Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralık O kadar geniş ki 164 um ben. Valla 57 58 super benim için. Diete tam gaz devam ediyorum arada (dün ) kaçamak yapsamda bu cuma 60 i görcem inşallah ❤❤
Aynı boydayız ben de hamilelik düşük falan derken 60 61 olmuştum bu ara 58e düştüm inşallah 55 olmak istiyorum hayatımda 53ü geçtiğim hiç olmamıştı 2 senedir gebelik için yok vitaminler kullan yok ağır spor yapma yok stresten ye yok korona var evde otur derken kilo aldım inşallah hepimiz ideal kilolarımıza dönelimmm

Ben doktora gitmeden oldum regl
Doktor bu ay yine klomen verdi
Ben tabi biraz ağlama krizi yaşadım ufak çaplı şimdi iyiym Hayırlısı diyorum artık napalım eşimde tahlil verecek bu ay.
Canim hayirlisi olsun. 2.seferde sonuc alanlar cokmus. Uzme kendini, seni cok iyi anliyorum. Insallah bu ay cok daha guzel haberler veririz buraya

Ben tabi biraz ağlama krizi yaşadım ufak çaplı şimdi iyiym Hayırlısı diyorum artık napalım eşimde tahlil verecek bu ay.
Oyy kuzumm kıyamam gözyaşlarına allahım hepimizin yüzünü güldürsün artık

Canim hayirlisi olsun. 2.seferde sonuc alanlar cokmus. Uzme kendini, seni cok iyi anliyorum. Insallah bu ay cok daha guzel haberler veririz buraya
İnşallah canım bende bide myom var engel değil ama hamilr kalırsın dedi doktor sonra buraya yakın olursa tutunamaz dedi valla anlamadım yaa eşinde de sorun olursa aşılama yaparız dedi doktor yine umutlu da bakalım

Test yapsaydınız bi sabah. Gebelikte regli olacakmışız gibi oluyor
Testim kalmamisti canim hepsini tukettim. Dun aksamda belim cok agriyinca ben aslinda sabaha olurum sandim o yuzden nobetci eczaneye de gondermemistim esimi. Ben test konusunda sabirsizlardanim aslinda surekli yapiyorum ama sonunda da hep uzuluyorum. O yuzden bu sefer 2-3 gun daha sabredip olmazsam direkt kan veririm diye dusundum.

Insallah canim kafana takmamaya calis. Benimde esim bugun sperm testi verecek. Ben daha once hamile kalinca gerek gormemisti doktor ama bu sefer testim negatif diye yazinca esin sperm testi versin dedi. Bakalim insallah bir sorun cikmaz

Sende tahlil yaptırmışsın hadi hayırlısı olsun canım
Insallah canim bakalim, beni korkutan prolaktin degerim ilk kez bakilacak. Diger baktirdigim tsh ve dhea degerlerim bozuk oldugu icin troid ilaci ve biesteron kullaniyorum aylardir. Insallah prolaktin de bir sey cikmaz. Senin hormonlarina baktirdi mi?

Ay evet planlamak da boşuna yani.
Seninde çok zormuş cidden çocuk anneyi bilemeyecek yaa
Evet ya çok ikilemdeyim işi bıraksam geleceğine yeterince yatırım yapamıcam bırakmasam 2 annem de bakmak için sabırsızlanıyor ama ben değil sonuçta annanesini babannesini anne bilen çocuklardan olsun istemiyorum 3 yıl bıraksam kreşe kadar en azından sonra işe dönmek zor olur mu falan kafalar karışık neyse olsun da çare bulunur yeter ki gelsin bebişim

Hayırlısı kuzum evet

Bak senin için 53 ler ideal benim için 57 58 ben lisede filan 53 dum galiba
Işte benimde bi sonraki gebeliğe kadar ısrarla döneyim öylehamile kalayım istiyorum kuzim

Inşallah hayırlısı olur kuzummm

Insallah canim kafana takmamaya calis. Benimde esim bugun sperm testi verecek. Ben daha once hamile kalinca gerek gormemisti doktor ama bu sefer testim negatif diye yazinca esin sperm testi versin dedi. Bakalim insallah bir sorun cikmaz
Aynen bende bir kere kaldım diye gerek görmedik ama versin dedi ileri hızı falan düşükse aşılama yapılır dedi

Oyy kuzum ya, bak doktor kontrolundesın, o bebıs gelecek eninde sonunda

Ben aralıkta baktırmıştım canım değerlerme prolaktin hafif yüksekti ilaç vermedi e2 düşüktü ilaç vermişti bi daha baktırmadım

Aynen bebiş gelsin de bak ne güzel bakacakların da hazırmış bir yol bulunur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…