10 guncukBurda en son kaçtı, yalan olmasın beş gün mü...
Evet dha nın önemini bende biliyorum canım ondan da alayım o halde en azından 1 ay kala kullanmaya başlarımBen pıhtılaşma ile ilgili okuduğum bi kaç yerde balık yağının faydalı olduğunu görmüştüm.Bi de Osman Müftüoğlundan geçen dinledim.Gebe adayı her kadın DHA sını yükseltmeliymiş.Omega 3 te var.Bebekte zeka gelişimi için oldukça önemliymiş.Ben pek balık yemiyorum maalesefO yüzden başladım.
Geçer kuzu geçer14 gun de cabucak gecer ınsallah
İns kısmet olur gelirsiniz sanırım öğretmeniniz yoksaAahh fırsat olsa biz de gitsek
Burda calisan anneler doğum izni alıyorlar 3 yıl izinli de oluyor devlet çalışmadığı halde maaşını da ödüyorBenim isveçte arkadaşlarım var orda babaya da 6 ay doğum izni veriliyormuş. Çok şaşırmıştım. Mantık şu ki anne kadar baba da çocuklarına bakıp bağ kurmalı. İlla emzirmesi gerekmiyor yani.Bir de aynı anda almıyorlardı sanırım süper ya
Tabi kuzu oh komşu oluruz ne güzelBiz de oralardan istiyoruz zaten kuzum. Kararı verdiğimizde tekrar danışırım sanasadece borçları biraz hafifletmeye çalışıyoruz yoksa hemen kaçıp gidicez zaten.
Filiz hocanın muayene ücreti 300 müş. Hiçbişey... Çünkü burda zaten op. Dr ücreti de 215 tl. Kafamın rahat olması için değer. İnşallah gerek kalmaz tabiiTeşekkür ederim
Vayyy beee, toplaşıp hamburga gidiyoruz kızlar, kalbim hanıma komşu olacazEvet burda çocuklar öncelik bebek gelisimi çocuk gelişimi derken 7 yaşına kadar takip ediyorlar ilaç verilrler aşı yaparlar geçen gün çocuk doktoruna gittim evimiz iki odalı 4 kişiyiz doktor olmaz dedi çocuğun gelismi için ev küçük rapor yazdı evi değiştirmemiz lazım çocuğun günde 1 saatten fazla TV izlemesi hiç iyi değil beyin gelişimi için yasak birazda kızdı çok izletiyorsunuz diyene yapalım ayak uyduracagiz şartlara birde gebeler için para veriyorlar 100 Euro ya yakın taki son doğum haftasına kadar annenin ihtiyaçları ilaç kıyafeti için doğum yapınca da 500 Euro aliyoz burda öncelik çocuklar kadınlar köpekler en son erkekler burda köpekler bebek gibi seviliyor herkes köpek besliyor evinde çocuğu gibi bakıyorlar Almanlar
Ne güzel düşünmüşler, çocuk büyür gider işte, bizde 40 takla atalım çocuk olunca nasıl izin kullansam yazı değerlendirsem, raporla idare etsem, falan diye kafayı yiyelimBenim isveçte arkadaşlarım var orda babaya da 6 ay doğum izni veriliyormuş. Çok şaşırmıştım. Mantık şu ki anne kadar baba da çocuklarına bakıp bağ kurmalı. İlla emzirmesi gerekmiyor yani.Bir de aynı anda almıyorlardı sanırım süper ya
Aynen çok zor Türkiye'de şartlar ülkemi kötülemek seviyorum ama çok bozuldu malesefVayyy beee, toplaşıp hamburga gidiyoruz kızlar, kalbim hanıma komşu olacazya çok iyi ya yazdıklarını okudum da, sosyal devlet denen şey ne kadar güzel, Türkiye de sevdiklerini özlersin tabi kuzum, ama gerisini boşver yaşam şartları, hayat, izinler çok kötü.. Gelir gidersin hem istediğin zaman.. Benim imkanım olsa bende giderim bu ülkeden gerçekten, bize evlatlarımıza geleceğimize bir umut bırakmadılar..
Sezenın de dedıgı bu da gecer neler gecmiyor kıGeçer kuzu geçersayarız burda artık
İlk bebek denemeye basladigimda acaba ne zaman dogsa dogum ıznınden max faydalanırım dıye hesap kitap yapıyordum, yanı bu hallere düşmek bile acınası ya, kucucuk bebegı bakıcı ya bırakıp işe git.. Calısmazsan para yok.. Ücretsiz izine de durumun elverırse ancak ayrılırsın.. Keske en azından 1 yıl ızın hakkı olsaNe güzel düşünmüşler, çocuk büyür gider işte, bizde 40 takla atalım çocuk olunca nasıl izin kullansam yazı değerlendirsem, raporla idare etsem, falan diye kafayı yiyelim
Aynen bende hesaplıyordum tatile denk gelsin diye ahh ahhİlk bebek denemeye basladigimda acaba ne zaman dogsa dogum ıznınden max faydalanırım dıye hesap kitap yapıyordum, yanı bu hallere düşmek bile acınası ya, kucucuk bebegı bakıcı ya bırakıp işe git.. Calısmazsan para yok.. Ücretsiz izine de durumun elverırse ancak ayrılırsın.. Keske en azından 1 yıl ızın hakkı olsa
İlk bebek denemeye basladigimda acaba ne zaman dogsa dogum ıznınden max faydalanırım dıye hesap kitap yapıyordum, yanı bu hallere düşmek bile acınası ya, kucucuk bebegı bakıcı ya bırakıp işe git.. Calısmazsan para yok.. Ücretsiz izine de durumun elverırse ancak ayrılırsın.. Keske en azından 1 yıl ızın hakkı olsa
aksam oldu 10:13 henuz uyumadim sen uyandin mi?
Benim ablam da öğretmen o da istemişti denk getirmek ama olmadı malesefAynen bende hesaplıyordum tatile denk gelsin diye ahh ahh
Ahh ahh öyle bi imkanım yok maalesef, ama napıyorum ucretsız izne ayrılabılmek için birikim yapmaya gayret ediyorum, en azından ilk 2 yaşı benımle geçirsin diye.. Tabi hıcbı zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor, ortada çocuk yok maalesefBen hesapladım bakıcı da gelince benim kazandığım paradan bana 1tl kalmıyo. Bakıcıya, gündelikçiye, bakkala çakkala çalışmış olucam ve karşılığında çocuğumdan da uzak kalıcam. İşten eve gelmem benim 7:45 - 8 en erken. O kadar oku oku çocuğumu bakıcı yetiştirsin, yada ne bileyim terbiyesini bakıcıdan alsınHayat şartları insana illallah ettiriyo bazen Ben de naptım işi bıraktım
Evet şimdi uyandımaksam oldu 10:13 henuz uyumadim sen uyandin mi?
Normal tatlım ilk adette. Soğan kürü yapabilirsin adeti kolaylaştırıyor.Kızlar iyi akşamlar kürtaj olalı 3 hafta oldu adetim başladı ama lekelenme şeklinde oluyorum ve genelde siyah-kahverengi kan şeklinde ve parçalar var normal mi bu şekilde olması az oluyorum bir de kusura bakmayın açıkça yazdım ama kime sorayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?