Benım de, hatta işe yaramıcak dedım macun gıbı bulasmıs, bıraz fazla ittiemek gerekmıs 3.günümdeyım dahaEvet canım oluyor hatta iç çamaşırı A da geliyor Du beyaz beyaz
Fazla ittir yarım saat kalkmsla ayaklarını yüksek tut uzatBenım de, hatta işe yaramıcak dedım macun gıbı bulasmıs, bıraz fazla ittiemek gerekmıs 3.günümdeyım daha
8 haftaya ladarKızlar iyi akşamlar ben de hamile kalırsam yeniden sadece anneme söylemeyi düşünüyorum bir de ben adet tarihim geçince hamile olduğumu öğrendim on gün sonra kahverengi leke başladı hem dış gebelikte hem de kalbi duran bebeğimde şimdi yeniden hamile kalsam 8 haftalık olana kadar doktora gitmesem sizce bir şey olur mu yani dış gebelik öyküm olduğu için sürekli kan veriyorum falan beni yoruyor siz olsanız ne yapardınız
8 haftaya kadar kırmızı kan pihti gormeseniz gitmeyin evde de sağlıklı vitaminli beslenin ins hamile kalırsınız8 haftaya ladar
Gece koyduktan sonra sabaha kadar uyuyorum, sabah da kahvaltıdan sonra koydum 1bucuk saat yattım bugunFazla ittir yarım saat kalkmsla ayaklarını yüksek tut uzat
Testler yapılacak onu bekleyeceğim yeniden denemek için ama galiba bir an önce acılarımı unutmak için hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin8 haftaya kadar kırmızı kan pihti gormeseniz gitmeyin evde de sağlıklı vitaminli beslenin ins hamile kalırsınız
Canım bence en azından sağlık ocağında 2 güne bir kan ver derim. Dış hebelikse belli olur kan değerlerinden doktora gitmene gerek kalmaz.Kızlar iyi akşamlar ben de hamile kalırsam yeniden sadece anneme söylemeyi düşünüyorum bir de ben adet tarihim geçince hamile olduğumu öğrendim on gün sonra kahverengi leke başladı hem dış gebelikte hem de kalbi duran bebeğimde şimdi yeniden hamile kalsam 8 haftalık olana kadar doktora gitmesem sizce bir şey olur mu yani dış gebelik öyküm olduğu için sürekli kan veriyorum falan beni yoruyor siz olsanız ne yapardınız
Amin ins canım darısı başına ama düşükten sonra 3 ay bwklesen iyi olur adet ol pihtilar kanlar çıksın temiz olsun rahim toparlansinTestler yapılacak onu bekleyeceğim yeniden denemek için ama galiba bir an önce acılarımı unutmak için hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynı durumdayız bende bir an önce kalmak istiyorum gözüm bişeyi görmüyor ama yapılan testler sonuçlanma süresi VS derken erteledik hep.. Bu ay inşallah denicezTestler yapılacak onu bekleyeceğim yeniden denemek için ama galiba bir an önce acılarımı unutmak için hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bacakların yukarıda mi yapiyorsun ilişkiye girer gibi düşün spermler çıkmasın gibi yüksek tutsan çabuk çıkmaz fitil erimez hemendeGece koyduktan sonra sabaha kadar uyuyorum, sabah da kahvaltıdan sonra koydum 1bucuk saat yattım bugun
Ben daha test bile vermedim yeni adet oldum ona da adet olmak denirse 3-5 damla ile 3-4 gün sürdü bilmiyorum ne olacak çok üzülüyorumAynı durumdayız bende bir an önce kalmak istiyorum gözüm bişeyi görmüyor ama yapılan testler sonuçlanma süresi VS derken erteledik hep.. Bu ay inşallah denicez
Canım dış gebeliğimde rahmim kalınlaştı değerlerim düzenli yükseldi 12000 e kadar çıktı o yüzden betaya da güvenmiyprımCanım bence en azından sağlık ocağında 2 güne bir kan ver derim. Dış hebelikse belli olur kan değerlerinden doktora gitmene gerek kalmaz.
Zaten genetik pıhtılaşma derken o kadar süreyi bulur galibaAmin ins canım darısı başına ama düşükten sonra 3 ay bwklesen iyi olur adet ol pihtilar kanlar çıksın temiz olsun rahim toparlansin
Canım test yaptırcam diyorsun o sürede vucudunda rahmin de dinlenir.. zamanın boşuna geçmemesi için genetik test pıhtılaşma testi.. Ayrıyeten romatoloji ye de gitmeni öneririmBen daha test bile vermedim yeni adet oldum ona da adet olmak denirse 3-5 damla ile 3-4 gün sürdü bilmiyorum ne olacak çok üzülüyorum
Riskli gebelik uzmanına gideceğim haftaya anlatacağım inşallah ne gerekiyorsa araştırmasını isteyeceğim Rabbim sana da hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ilk defa duydum romatolojiyi araştıracağım canım çok teşekkür ederimCanım test yaptırcam diyorsun o sürede vucudunda rahmin de dinlenir.. zamanın boşuna geçmemesi için genetik test pıhtılaşma testi.. Ayrıyeten romatoloji ye de gitmeni öneririm
Öyle yapimBacakların yukarıda mi yapiyorsun ilişkiye girer gibi düşün spermler çıkmasın gibi yüksek tutsan çabuk çıkmaz fitil erimez hemende
Soylemesemde anlar o canim. Beni benden daha cok taniyor çünkü. 11 aralikta oldu canim. Ilk adetti gordum. Bıraktık korunmayi. Onumuzdeki haftada 2. Adet tarihim insallh gelmez kırmızılarAynen tembih et söylemesinama sen dayanamazsın eşine söylersin bu güzel haberi muska ni tak uyu ins olur şuan ne durumda sin ne zaman oldu düşük
Var mı belirtiSoylemesemde anlar o canim. Beni benden daha cok taniyor çünkü. 11 aralikta oldu canim. Ilk adetti gordum. Bıraktık korunmayi. Onumuzdeki haftada 2. Adet tarihim insallh gelmez kırmızılar❤ bi mucize bekliyorum
Ne şanslısın cnm benim kaynanam aramadi bile. Eşimi aradi sordu o kadar. Gelmedi. Felcli kayınpederime bakıyor kendi istediğinde her yere gidiyor valla. Sozde sormuş annesi yaninda mi diye. Tam da ondan beklenilecek hareketti zaten. Hamileyken 2 kez canim sarma istedi sarmasını istedim 2.de guzel saramiyorum elim ağrıyor dedi..sadece eşimi doğurduğu için saygım var kendisine.. Kızımı kaybettim gene insanlık bende kalsın dedim gittim evine sormadı bile yine nasılsın bişeye ihtiyacin var mi diye. Allaha havale ettim artik..Benim kv dem melek gibidir kız o yandan şanslıyım. Allah razı olsunkız olsun erkek olsun hiç farketmez ona torun olsun.. Çok üzüldü ben kaybedince evladımı, çok ağladı.. Durmadan nasılsın kızım diye sordu. Yemek yaptı getirdi.. Allah ondan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?