- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Aralık O kadar geniş ki 164 um ben. Valla 57 58 super benim için. Diete tam gaz devam ediyorum arada (dün
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir iki gün çok az sürdü şu an bitiyor çünküNormal tatlım ilk adette. Soğan kürü yapabilirsin adeti kolaylaştırıyor.
Kiminin yoğun oluyor kiminin böyle.. oluyor yani dert etme canimÇok teşekkür ederim inşallah öyledir iki gün çok az sürdü şu an bitiyor çünkü
Evet evet ınternetten de baktım verdikleri aralagın ortalaması ideal kılo ama o aralıkta olsak da şükür, maalesef benım 5 kılo fazlam varAralık O kadar geniş ki 164 um ben. Valla 57 58 super benim için. Diete tam gaz devam ediyorum arada (dün) kaçamak yapsamda bu cuma 60 i görcem inşallah ❤❤
Cok şükür canım, saglıkla ilerlesin insallahKızlar kese göründü çok şükür
Bebek de daha çok minikmiş. Sata göre 6+1 ama 4. Haftadayız geç döllenmeden dolayı.
Haftaya salı gideceğim tekrardesteğiniz için teşekkür ederim hepinize.
Rabbim hepimize sağlıkla anne olmayı nasip etsin.
Mersinde mi oturuyor şunuzTabi kuzu oh komşu oluruz ne güzelAllah ödeme kolaylığı versin canım benim. 300 se iyiymiş. Çünkü bundan 3 sene önce gittiğin Bi doktorun ücreti operatör olmasına rağmen 275 TLydi. Filiz hoca profesör ve mersinde herkes tarafından bilinen kabul görmüş, kendini ispatlamış bir doktor. Değer yani canım. Ama tabi normal bir doktor 150 TL mesela medical de, şimdi bizim durumlar farklı olunca, aradaki farkı daha iyi anlayabiliyoruz, uzmanla normal bir doktorun farkını.
Allah bağışlasın canimKızlar kese göründü çok şükür
Bebek de daha çok minikmiş. Sata göre 6+1 ama 4. Haftadayız geç döllenmeden dolayı.
Yaaa maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum ❤Kızlar kese göründü çok şükür
Geldik bebegım bekliyoruz, sperm verdık 9da, takılıyoruz kafeterya da
Test yapsaydınız bi sabah. Gebelikte regli olacakmışız gibi oluyorGunaydin kizlarcatlatma ignesinin 15.gununden bildiriyorum hala regl olmadim ama her an olacagimi hissettiriyor sagolsun neyse cok sukur sabah erkenden gidip doktorun istedigi tahlilleri verdim artik istedigi zaman gelebilir
Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir..gerçi düzensiz demissiniz. Belki adet değildir hemen umutsz olmayınLiloss tebrik ederim canım rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıkla kucağına al inşallah. benimde umutlarım öbür aya kaldı artık. 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım ona göre adet hesaplamıştım ben ama bu sabah lekelenmem başladı. karnım ve belim çok ağrıyor. adetim başlıyor sanırım. kürtajdan sonra düzen oturmamıştı ilk adet 35 günde ikinci 23 günde üçüncü de 28 günde oldu. Rabbim hayırlısını versin. en azından adetim düzene girmiş görmüş oldum.
Gelmesin gelmesin, ıcınde hcg de var deıl mı tahlillerinGunaydin kizlarcatlatma ignesinin 15.gununden bildiriyorum hala regl olmadim ama her an olacagimi hissettiriyor sagolsun neyse cok sukur sabah erkenden gidip doktorun istedigi tahlilleri verdim artik istedigi zaman gelebilir
Yok canim hcg istemedi, sanirim bir kac gun daha olmazsam isteyecekGelmesin gelmesin, ıcınde hcg de var deıl mı tahlillerin
Ay evet planlamak da boşuna yani.Benim ablam da öğretmen o da istemişti denk getirmek ama olmadı malesefilk denemede çocuğum olur sanıyoruz ama çok düşük bir ihtimalmiş onu anladım kızlara da söyleyip duruyorum bakın o kadar kolay değil başlayın şimdiden diye ben bir de klasik bir beyaz yakayım yani yolla falan günde 11 saatim rahat işte geçiyor yılda 14 gün izin veriyorlar seneye 6.yılım dolacak da 20 gün verecekler diye seviniyorum 365 güne 20 gün mükemmel gerçekten bebişim olursa beni anası bilir inşallah baya az görecek ay ne dertliymişim
Yaa, işaretleyiverseymıs onu daYok canim hcg istemedi, sanirim bir kac gun daha olmazsam isteyecek
ben hamile kalmadan önce düzensizdi 3.4 ayda bir gelirdi. ama kürtajdan sonra dediğim tarihlerde her ay adet oldum. bu ay korunmayı bıraktık en net 4.5 şubattı ona göre hesapladım adetimi ama demekki değilmiş canım sabahtan beri peçeteye gelen bi lekelenmem var ama adete dönücek gibi bel ağrısı filan gene de hayırlısı diyimGenelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir..gerçi düzensiz demissiniz. Belki adet değildir hemen umutsz olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?