Bende boyle doktorları anlayamıyorum iyi tarafından bakan yani ortada bi sorun var arastır yap insanların vakitlerını harcama, tedbirleri al.. yoksa cok zaman gecıyo giden zamanda hep kadından gidiyo malesefInsallah canim, umarim sizde bir problem cikmaz biz dun şok olduk. Cunku benim bos gebelikten kurtaj oldugum zaman doktorum bize hep iyi tarafindan bakalim hamilelik olustuguna gore ikinizde de kisirlik yok demisti. Galiba o yuzden biz hic esimde bir problem cikacagina ihtimal vermemistik bu zamana kadar. Allahtan daha cok zaman gecmeden farkina vardik , nasil olsa oluyor diye akisina birakmamisiz iyi ki.
Sperm testını tüp bebek merkezlerınde yaptırınca daha net sonuc cıkıyo canım cunku onlar makınaya koymuyı direk kendılerı bakıyo, o yuzden daha farklı cıkıyo sonuc. Bu arada dr furkan kayabaşoğlunu bende cok takip edıyorum cok guzel acıklıyoInsallah canimdun testleri gorunce instagramdan takip ettigim dr furkan kayabasoglunun erkek kisirligi ile ilgili canli yayinini izledim. Diyorlar ki "sperm testi verdiginiz merkez, cihaz kalitesi vs bunlar cok onemli bizim tavsiyemiz tup bebek merkezlerinde verilmesi bu isi surekli titizlikle yapan insanlarin olcum yapmasi cunku normal hastane laboratuvarinda kan sayimi yapan kisi bi anda sperm sayimi yapiyor bu da cok dogru degil." Benim icime de kurt dustu bunu dinleyince cunku bundan bir kac ay once benim kuzenimin esi ayni hastanede sperm testi yaptirdi ve esimle ikisinin sayi haric her seyi birebir ayni, sayidaki farkta oyle aman aman degil 1 milyon. Gercekten tesaduf mu yoksa hastahane ile ilgili bir sikinti mi var anlayamadim.
Canım düşükten sonra yumurtlayıp 14 gun sonra mı adet oldun yoksa yumurtlama gunu farketmedı mı adetınde?Aminn insallh canim37 gün sonra oldum canım. Ilk gunler azdı miktarı sonra bayagı cogaldi.
Ben kullandım canım fitil geri cıkıyor evet. Hemşirem şey demişti geri cıkıcak ilaç sakın korkma vücut gerekli gordugunu alır emer gereksiz olanları dısarı atar diyeÇok afedersin idrarında beyaz beyaz parcacıklar oluyor muydu? Sankı geri mi cıkıyor bu? Bilemedim
Benımde sancım oluyodu o ilaç kaynaklı bence ama benım tutundugu gun 3 kere kramp girmişti sağ kasıgıma o gun anlamıştımSadece progestan kullanıyorum sabah aksam kuzum.. Alt karın sancım var, o da progestan kaynaklı muhtemelen
Canım bizimde sebepsiz sperm degerı iyi yumurtalarda iyi 1 senedir bebek olmadı doktorum zaman kaybetmeyelım kadının yaşı onemli dedi. Sanırım soyle bişey oluyo bazı insanların kromozomları yumurta ve spermde diğer insanlara gore daha fazla oluyo onu göremıyolar anlayamıyolar işte düşük oluyo sonunda bebek saglıksız oldgu içinKuzum, benim bi tanıdığımda azospermi çıktı ve vücudunun başka bir yerinden erkeğin, yedek sperm üreten hücreleri bulup, tüp
Benım yumurta sol tarafta, ve hep sol tarafım sancıyor, ınsallah guzel seyler oluyordurBenımde sancım oluyodu o ilaç kaynaklı bence ama benım tutundugu gun 3 kere kramp girmişti sağ kasıgıma o gun anlamıştımsonra zaten sag tarafıma tutunmuş
Yok cnm anlamaz yıllardır böyle ben kabul ettim onu böyle. Eşim icin katlanıyorum allahtan esim anladi ne olduğunu annesinin de eskisi gibi degilÇoğu insanda görüyorum malesef bu insazsızlığı canım.. Eşlerimizi doğurmuşlar tamam büyütmüşler ama çoğu kv nedense kompleksli, ne var yani azcık insan olmak zor mu.. Ne diyeyim kuzum.. Hatalarının farkına varır inşallah, tamam hadi gelememiş eşi rahatsız. Ama bi konuşup üzüldüğünü belirtseymiş ne bilim..
Takip etmedim yumurtlamayi canim. Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum.Canım düşükten sonra yumurtlayıp 14 gun sonra mı adet oldun yoksa yumurtlama gunu farketmedı mı adetınde?
İyi kuzum eşin biliyorsa sıkıntı yok, oda bilmese asıl sorun başlardı. Kabul etmesek napcaz kuzu uzak olsunlarYok cnm anlamaz yıllardır böyle ben kabul ettim onu böyle. Eşim icin katlanıyorum allahtan esim anladi ne olduğunu annesinin de eskisi gibi degil
Sol tarafa tutunuyo heralde kramp girdi mi hiç tam kasıgın orayaBenım yumurta sol tarafta, ve hep sol tarafım sancıyor, ınsallah guzel seyler oluyordur
Benım düşükten sonra cok şiddetli oldu yumurtlamam ordan anladım canım bende takip etmedımTakip etmedim yumurtlamayi canim. Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum.
Canım benim ya onu da anlamaya çalışmak lazım. Biz bir şekilde paylaşıyoruz ama onlar içlerine atıyorlar, kimseyle paylaşamıyorlar. Bunalmıştır belki biraz akışına bırak zaman ver düzelecektir inşallah..Çok yoruldum bugün eşim de kalbimi çok kırdı normalde destektir ama bıktım falan dedi bilmiyorum belki bunaldı dedi ama ağlamaktan uyuyamadım bile kendimi çok yalnız hissediyorum
Bende bide görümce var ömre bedel hep yazdım buraya sen okumamışsindir sen gelmeden cnmİyi kuzum eşin biliyorsa sıkıntı yok, oda bilmese asıl sorun başlardı. Kabul etmesek napcaz kuzu uzak olsunlar
Bende bebeğimi kaybettigimden beri inanilmaz ağrılı yaşıyorum yumurtlamayi 3 aydir. Hayirlara vesile olsun ins..Benım düşükten sonra cok şiddetli oldu yumurtlamam ordan anladım canım bende takip etmedım
Sol tarafa tutunuyo heralde kramp girdi mi hiç tam kasıgın orayagerci rahme 5. Gun düşüyo kaçıncı gundesın?
4.gündeyim daha cnm, ama sol tarafta bi sancı var hafıf hafıf.. Sagda kıpırtı bıle yok.. Yanı umutlanmak ıcın erken ama öyle işteSol tarafa tutunuyo heralde kramp girdi mi hiç tam kasıgın orayagerci rahme 5. Gun düşüyo kaçıncı gundesın?
Görgüsüz diyoruz işte bu insanlara kısacaBende bide görümce var ömre bedel hep yazdım buraya sen okumamışsindir sen gelmeden cnmnispet yapa yapa yaşadı hamileliğini yok 30 hafta yok göbekli resim atmalar. Sonra doğdu uykusuz geceler diye resim atmalar.. Tabi sildim her yerden. Sonra esim konuştu bak cok üzdün bizi diye aglamis bilemedim abi affet diye neyse tamam dedi esim. Sonra biz kızımızı kaybettik 10 gun oldu oğluna 6 aylik konsepti yaptı paylaştı. Yani sokma akildan akıl olmaz deidm esime onfan6da uzak durucaz. Şimdi sadece gerekli oldugunda görüşüyoruz.. Zor günümde yanimda olmayan şimdi umrumda degul cnm herkes gösterdi ne mal oldugunu
Bende sonra dan görme diyorumGörgüsüz diyoruz işte bu insanlara kısaca
Benım eltiler de oyle cocuk doğurmayı marifet sayıyorlar..Bende sonra dan görme diyorumhayatında tek amaci çocuk doğurmak bunun.bide bi düşük yaptı ama önemsemedi öyle rahattı ki aradım ben bunu geçmiş olsun diye zaten sağlıksız mis dedi geçti valla dedim ne rahat biri. Duygusuz umursamaz sonradan görme ay icimi döktüm size iyiki varsınız
Alın size en kötüsü benim eltim yokBenım eltiler de oyle cocuk doğurmayı marifet sayıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?