- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Aynı boydayızAralık O kadar geniş ki 164 um ben. Valla 57 58 super benim için. Diete tam gaz devam ediyorum arada (dün) kaçamak yapsamda bu cuma 60 i görcem inşallah ❤❤
Bende israr etmedim aslinda uzulmemek icin, zaten 2 3 gune olmazsam doktor istemese de ben yaptiririm dayanamamYaa, işaretleyiverseymıs onu da
Canim hayirlisi olsun. 2.seferde sonuc alanlar cokmus. Uzme kendini, seni cok iyi anliyorum. Insallah bu ay cok daha guzel haberler veririz burayaBen doktora gitmeden oldum regl
Doktor bu ay yine klomen verdi
Ben tabi biraz ağlama krizi yaşadım ufak çaplışimdi iyiym Hayırlısı diyorum artık napalım eşimde tahlil verecek bu ay.
Oyy kuzumm kıyamam gözyaşlarınaBen doktora gitmeden oldum regl
Ben tabi biraz ağlama krizi yaşadım ufak çaplışimdi iyiym Hayırlısı diyorum artık napalım eşimde tahlil verecek bu ay.
İnşallah canım bende bide myom var engel değil ama hamilr kalırsın dedi doktor sonra buraya yakın olursa tutunamaz dedi valla anlamadım yaaCanim hayirlisi olsun. 2.seferde sonuc alanlar cokmus. Uzme kendini, seni cok iyi anliyorum. Insallah bu ay cok daha guzel haberler veririz buraya
Aminnn canımmmOyy kuzumm kıyamam gözyaşlarınaallahım hepimizin yüzünü güldürsün artık
Testim kalmamisti canim hepsini tukettim. Dun aksamda belim cok agriyinca ben aslinda sabaha olurum sandim o yuzden nobetci eczaneye de gondermemistim esimi. Ben test konusunda sabirsizlardanim aslinda surekli yapiyorum ama sonunda da hep uzuluyorum. O yuzden bu sefer 2-3 gun daha sabredip olmazsam direkt kan veririm diye dusundum.Test yapsaydınız bi sabah. Gebelikte regli olacakmışız gibi oluyor
Sende tahlil yaptırmışsın hadi hayırlısı olsun canımBende israr etmedim aslinda uzulmemek icin, zaten 2 3 gune olmazsam doktor istemese de ben yaptiririm dayanamam
Insallah canim kafana takmamaya calis. Benimde esim bugun sperm testi verecek. Ben daha once hamile kalinca gerek gormemisti doktor ama bu sefer testim negatif diye yazinca esin sperm testi versin dedi. Bakalim insallah bir sorun cikmazİnşallah canım bende bide myom var engel değil ama hamilr kalırsın dedi doktor sonra buraya yakın olursa tutunamaz dedi valla anlamadım yaaeşinde de sorun olursa aşılama yaparız dedi doktor yine umutlu da bakalım
Insallah canim bakalim, beni korkutan prolaktin degerim ilk kez bakilacak. Diger baktirdigim tsh ve dhea degerlerim bozuk oldugu icin troid ilaci ve biesteron kullaniyorum aylardir. Insallah prolaktin de bir sey cikmaz. Senin hormonlarina baktirdi mi?Sende tahlil yaptırmışsın hadi hayırlısı olsun canım
Evet ya çok ikilemdeyim işi bıraksam geleceğine yeterince yatırım yapamıcam bırakmasam 2 annem de bakmak için sabırsızlanıyor ama ben değil sonuçta annanesini babannesini anne bilen çocuklardan olsun istemiyorumAy evet planlamak da boşuna yani.
Seninde çok zormuş cidden çocuk anneyi bilemeyecek yaa
Hayırlısı kuzum evetben hamile kalmadan önce düzensizdi 3.4 ayda bir gelirdi. ama kürtajdan sonra dediğim tarihlerde her ay adet oldum. bu ay korunmayı bıraktık en net 4.5 şubattı ona göre hesapladım adetimi ama demekki değilmiş canım sabahtan beri peçeteye gelen bi lekelenmem var ama adete dönücek gibi bel ağrısı filan gene de hayırlısı diyim
Bak senin için 53 ler ideal benim için 57 58Aynı boydayızben de hamilelik düşük falan derken 60 61 olmuştum bu ara 58e düştüm inşallah 55 olmak istiyorum hayatımda 53ü geçtiğim hiç olmamıştı 2 senedir gebelik için yok vitaminler kullan yok ağır spor yapma yok stresten ye yok korona var evde otur derken kilo aldım inşallah hepimiz ideal kilolarımıza dönelimmm
Inşallah hayırlısı olur kuzummmTestim kalmamisti canim hepsini tukettim. Dun aksamda belim cok agriyinca ben aslinda sabaha olurum sandim o yuzden nobetci eczaneye de gondermemistim esimi. Ben test konusunda sabirsizlardanim aslinda surekli yapiyorum ama sonunda da hep uzuluyorum. O yuzden bu sefer 2-3 gun daha sabredip olmazsam direkt kan veririm diye dusundum.
Insallah canim cok sagolInşallah hayırlısı olur kuzummm
Aynen bende bir kere kaldım diye gerek görmedik ama versin dedi ileri hızı falan düşükse aşılama yapılır dediInsallah canim kafana takmamaya calis. Benimde esim bugun sperm testi verecek. Ben daha once hamile kalinca gerek gormemisti doktor ama bu sefer testim negatif diye yazinca esin sperm testi versin dedi. Bakalim insallah bir sorun cikmaz
Oyy kuzum ya, bak doktor kontrolundesın, o bebıs gelecek eninde sonundaBen doktora gitmeden oldum regl
Ben aralıkta baktırmıştım canım değerlerme prolaktin hafif yüksekti ilaç vermedi e2 düşüktü ilaç vermişti bi daha baktırmadımInsallah canim bakalim, beni korkutan prolaktin degerim ilk kez bakilacak. Diger baktirdigim tsh ve dhea degerlerim bozuk oldugu icin troid ilaci ve biesteron kullaniyorum aylardir. Insallah prolaktin de bir sey cikmaz. Senin hormonlarina baktirdi mi?
Aynen bebiş gelsin de bak ne güzel bakacakların da hazırmış bir yol bulunur canımEvet ya çok ikilemdeyim işi bıraksam geleceğine yeterince yatırım yapamıcam bırakmasam 2 annem de bakmak için sabırsızlanıyor ama ben değil sonuçta annanesini babannesini anne bilen çocuklardan olsun istemiyorum3 yıl bıraksam kreşe kadar en azından sonra işe dönmek zor olur mu falan kafalar karışık neyse olsun da çare bulunur yeter ki gelsin bebişim
İnşallah canım sağol nazlı kuzular bunlarOyy kuzum ya, bak doktor kontrolundesın, o bebıs gelecek eninde sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?