Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Noal yollarla gebe kalmıyorsun o zaman hiç eşin sperm testi yspti mı belki tembel kalitesiz spermdir yumurta spermi kabul eder ama yaşama ihtimali düşük ya kimyasal oluyor yada 3 aydan önce gelişmiyor kalp duruyot
Sperm degerlerı cok ıyı kuzum cok sukur, butun herseye bakıldı bızım.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef, ben kımyasal bıle yasamadım onceden

Doktorum asılama ıcın dogal yontem dıyor, sen dogal yoldan hamıle kalabiliyorsun dıyor hep.. O yuzden yıne asılama yapmak ıstedı, tüpe pek yanasmıyor son caremız o dıyor hep

Bugun Esra erolda adam erkek cocugu olmuyor diye Baska kadınla İmam nikahlı evlenmis, aıle Bı güzel kandırmış sonradan evlendıgı kadını bekarım diye kayınbaba gıtmıs ıstemıs kızı
Boynu devrilsin o adamın kaç bir ara eltime onun sakasinida yapmıştı saçma ya kadın birde sezeryen doğum yapmış 4 hakkı var 3. ünün cinsiyeti belli değil kv dio kız olursa normal doğum dene maksat doğum yapma şansı fazla olsun az kaldı bana da musallat olur kv

Doktorum asılama ıcın dogal yontem dıyor, sen dogal yoldan hamıle kalabiliyorsun dıyor hep.. O yuzden yıne asılama yapmak ıstedı, tüpe pek yanasmıyor son caremız o dıyor hep
Tabi canım aşılama doğal sayılır, şansı arttırıyor. Ne güzel kuzum

Sperm degerlerı cok ıyı kuzum cok sukur, butun herseye bakıldı bızım.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef, ben kımyasal bıle yasamadım onceden
Hayırlısı demek zamanı değil ins olur bu sefer döllenme olur rahim kabul eder bazı rahimler embriyoyu kabul etmiyor tuhaf ya biz kadınların durumu

Ayy canım yazık eltine bee.. Ne insanlar var Allah uzak etsin.. Hemen o kadından uzaklaşşş

Manyak kadın ya

Hayırlısı demek zamanı değil ins olur bu sefer döllenme olur rahim kabul eder bazı rahimler embriyoyu kabul etmiyor tuhaf ya biz kadınların durumu
Kendimize söz geçiremiyoruz desene gel Bi konuşalım rahimcim, sorun ne gel otur

Düşman başına sevgili kv
Benim kv dem melek gibidir kız o yandan şanslıyım. Allah razı olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez ona torun olsun.. Çok üzüldü ben kaybedince evladımı, çok ağladı.. Durmadan nasılsın kızım diye sordu. Yemek yaptı getirdi.. Allah ondan razı olsun

Ayy canım yazık eltine bee.. Ne insanlar var Allah uzak etsin.. Hemen o kadından uzaklaşşş
Eltim iyi de kv işte erkek çocuk meraklısı 5 oğlu var yani 2 kızı var erkeklere değer verir kızlara vermez zavallı eltim de onlarla yan yana oturuyo şuan meraktan catliyorlsr erkek mi kız mı diye kız 18 şubata randevusu var renkli o zaman belli olacak 4 gözle kv belkiyot insanın moralini bozuyor

Ne güzel maşallah Allah başıniZdan eksik etmesin bizimki direk hamile olduğumuzu duyar duymazins oğlumun oğlu olur der

Senin ilk gebelik midi kaç haft di

Kızlar selaaammm
Aranızda daha önceden veya şimdi progestan fitil kullanan var mı??
Ben kullanmıştım ilk düşüğümde beyaz akıntı gelmedi normal merak etme rahim alacağını alıyordur o kalanlar geliyor normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…