyi yapıyorlar ben doğum odasında sancı çekerken müzik dinletiyorlar yorgan örtüyor yastığım i düzelttiler süper yani burda doğum yapmak

İyi akşamlar kızlar. Birşey sormak istiyordum size. Yumurtlamayı değerlendirdikten Sonra kasıkta ve belde ağrı göğüste hassasiyet yaşayan oldu mu. Adet olcakmışım gibi bir ağrı yaşıyorum normalmidir bu yoksa adetmi olucam

Evet onu da duydum, benim ilgim daha cok tarıhı dönem dizilerine kaydı sonraları
O zaman da Da Vinci's Demons var çok güzeldi yıllar önce izledim bazen bidaha mı izlesem diyorum onu önerebiliriiiim belki izlemişsindir zaten

Her ilkenin uygulaması farklı ınstgramda birını takıp edıyorum danımarkada yasıyor dogumcu yakın.. Hemsıre evlerini ziyaret etti, cocugun buyucegı evı odasını gormek aileyi tanımak ıcın.. Sorular sormus gıtmıs.. Ne kadar hosuma gıttı

Evet burda çocuklar öncelik bebek gelisimi çocuk gelişimi derken 7 yaşına kadar takip ediyorlar ilaç verilrler aşı yaparlar geçen gün çocuk doktoruna gittim evimiz iki odalı 4 kişiyiz doktor olmaz dedi çocuğun gelismi için ev küçük rapor yazdı evi değiştirmemiz lazım çocuğun günde 1 saatten fazla TV izlemesi hiç iyi değil beyin gelişimi için yasak birazda kızdı çok izletiyorsunuz diye ne yapalım ayak uyduracagiz şartlara birde gebeler için para veriyorlar 100 Euro ya yakın taki son doğum haftasına kadar annenin ihtiyaçları ilaç kıyafeti için doğum yapınca da 500 Euro aliyoz burda öncelik çocuklar kadınlar köpekler en son erkekler burda köpekler bebek gibi seviliyor herkes köpek besliyor evinde çocuğu gibi bakıyorlar Almanlar

Ayy izledim onu İstanbul sahneleri etkılemıstı baya, Marco poloyu izle
Eveeet çok iyiydi marco poloyu eşim izlemişti bir ara çok güzelmiş ben kaçırdım ama aklımda aslında kısa çalışma vardı bizde ayda 2 hafta evden çalışıyorduk iptal ettiler bu ay ne güzel çalışırken bir yandan açıyordum arkada diziler oynuyordu şimdi yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…