- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
İnsallahhEğer yine olursa ayacam eğer hemen gel derse ilaç yazar olmadı acile giderim onlar yazar progestan çok iyi dir büyük kizimda kullandım ama sancım yok kasık ağrısı bel ağrısı ins iyidir bebiş
Kuzum, cok sevındımÇok teşekkür ederim
Evet maalesef burda randevusuz bakmıyorlar bekleyecegiz sabirlaİnsallahhama ne degısık, bızım testte cızgı gorur görmez doktora kosar, orda 1 ay sonraya bekletıyorlar, aslında bi acıdan da ıyı, yok kalp duyulacak mı duyulmayacak mı stresi yasamıyorsunuzdur
Kız iyiki dogum baslayınca gel demiyorlarEvet maalesef burda randevusuz bakmıyorlar bekleyecegiz sabirlabende meraklıyım gidene kadar 3 ay olacak
Ya zaten şu ilk rendevu gelsin her ay çağırırlar artık gebelik kitabi var her ay gebeler için gebelik takibi değişik yani güzel bir sistemKız iyiki dogum baslayınca gel demiyorlarbuna şükür
Bi de yumurtlama geçmesine rağmen akıntı var.Bunu ben de merak ediyorum ???
Evet kuzumNe zaman gidicen, yarın mı?
Evet ben de üzülmüştüm insan bağlanıyor bitmesin istiyor böyle güzel komik dizi bulmak da zorFriends ciyim bendeBitirince çok üzülmüştüm
O zaman da Da Vinci's Demons var çok güzeldi yıllar önce izledim bazen bidaha mı izlesem diyorum onu önerebiliriiiim belki izlemişsindir zatenEvet onu da duydum, benim ilgim daha cok tarıhı dönem dizilerine kaydı sonraları
Ayyy evet ne güzel olur vallahi canımAhh keşke,belki birgün yollarımız kesısır, yuzyuze de tanısmak nasıp olur
Aynen bende sonra bulamadım böyleEvet ben de üzülmüştüm insan bağlanıyor bitmesin istiyor böyle güzel komik dizi bulmak da zor
Her ilkenin uygulaması farklı ınstgramda birını takıp edıyorum danımarkada yasıyor dogumcu yakın.. Hemsıre evlerini ziyaret etti, cocugun buyucegı evı odasını gormek aileyi tanımak ıcın.. Sorular sormus gıtmıs.. Ne kadar hosuma gıttıYa zaten şu ilk rendevu gelsin her ay çağırırlar artık gebelik kitabi var her ay gebeler için gebelik takibi değişik yani güzel bir sistemboy kilo ilaç değişimi testler ultrason herşeyi yapıyorlar ben doğum odasında sancı çekerken müzik dinletiyorlar yorgan örtüyor yastığım i düzelttiler süper yani burda doğum yapmak
Ayy izledim onuO zaman da Da Vinci's Demons var çok güzeldi yıllar önce izledim bazen bidaha mı izlesem diyorum onu önerebiliriiiim belki izlemişsindir zaten
Crown son bolumdeyım
Evet ilk 2 çok güzeldiCrown son bolumdeyımson sezon bıraz sıkıcı geldı nedense
Son sezon guzel bak ondaEvet ilk 2 çok güzeldi
Bende outlander da son sezona geldim
Evet burda çocuklar öncelik bebek gelisimi çocuk gelişimi derken 7 yaşına kadar takip ediyorlar ilaç verilrler aşı yaparlar geçen gün çocuk doktoruna gittim evimiz iki odalı 4 kişiyiz doktor olmaz dedi çocuğun gelismi için ev küçük rapor yazdı evi değiştirmemiz lazım çocuğun günde 1 saatten fazla TV izlemesi hiç iyi değil beyin gelişimi için yasak birazda kızdı çok izletiyorsunuz diyeHer ilkenin uygulaması farklı ınstgramda birını takıp edıyorum danımarkada yasıyor dogumcu yakın.. Hemsıre evlerini ziyaret etti, cocugun buyucegı evı odasını gormek aileyi tanımak ıcın.. Sorular sormus gıtmıs.. Ne kadar hosuma gıttı
Eveeet çok iyiydiAyy izledim onuİstanbul sahneleri etkılemıstı baya, Marco poloyu izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?