- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
YaaaKuzum, cok sevındımartık gelsin bebiş, korunma önerdi mi bu ay ıcın?
Evet normal bu canim. Yumurta değerlendirince oluyor bu belirtiler. Inş seninki gebelikle sonuçlanirİyi akşamlar kızlar. Birşey sormak istiyordum size. Yumurtlamayı değerlendirdikten Sonra kasıkta ve belde ağrı göğüste hassasiyet yaşayan oldu mu. Adet olcakmışım gibi bir ağrı yaşıyorum normalmidir bu yoksa adetmi olucam
Vay be sistem ne guzelEvet burda çocuklar öncelik bebek gelisimi çocuk gelişimi derken 7 yaşına kadar takip ediyorlar ilaç verilrler aşı yaparlar geçen gün çocuk doktoruna gittim evimiz iki odalı 4 kişiyiz doktor olmaz dedi çocuğun gelismi için ev küçük rapor yazdı evi değiştirmemiz lazım çocuğun günde 1 saatten fazla TV izlemesi hiç iyi değil beyin gelişimi için yasak birazda kızdı çok izletiyorsunuz diyene yapalım ayak uyduracagiz şartlara birde gebeler için para veriyorlar 100 Euro ya yakın taki son doğum haftasına kadar annenin ihtiyaçları ilaç kıyafeti için doğum yapınca da 500 Euro aliyoz burda öncelik çocuklar kadınlar köpekler en son erkekler burda köpekler bebek gibi seviliyor herkes köpek besliyor evinde çocuğu gibi bakıyorlar Almanlar
Teşekkür ederim umarım öyle olur❤Evet normal bu canim. Yumurta değerlendirince oluyor bu belirtiler. Inş seninki gebelikle sonuçlanir
O da 2 sezondan sonra cekılmedı, dizinin geliri maalıyetını karsılamamıs dıye haber okumustum, sonradan kıymete bindi ama 3. Sezon cekılır mı bılmem, onay alınmıştı halbukı.. Ben de ne zaman bosluk bulursam dızı acıyorum oyleEveeet çok iyiydimarco poloyu eşim izlemişti bir ara çok güzelmiş ben kaçırdım ama aklımda aslında kısa çalışma vardı bizde ayda 2 hafta evden çalışıyorduk iptal ettiler bu ay ne güzel çalışırken bir yandan açıyordum arkada diziler oynuyordu şimdi yapamıyorum
Sağlıgın yerinde olsun kı, saglıklı bebıs gelsınYaaaevet canim 4 hafta cinsellik yok.. iste adet olurum o zamana genetik sonuclarda çıkar.. öyle kontrole giderim. Bekle derse beklerim yok her şey yolunda dene derse de o zmn ancak
Yaa cok iyiEvet burda çocuklar öncelik bebek gelisimi çocuk gelişimi derken 7 yaşına kadar takip ediyorlar ilaç verilrler aşı yaparlar geçen gün çocuk doktoruna gittim evimiz iki odalı 4 kişiyiz doktor olmaz dedi çocuğun gelismi için ev küçük rapor yazdı evi değiştirmemiz lazım çocuğun günde 1 saatten fazla TV izlemesi hiç iyi değil beyin gelişimi için yasak birazda kızdı çok izletiyorsunuz diyene yapalım ayak uyduracagiz şartlara birde gebeler için para veriyorlar 100 Euro ya yakın taki son doğum haftasına kadar annenin ihtiyaçları ilaç kıyafeti için doğum yapınca da 500 Euro aliyoz burda öncelik çocuklar kadınlar köpekler en son erkekler burda köpekler bebek gibi seviliyor herkes köpek besliyor evinde çocuğu gibi bakıyorlar Almanlar
Öyle kuzum. Rabbim bidaha yasatmasin bu acıları bizlereSağlıgın yerinde olsun kı, saglıklı bebıs gelsın1 ay cabucak gecer.. Sen iyi ol yeter ki
Amiinn insallahhÖyle kuzum. Rabbim bidaha yasatmasin bu acıları bizlere
Malesef daha yeniyim 1 yıldır burdayım çok özlüyorum Türkiye'yi ama bende gelmek istemiyorum Türkiye'ye burda hayat şartları güzel cocuklarin geleceği ekonomik olarak herşey ucuz uygun bakalım hayat bize neler gösterecek dayanacak miym eşim için sıkıntı yok iş güç okul derken zamanı gecioYaa cok iyikaç yıldır oradasın? Türkiyeye dönmeyi ben olsam hıc dusunmezdım
HamburgVay be sistem ne guzelnerdesiniz almanya-da
Benim isveçte arkadaşlarım var orda babaya da 6 ay doğum izni veriliyormuş. Çok şaşırmıştım. Mantık şu ki anne kadar baba da çocuklarına bakıp bağ kurmalı. İlla emzirmesi gerekmiyor yani.Evet burda çocuklar öncelik bebek gelisimi çocuk gelişimi derken 7 yaşına kadar takip ediyorlar ilaç verilrler aşı yaparlar geçen gün çocuk doktoruna gittim evimiz iki odalı 4 kişiyiz doktor olmaz dedi çocuğun gelismi için ev küçük rapor yazdı evi değiştirmemiz lazım çocuğun günde 1 saatten fazla TV izlemesi hiç iyi değil beyin gelişimi için yasak birazda kızdı çok izletiyorsunuz diyene yapalım ayak uyduracagiz şartlara birde gebeler için para veriyorlar 100 Euro ya yakın taki son doğum haftasına kadar annenin ihtiyaçları ilaç kıyafeti için doğum yapınca da 500 Euro aliyoz burda öncelik çocuklar kadınlar köpekler en son erkekler burda köpekler bebek gibi seviliyor herkes köpek besliyor evinde çocuğu gibi bakıyorlar Almanlar
Burda en son kaçtı, yalan olmasın beş gün mü...Benim isveçte arkadaşlarım var orda babaya da 6 ay doğum izni veriliyormuş. Çok şaşırmıştım. Mantık şu ki anne kadar baba da çocuklarına bakıp bağ kurmalı. İlla emzirmesi gerekmiyor yani.Bir de aynı anda almıyorlardı sanırım süper ya
Ahaha valla 5se iyi yine 3 gün veren de olabiliyordu değişmediyseBurda en son kaçtı, yalan olmasın beş gün mü...
Aahh fırsat olsa biz de gitsekMalesef daha yeniyim 1 yıldır burdayım çok özlüyorum Türkiye'yi ama bende gelmek istemiyorum Türkiye'ye burda hayat şartları güzel cocuklarin geleceği ekonomik olarak herşey ucuz uygun bakalım hayat bize neler gösterecek dayanacak miym eşim için sıkıntı yok iş güç okul derken zamanı gecio
O dizinin kıtabı harikaymış, dizide harcamıslar dıyorlar kitabını okuyanlar, benım de aklımda oDün Bridgerton'a başladım kızlar.
Biraz klişe ama karakterler tatlı, pek tarzim değil aslında, tarihi olduğu için hoşuma gidiyor sanırım, yormuyor çerezliküçüncü bölümdeyim daha. Bitirince yaparım net yorumumu.
Bundan sonra tavsiyeniz üzerine outlander inşallah
Yaa isveçe kaçalım toplucaBenim isveçte arkadaşlarım var orda babaya da 6 ay doğum izni veriliyormuş. Çok şaşırmıştım. Mantık şu ki anne kadar baba da çocuklarına bakıp bağ kurmalı. İlla emzirmesi gerekmiyor yani.Bir de aynı anda almıyorlardı sanırım süper ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?