Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar ben de hamile kalırsam yeniden sadece anneme söylemeyi düşünüyorum bir de ben adet tarihim geçince hamile olduğumu öğrendim on gün sonra kahverengi leke başladı hem dış gebelikte hem de kalbi duran bebeğimde şimdi yeniden hamile kalsam 8 haftalık olana kadar doktora gitmesem sizce bir şey olur mu yani dış gebelik öyküm olduğu için sürekli kan veriyorum falan beni yoruyor siz olsanız ne yapardınız

8 haftaya ladar

8 haftaya kadar kırmızı kan pihti gormeseniz gitmeyin evde de sağlıklı vitaminli beslenin ins hamile kalırsınız
Testler yapılacak onu bekleyeceğim yeniden denemek için ama galiba bir an önce acılarımı unutmak için hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım bence en azından sağlık ocağında 2 güne bir kan ver derim. Dış hebelikse belli olur kan değerlerinden doktora gitmene gerek kalmaz.

Testler yapılacak onu bekleyeceğim yeniden denemek için ama galiba bir an önce acılarımı unutmak için hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin ins canım darısı başına ama düşükten sonra 3 ay bwklesen iyi olur adet ol pihtilar kanlar çıksın temiz olsun rahim toparlansin

Aynı durumdayız bende bir an önce kalmak istiyorum gözüm bişeyi görmüyor ama yapılan testler sonuçlanma süresi VS derken erteledik hep.. Bu ay inşallah denicez

Gece koyduktan sonra sabaha kadar uyuyorum, sabah da kahvaltıdan sonra koydum 1bucuk saat yattım bugun
Bacakların yukarıda mi yapiyorsun ilişkiye girer gibi düşün spermler çıkmasın gibi yüksek tutsan çabuk çıkmaz fitil erimez hemende

Aynı durumdayız bende bir an önce kalmak istiyorum gözüm bişeyi görmüyor ama yapılan testler sonuçlanma süresi VS derken erteledik hep.. Bu ay inşallah denicez
Ben daha test bile vermedim yeni adet oldum ona da adet olmak denirse 3-5 damla ile 3-4 gün sürdü bilmiyorum ne olacak çok üzülüyorum

Canım bence en azından sağlık ocağında 2 güne bir kan ver derim. Dış hebelikse belli olur kan değerlerinden doktora gitmene gerek kalmaz.
Canım dış gebeliğimde rahmim kalınlaştı değerlerim düzenli yükseldi 12000 e kadar çıktı o yüzden betaya da güvenmiyprım

Ben daha test bile vermedim yeni adet oldum ona da adet olmak denirse 3-5 damla ile 3-4 gün sürdü bilmiyorum ne olacak çok üzülüyorum
Canım test yaptırcam diyorsun o sürede vucudunda rahmin de dinlenir.. zamanın boşuna geçmemesi için genetik test pıhtılaşma testi.. Ayrıyeten romatoloji ye de gitmeni öneririm

Canım test yaptırcam diyorsun o sürede vucudunda rahmin de dinlenir.. zamanın boşuna geçmemesi için genetik test pıhtılaşma testi.. Ayrıyeten romatoloji ye de gitmeni öneririm
Riskli gebelik uzmanına gideceğim haftaya anlatacağım inşallah ne gerekiyorsa araştırmasını isteyeceğim Rabbim sana da hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ilk defa duydum romatolojiyi araştıracağım canım çok teşekkür ederim

Aynen tembih et söylemesin ama sen dayanamazsın eşine söylersin bu güzel haberi muska ni tak uyu ins olur şuan ne durumda sin ne zaman oldu düşük
Soylemesemde anlar o canim. Beni benden daha cok taniyor çünkü. 11 aralikta oldu canim. Ilk adetti gordum. Bıraktık korunmayi. Onumuzdeki haftada 2. Adet tarihim insallh gelmez kırmızılar ❤ bi mucize bekliyorum

Soylemesemde anlar o canim. Beni benden daha cok taniyor çünkü. 11 aralikta oldu canim. Ilk adetti gordum. Bıraktık korunmayi. Onumuzdeki haftada 2. Adet tarihim insallh gelmez kırmızılar ❤ bi mucize bekliyorum
Var mı belirti ins olur

Ne şanslısın cnm benim kaynanam aramadi bile. Eşimi aradi sordu o kadar. Gelmedi. Felcli kayınpederime bakıyor kendi istediğinde her yere gidiyor valla. Sozde sormuş annesi yaninda mi diye. Tam da ondan beklenilecek hareketti zaten. Hamileyken 2 kez canim sarma istedi sarmasını istedim 2.de guzel saramiyorum elim ağrıyor dedi..sadece eşimi doğurduğu için saygım var kendisine.. Kızımı kaybettim gene insanlık bende kalsın dedim gittim evine sormadı bile yine nasılsın bişeye ihtiyacin var mi diye. Allaha havale ettim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…