Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten genetik pıhtılaşma derken o kadar süreyi bulur galiba Allah çaresiz bir dert vermesin inşallah
Amin canım ins çaresini bulursun Rabb'im dermanını da verir soğan suyu kaynat iç çok iyi gelir adet duzensizligine yumurtalıklara

Var mı belirti ins olur
Valla suan yok gibi canim. Arasam illaki bulurum belirti belki, ama unutlanmak istemiyorum galiba canim. Cunku belli olmuyor. Akinti, agrı vs adet belirtisi de olabiliyor gebelik belirtiside. Bide kendime soz verdim günüm gecmeden test vs yapmiycam.

En iyi kv bende. Ölü taklidi yapıyor ben bile kendi varlığımdan şüphe etmeye başladım. Hamile kaldım aramadı bile. Düşük yaptım yine aramadı ne geçmiş olsun ne bişey. Ama geçende kendi tansiyonu yükselmiş de eşime sitem ediyormuş. Arayıp bana geçmiş olsun bile demedi gelin diye. Ölür müsün, öldürür müsün?

O nasıl bisey oyle ya sonucta kaybedilen kendi torunu.. tuhaf valla

Amin canım ins çaresini bulursun Rabb'im dermanını da verir soğan suyu kaynat iç çok iyi gelir adet duzensizligine yumurtalıklara
Bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım her ay aynı gün olurdum çok şükür ama kürtajdan sonra 3 hafta geçti adet oldum ondan az oldum diye umut ediyorum soğan suyunu da içeceğim

Çoğu insanda görüyorum malesef bu insazsızlığı canım.. Eşlerimizi doğurmuşlar tamam büyütmüşler ama çoğu kv nedense kompleksli, ne var yani azcık insan olmak zor mu.. Ne diyeyim kuzum.. Hatalarının farkına varır inşallah, tamam hadi gelememiş eşi rahatsız. Ama bi konuşup üzüldüğünü belirtseymiş ne bilim..

Ne güzel maşallah Allah başıniZdan eksik etmesin bizimki direk hamile olduğumuzu duyar duymazins oğlumun oğlu olur der
Değişik canım seninki belli, ben bu tiplerin soyu tükendi sanıyordum ama hala nadir bulunanlar var demek ki.. Cins

Kuzum senin yerinde olsam daha çok giderdim hatta öğrenir öğrenmez giderdim. Dış gebelik yaşamışsın kolay değil.. Hamile kalma sürecini de sıkı sıkıya takip et derim. 2 tane olumsuzluk yaşamışsın iyi bir doktor bul sürekli takipte kal derim.

Sende ölü taklidi yap Ne garipler yaa yaşlandıkça olgunlaşma mı insan, herkes olgunlaşamıyor malesef

Kız benımkı de yalandan kalbim agrıyor doktora goturttu kendını hıcbısey cıkmadı, ıste şu gelinim 5 kere aradı, senınkı aramadı dıye şikayet etmıs benı..ben de iyisin diye aramadım dedım.. Yoksa hastalıkta aranması gerektıgını bılıyorum diye lafı da soktum.

Ah be keşke beğeni gibi "" ifadesi bırakma butonu olsaydı da şu insan demeye bin şahit kayınvalidelerle ilgili yorumlarınıza bıraksaydım.. benimkine de siz bırakırdınız bi farkı yok çünkü

uzak olsun bana, ilgisini istemiyorum. Ailem arkadaşlarım sizler bana yetersiniz. Sürekli ilgi bekler, yalandan hastalanir, boş boş tribe girer, hadsizdir, konuşmasını bilmez ama herkese de üstten bakar. geliniyim, kendimi geçtim oğluyla bile ilgilenmez, merak etmez. 3 senedir anneliğe dair bi hareketini içtenliğini görmedim çocuklarına karşı. Üzülüyorum eşime...

Ben eşimi kimsenin sevmediği gibi seviyorum ama. Karşılıksız beklentisiz, şevkatle, belli ederek. Ona değerli olduğunu hissettirmeye gayret ediyorum hep. Çünkü ailesinden bi damlacık bile görmemiş. sanırım o yüzden ilk merhametimden etkilendiğini söylemişti.

Rabbim hak eden her kadını annelikle mukafatlandirsin. kalbi güzellerim, iyi geceler hepinize.

Yatarak gecırıyorum canım ev süpürülecek haftasonunu bekliyorum eşim süpürsün diye tembellik yapıyorum bol bol.. Sen napıyosun yeni mi uyandın
oh ohh dinlen sen kralice olmak kolay degil cikar tadini. biz sizden 9 saat geri geliyoruz, aksam 5 oldu burda . benim transferden sonra aksiyon filmi izlerken esim heyecanlaniyorsun diye filmi kapatmisti simdi Drakula izlesem tik yok..

Çok yoruldum bugün eşim de kalbimi çok kırdı normalde destektir ama bıktım falan dedi bilmiyorum belki bunaldı dedi ama ağlamaktan uyuyamadım bile kendimi çok yalnız hissediyorum

O nasıl bisey oyle ya sonucta kaybedilen kendi torunu.. tuhaf valla
Ahh bi anlayabilsem insanlar nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyor

Sende ölü taklidi yap Ne garipler yaa yaşlandıkça olgunlaşma mı insan, herkes olgunlaşamıyor malesef
Yok be tatlım cahil hep cahil.. O yüzden nefesini de sabrını tüketmiceksin aynen ölü taklidi yapacaksın işte

Bizimki de öyle işte. Homini gırtlak yiyor herşeyi. Yağlı tuzlu hamur falan zaten 150 kilo. Sonra diyo ki eşime sen gelmiyorsun ya ondan yükseliyor tansiyonum
Kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde hissesi yoktur derler ya işte Allah izin verir de bebeğimiz doğarsa o zaman hangi yüzle gelecek bakalım merak ediyorum

Çok yoruldum bugün eşim de kalbimi çok kırdı normalde destektir ama bıktım falan dedi bilmiyorum belki bunaldı dedi ama ağlamaktan uyuyamadım bile kendimi çok yalnız hissediyorum
Tatlım biz nasıl ki zaman zaman depresif olup isyan durumuna geliyorsak onlar da aynı şeyi yaşıyor. Hatta onlar daha da içselleştiriyor her şeyi. Sıkma canını o sakinleşince hatasını anlayıp gönlünü alacaktır mutlaka. Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…