Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dha nın önemini bende biliyorum canım ondan da alayım o halde en azından 1 ay kala kullanmaya başlarım balık yiyorum da sonrasında beni kötü etkiliyor çok kokuyor muşum gibi oluyor. Halbuki dışarda pişirtiyorum. Pıhtılaşma sorunum yok kuzum ama balık yağı iyi geliyorsa bu da iyi haber zaten kullanmak gerekiyor bebiş olunca

Burda calisan anneler doğum izni alıyorlar 3 yıl izinli de oluyor devlet çalışmadığı halde maaşını da ödüyor

Tabi kuzu oh komşu oluruz ne güzel Allah ödeme kolaylığı versin canım benim. 300 se iyiymiş. Çünkü bundan 3 sene önce gittiğin Bi doktorun ücreti operatör olmasına rağmen 275 TLydi. Filiz hoca profesör ve mersinde herkes tarafından bilinen kabul görmüş, kendini ispatlamış bir doktor. Değer yani canım. Ama tabi normal bir doktor 150 TL mesela medical de, şimdi bizim durumlar farklı olunca, aradaki farkı daha iyi anlayabiliyoruz, uzmanla normal bir doktorun farkını.

Vayyy beee, toplaşıp hamburga gidiyoruz kızlar, kalbim hanıma komşu olacaz ya çok iyi ya yazdıklarını okudum da, sosyal devlet denen şey ne kadar güzel, Türkiye de sevdiklerini özlersin tabi kuzum, ama gerisini boşver yaşam şartları, hayat, izinler çok kötü.. Gelir gidersin hem istediğin zaman.. Benim imkanım olsa bende giderim bu ülkeden gerçekten, bize evlatlarımıza geleceğimize bir umut bırakmadılar..

Ne güzel düşünmüşler, çocuk büyür gider işte, bizde 40 takla atalım çocuk olunca nasıl izin kullansam yazı değerlendirsem, raporla idare etsem, falan diye kafayı yiyelim

Aynen çok zor Türkiye'de şartlar ülkemi kötülemek seviyorum ama çok bozuldu malesef evet burda herşey çok güzel devlet milletine değer veriyor seviyor herşeyi onların iyiliği için yapıyor ben yabancıyım ayrım yapmiyolar bizede destek çıkıyorlar her konuda bakalım hayırlısı ile kalırız buralarda iltica ettik burada

Ne güzel düşünmüşler, çocuk büyür gider işte, bizde 40 takla atalım çocuk olunca nasıl izin kullansam yazı değerlendirsem, raporla idare etsem, falan diye kafayı yiyelim
İlk bebek denemeye basladigimda acaba ne zaman dogsa dogum ıznınden max faydalanırım dıye hesap kitap yapıyordum, yanı bu hallere düşmek bile acınası ya, kucucuk bebegı bakıcı ya bırakıp işe git.. Calısmazsan para yok.. Ücretsiz izine de durumun elverırse ancak ayrılırsın.. Keske en azından 1 yıl ızın hakkı olsa

Aynen bende hesaplıyordum tatile denk gelsin diye ahh ahh

Ben hesapladım bakıcı da gelince benim kazandığım paradan bana 1tl kalmıyo. Bakıcıya, gündelikçiye, bakkala çakkala çalışmış olucam ve karşılığında çocuğumdan da uzak kalıcam. İşten eve gelmem benim 7:45 - 8 en erken. O kadar oku oku çocuğumu bakıcı yetiştirsin, yada ne bileyim terbiyesini bakıcıdan alsın Hayat şartları insana illallah ettiriyo bazen Ben de naptım işi bıraktım

Aynen bende hesaplıyordum tatile denk gelsin diye ahh ahh
Benim ablam da öğretmen o da istemişti denk getirmek ama olmadı malesef ilk denemede çocuğum olur sanıyoruz ama çok düşük bir ihtimalmiş onu anladım kızlara da söyleyip duruyorum bakın o kadar kolay değil başlayın şimdiden diye ben bir de klasik bir beyaz yakayım yani yolla falan günde 11 saatim rahat işte geçiyor yılda 14 gün izin veriyorlar seneye 6.yılım dolacak da 20 gün verecekler diye seviniyorum 365 güne 20 gün mükemmel gerçekten bebişim olursa beni anası bilir inşallah baya az görecek ay ne dertliymişim

Ahh ahh öyle bi imkanım yok maalesef, ama napıyorum ucretsız izne ayrılabılmek için birikim yapmaya gayret ediyorum, en azından ilk 2 yaşı benımle geçirsin diye.. Tabi hıcbı zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor, ortada çocuk yok maalesef

Normal tatlım ilk adette. Soğan kürü yapabilirsin adeti kolaylaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…