Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende boyle doktorları anlayamıyorum iyi tarafından bakan yani ortada bi sorun var arastır yap insanların vakitlerını harcama, tedbirleri al.. yoksa cok zaman gecıyo giden zamanda hep kadından gidiyo malesef

Sperm testını tüp bebek merkezlerınde yaptırınca daha net sonuc cıkıyo canım cunku onlar makınaya koymuyı direk kendılerı bakıyo, o yuzden daha farklı cıkıyo sonuc. Bu arada dr furkan kayabaşoğlunu bende cok takip edıyorum cok guzel acıklıyo

Çok afedersin idrarında beyaz beyaz parcacıklar oluyor muydu? Sankı geri mi cıkıyor bu? Bilemedim
Ben kullandım canım fitil geri cıkıyor evet. Hemşirem şey demişti geri cıkıcak ilaç sakın korkma vücut gerekli gordugunu alır emer gereksiz olanları dısarı atar diye

Kuzum, benim bi tanıdığımda azospermi çıktı ve vücudunun başka bir yerinden erkeğin, yedek sperm üreten hücreleri bulup, tüp
Canım bizimde sebepsiz sperm degerı iyi yumurtalarda iyi 1 senedir bebek olmadı doktorum zaman kaybetmeyelım kadının yaşı onemli dedi. Sanırım soyle bişey oluyo bazı insanların kromozomları yumurta ve spermde diğer insanlara gore daha fazla oluyo onu göremıyolar anlayamıyolar işte düşük oluyo sonunda bebek saglıksız oldgu için

Yok cnm anlamaz yıllardır böyle ben kabul ettim onu böyle. Eşim icin katlanıyorum allahtan esim anladi ne olduğunu annesinin de eskisi gibi degil

Yok cnm anlamaz yıllardır böyle ben kabul ettim onu böyle. Eşim icin katlanıyorum allahtan esim anladi ne olduğunu annesinin de eskisi gibi degil
İyi kuzum eşin biliyorsa sıkıntı yok, oda bilmese asıl sorun başlardı. Kabul etmesek napcaz kuzu uzak olsunlar

Çok yoruldum bugün eşim de kalbimi çok kırdı normalde destektir ama bıktım falan dedi bilmiyorum belki bunaldı dedi ama ağlamaktan uyuyamadım bile kendimi çok yalnız hissediyorum
Canım benim ya onu da anlamaya çalışmak lazım. Biz bir şekilde paylaşıyoruz ama onlar içlerine atıyorlar, kimseyle paylaşamıyorlar. Bunalmıştır belki biraz akışına bırak zaman ver düzelecektir inşallah.. Kendine de zaman ver.. Vardır bir vakti zamanı kuzum

İyi kuzum eşin biliyorsa sıkıntı yok, oda bilmese asıl sorun başlardı. Kabul etmesek napcaz kuzu uzak olsunlar
Bende bide görümce var ömre bedel hep yazdım buraya sen okumamışsindir sen gelmeden cnm nispet yapa yapa yaşadı hamileliğini yok 30 hafta yok göbekli resim atmalar. Sonra doğdu uykusuz geceler diye resim atmalar.. Tabi sildim her yerden. Sonra esim konuştu bak cok üzdün bizi diye aglamis bilemedim abi affet diye neyse tamam dedi esim. Sonra biz kızımızı kaybettik 10 gun oldu oğluna 6 aylik konsepti yaptı paylaştı. Yani sokma akildan akıl olmaz deidm esime onfan6da uzak durucaz. Şimdi sadece gerekli oldugunda görüşüyoruz.. Zor günümde yanimda olmayan şimdi umrumda degul cnm herkes gösterdi ne mal oldugunu

Benım düşükten sonra cok şiddetli oldu yumurtlamam ordan anladım canım bende takip etmedım
Bende bebeğimi kaybettigimden beri inanilmaz ağrılı yaşıyorum yumurtlamayi 3 aydir. Hayirlara vesile olsun ins..

Sol tarafa tutunuyo heralde kramp girdi mi hiç tam kasıgın oraya gerci rahme 5. Gun düşüyo kaçıncı gundesın?

Sol tarafa tutunuyo heralde kramp girdi mi hiç tam kasıgın oraya gerci rahme 5. Gun düşüyo kaçıncı gundesın?
4.gündeyim daha cnm, ama sol tarafta bi sancı var hafıf hafıf.. Sagda kıpırtı bıle yok.. Yanı umutlanmak ıcın erken ama öyle işte

Görgüsüz diyoruz işte bu insanlara kısaca

Görgüsüz diyoruz işte bu insanlara kısaca
Bende sonra dan görme diyorum hayatında tek amaci çocuk doğurmak bunun.bide bi düşük yaptı ama önemsemedi öyle rahattı ki aradım ben bunu geçmiş olsun diye zaten sağlıksız mis dedi geçti valla dedim ne rahat biri. Duygusuz umursamaz sonradan görme ay icimi döktüm size iyiki varsınız

Benım eltiler de oyle cocuk doğurmayı marifet sayıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…