Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum, cok sevındım artık gelsin bebiş, korunma önerdi mi bu ay ıcın?
Yaaa evet canim 4 hafta cinsellik yok.. iste adet olurum o zamana genetik sonuclarda çıkar.. öyle kontrole giderim. Bekle derse beklerim yok her şey yolunda dene derse de o zmn ancak

Evet normal bu canim. Yumurta değerlendirince oluyor bu belirtiler. Inş seninki gebelikle sonuçlanir

Vay be sistem ne guzel nerdesiniz almanya-da

O da 2 sezondan sonra cekılmedı, dizinin geliri maalıyetını karsılamamıs dıye haber okumustum, sonradan kıymete bindi ama 3. Sezon cekılır mı bılmem, onay alınmıştı halbukı.. Ben de ne zaman bosluk bulursam dızı acıyorum oyle

Yaa cok iyi kaç yıldır oradasın? Türkiyeye dönmeyi ben olsam hıc dusunmezdım

Yaa cok iyi kaç yıldır oradasın? Türkiyeye dönmeyi ben olsam hıc dusunmezdım
Malesef daha yeniyim 1 yıldır burdayım çok özlüyorum Türkiye'yi ama bende gelmek istemiyorum Türkiye'ye burda hayat şartları güzel cocuklarin geleceği ekonomik olarak herşey ucuz uygun bakalım hayat bize neler gösterecek dayanacak miym eşim için sıkıntı yok iş güç okul derken zamanı gecio

Dün Bridgerton'a başladım kızlar.
Biraz klişe ama karakterler tatlı, pek tarzim değil aslında, tarihi olduğu için hoşuma gidiyor sanırım, yormuyor çerezlik üçüncü bölümdeyim daha. Bitirince yaparım net yorumumu.

Bundan sonra tavsiyeniz üzerine outlander inşallah

Benim isveçte arkadaşlarım var orda babaya da 6 ay doğum izni veriliyormuş. Çok şaşırmıştım. Mantık şu ki anne kadar baba da çocuklarına bakıp bağ kurmalı. İlla emzirmesi gerekmiyor yani. Bir de aynı anda almıyorlardı sanırım süper ya

Burda en son kaçtı, yalan olmasın beş gün mü...

Kızlar iyi akşamlar kürtaj olalı 3 hafta oldu adetim başladı ama lekelenme şeklinde oluyorum ve genelde siyah-kahverengi kan şeklinde ve parçalar var normal mi bu şekilde olması az oluyorum bir de kusura bakmayın açıkça yazdım ama kime sorayım bilemedim

Aahh fırsat olsa biz de gitsek

O dizinin kıtabı harikaymış, dizide harcamıslar dıyorlar kitabını okuyanlar, benım de aklımda o

Yaa isveçe kaçalım topluca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…