Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kese göründü çok şükür
Bebek de daha çok minikmiş. Sata göre 6+1 ama 4. Haftadayız geç döllenmeden dolayı.

Haftaya salı gideceğim tekrar desteğiniz için teşekkür ederim hepinize.
Rabbim hepimize sağlıkla anne olmayı nasip etsin.

Aralık O kadar geniş ki 164 um ben. Valla 57 58 super benim için. Diete tam gaz devam ediyorum arada (dün ) kaçamak yapsamda bu cuma 60 i görcem inşallah ❤❤
Evet evet ınternetten de baktım verdikleri aralagın ortalaması ideal kılo ama o aralıkta olsak da şükür, maalesef benım 5 kılo fazlam var

Cok şükür canım, saglıkla ilerlesin insallah

Mersinde mi oturuyor şunuz

Allah bağışlasın canim

Yaaa maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum ❤

Gunaydin kizlar catlatma ignesinin 15.gununden bildiriyorum hala regl olmadim ama her an olacagimi hissettiriyor sagolsun neyse cok sukur sabah erkenden gidip doktorun istedigi tahlilleri verdim artik istedigi zaman gelebilir
Test yapsaydınız bi sabah. Gebelikte regli olacakmışız gibi oluyor

Liloss tebrik ederim canım rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıkla kucağına al inşallah. benimde umutlarım öbür aya kaldı artık. 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım ona göre adet hesaplamıştım ben ama bu sabah lekelenmem başladı. karnım ve belim çok ağrıyor. adetim başlıyor sanırım. kürtajdan sonra düzen oturmamıştı ilk adet 35 günde ikinci 23 günde üçüncü de 28 günde oldu. Rabbim hayırlısını versin. en azından adetim düzene girmiş görmüş oldum.

Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir..gerçi düzensiz demissiniz. Belki adet değildir hemen umutsz olmayın

Gunaydin kizlar catlatma ignesinin 15.gununden bildiriyorum hala regl olmadim ama her an olacagimi hissettiriyor sagolsun neyse cok sukur sabah erkenden gidip doktorun istedigi tahlilleri verdim artik istedigi zaman gelebilir
Gelmesin gelmesin, ıcınde hcg de var deıl mı tahlillerin

Ay evet planlamak da boşuna yani.
Seninde çok zormuş cidden çocuk anneyi bilemeyecek yaa

Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir..gerçi düzensiz demissiniz. Belki adet değildir hemen umutsz olmayın
ben hamile kalmadan önce düzensizdi 3.4 ayda bir gelirdi. ama kürtajdan sonra dediğim tarihlerde her ay adet oldum. bu ay korunmayı bıraktık en net 4.5 şubattı ona göre hesapladım adetimi ama demekki değilmiş canım sabahtan beri peçeteye gelen bi lekelenmem var ama adete dönücek gibi bel ağrısı filan gene de hayırlısı diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…